i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارس 2000
    عضو عادی
    • May 2012
    • 39

با سلام خدمت سيد بزرگوار(smj13)
    امروز با تاپيک شما آشنا شدم و براي همين هم مطالب شما را از صفحه اول خواندم واقعاً خيلي عالي و حساب شده طوري که تمام تحليل هاتون از سهم هاي بررسي شده و سيگنال هايي که داده بودين دقيقاَ عملي شدند باز از اينکه وقت ارزشمندتان در اختيار دوستان و افراد کم تجربه اي مثل من قرار مي دين کمال تشکر را دارم
    درآخر شپنا ، وبيمه و فملي براي خريد خوبن؟ با تشکر

نظر

• samangh
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 65

سلام سيد جان به توصيه شما از سايت همسايه به اينجا اومدم اونجا اگه يادتون باشه تو شرانل هم قطار بوديم (بهارو تابستان ) با آيدي samanagha
      اينجا هم از تاپيكتون خيلي استفاده كردم ثشرق و شبندر رو 4 شنبه خريدم ممنون از وقتي كه ميذاري و لطف بي منتي كه به همه داري
      اما يه سوال هم دارم خبهمن رو از 195 دارم به نظرت فعلا نگهداري كنم يا بفروشم اصلا حمايت اول سهم رو چنده ؟

نظر

• rezaba
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 75

استاد دستت درد نکنه حرف نداری کاشکی همه مثل شما سخاوتمند بودند و اطلاعاتشون ر ابه درستی در اختیار بقیه قرار میدادن .

نظر

• dr_khademi
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 88

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام دوستان واساتید محترم...............................4 سهم با رشد عالی.......اول -کسرا قیمت خرید هوالی 4800 -5000 تومان. دوم -آینده قیمت فعلی در مثبت کامل-سوم -کطبس در قیمت منفی همین روزها-چهارم -فباهنر-در قیمت مثبت ومنف همین روزها.............................برای کسانی که تازه وارد هستن آرزوی موفقیت میکنم .................وخرید این 4 سهم را کم ریسک وبا بازدهی مناسب و حتی میشه گفت خیلی عالی وشارپ پیش نهاد و پیش بینی میکنم موفق وپرسود باشید.
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
              سلام سيد جان به توصيه شما از سايت همسايه به اينجا اومدم اونجا اگه يادتون باشه تو شرانل هم قطار بوديم (بهارو تابستان ) با آيدي samanagha
              اينجا هم از تاپيكتون خيلي استفاده كردم ثشرق و شبندر رو 4 شنبه خريدم ممنون از وقتي كه ميذاري و لطف بي منتي كه به همه داري
              اما يه سوال هم دارم خبهمن رو از 195 دارم به نظرت فعلا نگهداري كنم يا بفروشم اصلا حمايت اول سهم رو چنده ؟
              خبهمن را اگر یادتون باشه 270-280 را گفته بودم بفروشید و اینم از صف فروش امروز...
              البته خداییش خبهمن بهترین خودروساز هست و قیمتش واقعا در کنار سهم هایی مثل ایرانخودرو عجیب است...
              با این حال ریزش سهم تا 250 تومن ناگزیر است و تا این قیمت لمس نشود رشد مجددی نخواهد کرد...
              در برگشت هم تارگتش بعید است بیشتر از 300 شود و همانجا یه سقفی دوقلو اوریب میزند و ریزش تا 235 هم امکان دارد...
              پس بگذار تا 250 پایین بیاید و د صعود مجدد روی 290 تومن بفروش...
              هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

فکر کنم همه دوستان فهمیدن که چرا بنده روی ساختمانی ها زوم شدم ، امروز به همه مشخص شد...
                دوستان مارکت آینده بازار را امروز ببینید...

نظر

• mv8691
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4

سلام سید جان
                  نظرتون راجع به کرازی چیه ؟
                  ممنون میشم حد ضرر و هدف سهم رو مشخص کنید
                  با سپاس

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

سید جان وگستر سیگنال خرید داده یا نه ؟

نظر

• parsa2005
                      عضو جدید
                      • Jul 2013
                      • 6

سيد عزيز سلام
                      واقعا تحليل هات حرف نداره ( بدون تعارف )
                      ميشه تحليلتون از وبصادر و حكشتي را بفرماييد .

باز هم سپاسگذارم از زحمتي كه مي كشيد

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

سید جان رنا تا کجا میتونه بره بالا؟

نظر

• Spica
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 66

دوستان سوالات زیاد شده در این تاپیک !! جناب سید هم مسلما نمی توانند به تک تک پست ها جواب بدهند بنابراین از ایشان خواهشمندیم به پست های مهم جواب بدهند
                          و اهمیت پست را هم دوستان تعیین کنند
                          به این صورت که زیر پست هایی که سوال انها هم هست تشکر زده شود تا بنا به طرفداران بیشتر یک سهم، آن سهم در اولویت پاسخگویی قرار بگیرد.
                          از همراهی دوستان ممنونم .

نظر

• Spica
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 66

در اصل توسط mv8691 پست شده است View Post
                            سلام سید جان
                            نظرتون راجع به کرازی چیه ؟
                            ممنون میشم حد ضرر و هدف سهم رو مشخص کنید
                            با سپاس

کرازی از اون سهم هاست که خیلی دوستش دارم و نمودارشم خیلی قشنگه.
                            حتما اونو تو سبدت داشته باش .الگوی کاپ شکل گرفته و این اصلاح داره دسته کاپ(فنجون) تکمیل می کنه بزودی صعود خوبیو شروع می کنه.
                            سهم مقاومت 390 رو شکونده و الان فقط پولبکه و هر زمان در منطقه مشخص شده وارد سهم بشی ضرر نمی کنی.

amirali135

نظر

• samangh
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 65

در اصل توسط Spica پست شده است View Post
                              حتما اونو تو سبدت داشته باش .الگوی کاپ شکل گرفته و این اصلاح داره دسته کاپ(فنجون) تکمیل می کنه بزودی صعود خوبیو شروع می کنه.
                              سهم مقاومت 390 رو شکونده و الان فقط پولبکه و هر زمان در منطقه مشخص شده وارد سهم بشی ضرر نمی کنی.

amirali135

شما که زحمت کشیدید هدف سهم رو هم می گفتید همچنین اگه از فاند سهم (و گروه)مطلع هستید بفرمایید

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط Spica پست شده است View Post

amirali135

با سلام ، خرید کرازی فعلا توصیه نمیشود چون یک سقفی دوقلو اوریب زده که حداقل تا 360 میریزه ، اگر روی 360 برگشت که هیچ ، بمنزله پولبک هست وگرنه ریزش تا 330...
                                کرازی الگوی قشنگی داشت میساخت اگر میذاشتند تا 330 ریزش کنه ولی از ترس اینکه سهم دیگه گیرشون نیاد خریدند و مطمئنا دستشونو بدجور میبره...
                                فعلا تارگت 360 را در نظر بگیرید چون خیلی مهمه و نباید فیلد بشه ، اگر فیلد بشه اوضاعش خوب نمیشه و بلعکس اگر فیلد نشه برای خرید خوبه...
                                اهداف سهم پس از لمس 360 و برگشت 440 تومن هست...

نظر

در حال کار...
                                X