کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان خسته نباشید...فرا رسیدن سال جدید رو خدمت همه دوستان تبریک می گم....امیدوارم سالی با نشاط و پر سود داشته باشید.....جا داره از زحمات علی جان و سید عزیز و دیگر دوستان تشکر کنم.....واقا این تاپیک سطح بسیار بالایی داره و من به شخصه خودم خیلی از مطالب و تحلیل های موجود در این تاپیک استفاده می کنم.
دوستان پیشاپیش عیدتون مبارک
از همه دوستان کمال تشکر را دارم مخصوصا سید که مدیریت این تاپیک رو دارن
انشاالله سالی سبز و شاد و پر از امید داشته باشید
اگر حرفام باعث رنجیده شدن کسی شد لطفا من را ببخشید و اگر باعث شدم کسی از بابت حرفای من باعث ضرر و زیان بشه انشاالله حلالم کنید.
سال خوبی داشته باشید.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
پیشاپیش عید همه بچه های این تاپیک مبارک.
بهترین و مفیدترین تحلیل ها رو تو این تاپیک دیدم. زمانی که همه جا اعصاب ها خورد و خاک شیربود، اینجا دوستان با حوصله تمام تحلیل هاشون رو میزاشتن...
همگی خسته نباشید. مخصوصا علی آقای گل. :D
به نظر شما "رکیش" چه تارگتی رو دنبال میکنه؟
با سلام به همه دوستان عزیز پیشاپیش سال نو برهمگی مبارک باشد سال 92 نیز گذشت امیدورام در سال جدید همگی پرسود باشید از سید عزیز وعلی آقای گل تشکر دارم بسیار زحمت کشید متشکرم
خب دوستای عزیز فقط چند ساعت دیگه تا سال تحویل مونده
میگم حالا که بازار تعطیله و با فشارامون زیاد بازی نمیشه .. موافق هستید یه سری آموزش به درد بخور حدود 3-4 مبحث مفید تکنیکال رو قرار بدیم
حالا فرقی نمیکنه چه من چه سایر دوستای عزیز آقای za_trader
علی الخصوص شما
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نظر