کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
دوستان آیا این الگو بنظرتون سر و شانه تشکیل داده؟
من دلایل زیر رو میبینم و نگران ایجاد این الگو شده ام لطفا راهنمایی نمایید.
اولا شانه چپ با سر واگرایی داده و
ثانیا فاصله شانه چپ تا سر 8 کندل و فاصله شانه راست تا سر 11 کندل میباشد(از لحاظ زمان تشکیل)
و ارتفاع شانه ها یکسان است
در ضمن این نمودار مربوط به کسرا در تایم هفتگی میباشد.من تقریبا یک ساله با این سهمم و اگه این الگو درست باشه یعنی تا زیر قیمت خریدم افت خواهد کرد(2500 تومن)یعنی هرچی رشته ام پنبه میشه
من تکنیکالم خوب نیس و تازه کارم دوستان اگه زحمت بکشند تحلیل های خدشونو بگن بسیار ممنون میشم.
اين منفي بازار مثكه تمومي نداره
ظاهرا تا خبر خوش سياسي نياد منفي بازاره فعلا هم كه آمريكا و اروپا دارند پاچه مي گيرند پس خدا به داد برسه
اخبار داخلي هم كه هر دم از اين باغ بري ميرسد
مستطیل افزایشی به یک مثلث تبدیل شده که در صورت شکستن ضلع بالایی مثلث امکان رسیدن قیمت به 330 نزدیکه
مگه مستطیل و مثلث الگوهای ادامه دهنده نیستن؟!!!
هدف این الگو فقط در صورت شکستن ضلع پایینی محقق می شه و در صورت شکستن ضلع بالا، الگو از دست می ره. (Fail)
معاملات امروز خودرو مشکوک میزنه بنظرم
احتمال جم شدن صف اواخر بازار بنظرتون هست؟
امروزم که 1 کوچولو میتونه رو 38.2% فیبوناچیش حمایت داشته باشه تو آر اس آی نیز هم.
تنها کاری که از دستمون برمیاد امیدوار بودنه.
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
امروزم که 1 کوچولو میتونه رو 38.2% فیبوناچیش حمایت داشته باشه تو آر اس آی نیز هم.
امید واریمون بیشتر میشه با علم به اینکه فردا آخرین روز کاری صالح آبادی البته اگه حکمش تمدید نشه
امیدواریمون بیشتر میشه با علم به اینکه صف های فروش دیگه رمقی براشون نمونده و صف فروش خودرو رو سمند راه انداخته
و حتی خرید های حقیقی رو سیستم نشون نمیده
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
من فقط امیدوارم به تارگت سر و شونه که گفتیم (196) نرسه!!!
افشار جان بازار شده بازیچه دست بعضی از آقایون! هرکاری که دلشون می خواد انجام می دن، فکر می کنن ارث باباشونه!
من فقط امیدوارم به تارگت سر و شونه که گفتیم (196) نرسه!!!
افشار جان بازار شده بازیچه دست بعضی از آقایون! هرکاری که دلشون می خواد انجام می دن، فکر می کنن ارث باباشونه!
آره مسعود جان
تاسف باره که هر کسی که به هر سمتی میرسه فقط قصد پر کردن جیب مبارک شو داره و بس
فقط تو حرفه که مدعی حلال و حق الناس ان.
بنظر میاد رمپنا هم اواخر اصلاحش باشه
امیدواریم البته
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
ارزش معاملات
72 میلیارد تومن !!!!!!
حجم معاملات
نزدیک 200 میلیون
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
ارزش معاملات
72 میلیارد تومن !!!!!!
حجم معاملات
نزدیک 200 میلیون
اتفاقا امروز خیلی خوشحال شدم ازا اینکه حجم معاملات اینقدر پایین موند و ناجوانمردانه بلوک نزدن...
این دفعه ظاهرا شایعات درسته،پرس و جوهایی هم که بنده کردم با واسطه از منابع نزدیک به اقای شاخص ابادی تا قبل از عید با قدرت همه چیز رو تکذیب میکرد،اما این بار خبری از تکذیب نیست(هرچند تایید هم نکردن!!)
و نهایتا با دیدن اینکه اقایون دیگه هیچ تلاشی برای عادی نشون دادن اوضاع نمیکنن دارم قانع میشم که فردا روز آخره،بای بای صالح ابادی...
امیدوارم اونقدری که انتظار میره این خبر شوک مثبت وارد بکنه به بازار...
پ.ن:البته نه که بخوام بگم افت بازار به خاطر این اقاست و یا با رفتنش دنیا گلستان میشه منتهی امیدوارم این خبر بتونه یه شوک مثبت خوب به بازار بده،صرفا همین!
نظر