i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam.jalali
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 250

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در حال آماده کردن آموزش هستم برای تشخیص روند دار بودن یا نبودن یک سهم
    یعنی اینکه ما از کجا بفهمیم این سهم در حال حاضر در یک روند مناسب به سر میبره یا اینکه هیچ روندی رو نداره و به طبع اون بتونیم از ابزار ها (اندیکاتور ها -مانگین متحرک ها-اسیلاتور ها) برای پیش بینی آن استفاده کنیم
    [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• meysam.jalali
      عضو عادی
      • Mar 2014
      • 250

ADX , DMI
      یکی از راه حل های ممکن استفاده برخی از فیلترها برای تشخیص بازار این است که بفهمیم بازار ،شاخص،گروه مورد نظر و در آخر سهم مورد نظر ما دارای حالت روندگونه هستند یا خیر
      خط ADX میزان حرکت جهت دار در بازار های متفاوت در مقیاس 0 تا 100 میباشد
      ADX صعودی به این معنی است که بازار دارای روند است و بهتر است از سیتم های تعقیب روند استفاده شود
      خط ADX نزولی به این معنی است که بازار بدون روند است که برای سیستم های دنباله گر روند مناسب نیست
      به دلیل اینکه adx بین 0 تا 100 تغییر می کند مهامله گران می توانند با اطمینان بیشتری در بازار های بدون روند از سیستم های بدون روند استفاده کنند (مثل نوسانگر ها)
      هرگاه adx به صورت صعودی (رو به بالا) و بالای 20 باشد نشان دهنده حرکت روند گونه است
      هرگاه adx به صورت نزولی باشد نشان دهنده حرکت بدون روند است
      هرگاه adx به صورت صعودی باشد (رو به بالا) و بالای 40 باشد نشان دهنده حرکت روند گونه است و روند قدرتمندی رو شاهد هستیم

در نمودار رکیش می توان دید که دارای روند بوده و خط adx بالای 20 بوده
      خط سفید رنگ در اندیکاتور adx

[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• meysam.jalali
        عضو عادی
        • Mar 2014
        • 250

آموزش سیستم DMI
        این دو اندیکاتور به صورت تکی سیگنال های زیادی را صادر می کنند که باعث میشه در تحلیل و ترید و در عاقبت در خرید و فروش دچار اشتباه شویم اما اگر هر دو را با هم به کار ببریم و به طوری اشتراک سیگنال های این دو اندیکاتور را استفاده کنیم به احتمال بالای 75 درصد مثبت در معاملات میرسیم
        البته معاملات روند دار (در مبحث adx توضیح داده شد )
        DMI
        در مبحث DMI دو خط تولید می شود یکی خط +DI و دیگری –DI
        خط مثبت اندازه حرکت صعود و خط منفی اندازه نزولی بودن را محاسبه میکند

سیگنال خرید :
        هرگاه +DI خط –DI را به سمت بالا کراس کند و البته ADX هم رو به بالا باشد
        سیگنال فروش
        هرگاه +DI خط –DI را به سمت پایین کراس کند و البته ADX هم رو به بالا باشد

همانطور که در تصویر مشخص است
        adx خط سفید
        +DI خط قرمز
        DI- خط آبی
        که خط قرمز به سمت بالا خط آبی را کراس کرده و خط Adx نیز نسبتا روند صعودی دارد
        سیگنال خرید صادر شده

[/INDENT]

نظر

• meysam.jalali
          عضو عادی
          • Mar 2014
          • 250

SAR
          سیگنال خرید زمانی است که sar زیر قیمت روزانه سهم قرار گیر
          سیگنال فروش زمانی است که sar بر روی قیمت روزانه سهم قرار گیر
          که همانطور از تعریف مشخص است باعث صدرو سیگنال بسیار میشود
          پس بهتر است از سیستم
          SAR +DMI استفاده کرد
          سیگنال خرید ترکیبی SAR +DMI
          هرگاه +DI خط –DI را به سمت بالا کراس کند و البته ADX هم رو به بالا باشد
          سیگنال خرید زمانی است که sar زیر قیمت روزانه سهم قرار گیر
          سیگنال فروش ترکیبی SAR +DMI
          هرگاه +DI خط –DI را به سمت پایین کراس کند و البته ADX هم رو به بالا باشد
          سیگنال فروش زمانی است که sar بر روی قیمت روزانه سهم قرار گیر

همان طور که در تصور می بینید
          dmi سیگنال های زیادی را صادر کرده
          و از آن بیشتر sar بوده که دم به دیقه سیگنال خرید و فروش می دهد

اما به سه خط عمودی 1-2-3 تما شا کنید
          سیگنال ترکیبی خرید فروش و خرید را صادر کردند که می شه گفت در نوع خودش بی نظیره...

[/INDENT]

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

دست گل دوستمون میثم خان درد نکنه ، اما به نظر من هیچکدوم از این اندیکاتورها به درد نمیخوره ، چون همشون تاخیر دارند ، بعد بازار ایران بازاری نیست که بشه از اینها استفاده کرد چون بزرگ نیست و دیتای کافی نداره، دوستان باید دنبال یک استراتژی و سیستم بود که با اون جلو بریم دو سه تا از اندیکاتور و اسیلاتورها به درد ما میخوره بقیشون برای بازار ایران به درد بخور نیست از طرفی برای فارکس هم باز چند تا بیشتر به درد میخوره و بقیشون الکی هستش.به نظر من مهمترین ها عبارتند از : Rsi ، Macd ، ichimoko ،
            مووینگ اوریج و Psar برای فارکس خیلی خوبه .به نظر من بقیش الکی هستش.
            مهمترین کار درک بازار و اخت شدن با اون هستش ، باید ذات بازار را درک کنید.
            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

این هم اندیکاتور ADX فقط نگاه کنید و حالش رو ببرید
              تو 6 تا تایم فریم میگه در چه جهتی هستید

نظر

• meysam.jalali
                عضو عادی
                • Mar 2014
                • 250

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                دست گل دوستمون میثم خان درد نکنه ، اما به نظر من هیچکدوم از این اندیکاتورها به درد نمیخوره ، چون همشون تاخیر دارند ، بعد بازار ایران بازاری نیست که بشه از اینها استفاده کرد چون بزرگ نیست و دیتای کافی نداره، دوستان باید دنبال یک استراتژی و سیستم بود که با اون جلو بریم دو سه تا از اندیکاتور و اسیلاتورها به درد ما میخوره بقیشون برای بازار ایران به درد بخور نیست از طرفی برای فارکس هم باز چند تا بیشتر به درد میخوره و بقیشون الکی هستش.به نظر من مهمترین ها عبارتند از : Rsi ، Macd ، ichimoko ،
                مووینگ اوریج و Psar برای فارکس خیلی خوبه .به نظر من بقیش الکی هستش.
                مهمترین کار درک بازار و اخت شدن با اون هستش ، باید ذات بازار را درک کنید.
                علی جان خیلی باهان موافقم
                ولی اگه بازار روندی مناسب داشته باشه و تو این حین سهمی رو انتخاب کنیم با روند همگون باشه (تا اینجا دو شرط خیلی محال) اونوقت DMI SAR خیلی خوب جواب میده 5 درصد از اول و 5 درصدم از آخر صودت کم میشه
                من این کارو با سهم هایی مثا وساخت حدود 3 ماه پیش کردم
                ولی در کل خیلی با حرفت موافق اخت شدن با بازار

با اجازت یه داستانی رو از این اخت شدن در بازار میگم امید وارم به درد شما و دوستان بخوره
                حدود ماه 8-9 امسال بود
                با دوستان مرخصی گرفتیم و به اتفاق در تالار حافظ جمع شدیم
                در صندلی های رو به تابلوی اصلی نشسته بودیم و داشتیم کلی نمودار و به قولی بچه ها شخم میزدیم ببینیم چیزی به دستمون میرسه سیگنالی صادر میشه
                تا اینکه یکی از افراد سن بالای تالار کنار ما نشسته بود داشت ابرار اقتصادی می خوند
                دوست من رو کرد بهش و گفت ببخشید میتونم بپرسم چه سهمی دارید و چقدر تا حالا گین گرفتید
                گفت کلی بگم
                دوست ما گفت هم نوسان گیری ها تونو بگید هم بلند مدتی ها رو
                اون آقا کمی مکث کرد (متوجه نشده بود ما چی میگیم )گفت ما مثه شما جونو از این چیزا بلد نیستیم
                اصن نمیدونم این شکل ها چیه آنلاین و این قرطی بازیا رو هم نمی دونم چیه
                آدم موقع خرید سهم باید سند داشته باشه
                من تلفنی ام نمیخرم میرم حضوری سهم میخرم از برگ سهمم کپی میگیرم
                ایناهاش
                دست کرد تو جیبش تمام کپی های برگ در خواست خرید سهمو داشت
                یکی از دوستای ما با خنده یه چشمکی به ما زد و گفت خب حالا حاجی چی داری
                چقد سهم جابه جا کردی
                اون آقا برگشت گفت هیچی من حدود 50 میلیون ایرانخودرو 85 تومن دارم تا ببینیم ایشالا چی میشه اول سال خریدم (حساب کردم فعلا کم کم 3 باربر 400 درصد)
                اون موقع بود که سیاهی رفتن چشمای دوست ما دیدن داشت
                بله آقا علی باید بازارو درک کرد
                کاری که اون آقای با تجربه با حسش انجام داده و خیلی از دکتر استاد و رانتی ها هم انجام ندادن

[/INDENT]

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

خیلی ها نمیدوننی برای چی اومدن ، بهشون میگی ماهی 10 درصد سود خوبه مسخرت میکنن ،اما یه حساب کتاب ساده ماهی 10 درصد میشه سالی 3 برابر پولت.
                  من الان پولم تو وبیمه بلوک شده آزاد بشه میخوام بزنم تو کار نوسان ماهی 10-20 درصد ، استراتژی رو کشف کردم و باهاش جلو میرم ، به همین راحتی.

نظر

• feredos
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 485

خیلی ها نمیدوننی برای چی اومدن ، بهشون میگی ماهی 10 درصد سود خوبه مسخرت میکنن ،اما یه حساب کتاب ساده ماهی 10 درصد میشه سالی 3 برابر پولت.
                    من الان پولم تو وبیمه بلوک شده آزاد بشه میخوام بزنم تو کار نوسان ماهی 10-20 درصد ، استراتژی رو کشف کردم و باهاش جلو میرم ، به همین راحتی.
                    منم پولم تو وبصادر و ثتران گیره. اگر اوضاع بهتر بشه میخام از حالت میان مدت به روزانه بیام. خیلی تلاش کردم رو یه سبد نوسان گیری کار کنم ولی فعلا تلاشام بی نتیجه بوده...
                    I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                      منم پولم تو وبصادر و ثتران گیره. اگر اوضاع بهتر بشه میخام از حالت میان مدت به روزانه بیام. خیلی تلاش کردم رو یه سبد نوسان گیری کار کنم ولی فعلا تلاشام بی نتیجه بوده...
                      انشاالله همه چی درست میشه ، من خریدهام رو اعلام خواهم کرد تصمیم با خودتان.
                      واقعا تو این بازار کشکی ، میان مدت و بلند مدت کار کردن مسخره هستش.

نظر

• meysam.jalali
                        عضو عادی
                        • Mar 2014
                        • 250

من رو ثتران بلند مدتی بودم
                        تا اینکه دیدم واقعا نوسان های جالبی میده و حدود چند ماهه دارم نوسان میگیرم ازش 5-10 متغیر بوده البته دوبارهم fail شد 90 درصد سهممو بهش دست نمی زنم و با ده درصد نوسان های خوبی میگیرم
                        البته تو وساپا و خودرو بلند مدتی ام
                        به نظر من یه سهام دار باید نوسان گیری هم در کنار کار بلند مدتش انجام بده

[/INDENT]

نظر

• feredos
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 485

انشاالله همه چی درست میشه ، من خریدهام رو اعلام خواهم کرد تصمیم با خودتان.
                          واقعا تو این بازار کشکی ، میان مدت و بلند مدت کار کردن مسخره هستش.
                          داشتم با صاحب فروم http://www.freebourse.blogfa.com تو تالار بورس چت میکردم، سایتشو نگاهی انداختم تو این یکی دو ماه اغلب سیگنالاش (مثلا از 10 تا 6 7 تاش) خیلی خوب بود. هرچند بهش گفتم اون موقعی که ریزش حتمی و ادامه دار بود، حد ضرر رو درست اعلام نکردی و رای به نگه داشتن سهم دادی. مجید خالقی (نارنجی پوش تالاربورس فعال تو ثتران) هم گفته آمار خرید و فروش هاشو میخاد از ابن به بعد بگه، شاید مفید باشه.
                          به نظر من تو این زمان خاص اکثر سهم ها قابلیت ورود به سبد نوسان گیری رو دارن.
                          مثلا:

ولغدر. نمدارش تو همین ماهی که گذشت. یه نگاهی به ابر حداکثر و حداقل قیمت میندازی جگرت حال میاد!
                          I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

بدبختی بازار ما اینکه 99 درصد سهم ها بتاشون مثبت هستش.

نظر

• rahnama
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 770

. لطفا در رابطه با بتاشون مثبت است , توضیح دهید. ممنون.
                              اینستاگرام من :
                              منتظر شما عزیزان هستم.
                              www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• meysam.jalali
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 250

یه زمانی تو گروه قند قنیشا و قپیرا و ... بتای منفی خوب داشتند اما بله این چند وقته به قول فرمایش شما همه بتا مثبت شدن

با اجازه آقای تریدر یه آموزش کوچیک همینجا بزاریم

الف) سهام با نسبت بتاي مثبت بالا: تاثير مثبت و منفي شديد از تحولات بازار و حتي بيشتر از شاخص كل
                                ب ) سهام با بتاي مثبت پايين: تاثير مثبت و منفي ازشاخص كل همگام با روند بازار
                                ج ) سهام با بتاي حدود صفر: بي تاثير از تحولات شاخص كل
                                د ) سهام با بتاي منفي ضعيف: تاثير پذير از تحولات بازار درجهت عكس حركت شاخص كل به ميزان ضعيف
                                ه ) سهام با بتاي منفي بزرگ: تاثير مثبت و منفي شديد از تحولات بازار ولي درجهت عكس حركت شاخص

[/INDENT]

نظر

در حال کار...
                                X