i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samangh
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 65

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
    در گفت‌وگوی تفصیلی با فارس مطرح شد
    صالح آبادی: تا سال ۹۵ ابقا شدم/ اولویت‌های بازار سرمایه در دوره جدید
    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....IJIwAZrs.dpuf
    البته ظاهرا خبر قديميه از سايت همسايه خوندم خبر مال 6 ماه پيشه
    اميدوارم عوض بشه تا يه شكي به بازار بده البته شك مثبت

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

اینکه بالای صفحه همین لینک نوشته 92/6/22

نظر

• samangh
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 65

دوستان تحليلشون از بازار چيه همه نقد كزديد؟ ما هم نقد بشيم ؟

نظر

• مجتبی مصلحMTM
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 1656

بایدعوض بشه دیگه اقتصادی براایران باقی نمونده افتاده دست چند پیرمرد این همه جوان نخبه بیکار نشسته توخونه بد میگن
          چرافرارمقزها همینجا بمونیدبراتون همه چی فراهم می کنیم
          بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• tvihn
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 312

کدخبر :4132
            تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۱/۳۰ - ۱۷:۲۵
            اختصاصی اکوبورس؛
            نشست اضطراری وزیر اقتصاد با مدیران عامل بانک ها برای حمایت از بورس

به گزارش اکوبورس،هم اکنون علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی در حال مذاکره با مدیران عامل همه بانک های خصوصی و دولتی به منظور تزریق منابع قابل توجه نقدینگی برای خرید سهام از فردا یکشنبه است.

آنچه به گوش می رسد مبالغ در نظر گرفته برای حمایت از بازار سهام رقمی در حدود 5 هزار میلیارد تومان است.

نظر

• tvihn
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 312

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
              مگه مستطیل و مثلث الگوهای ادامه دهنده نیستن؟!!!
              هدف این الگو فقط در صورت شکستن ضلع پایینی محقق می شه و در صورت شکستن ضلع بالا، الگو از دست می ره. (Fail)

با تشکر
              دوستان مسعود راست میگه مگه این الگوها ادامه دهنده نیستن ، از اساتید کسی نیست توضیح کامل بده؟

نظر

• mass0ood
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 429

دوستان تحليلشون از بازار چيه همه نقد كزديد؟ ما هم نقد بشيم ؟
                دوست عزیز این بستگی به دید شما به بازار داره. من شخصاً 20-30% نقد کردم و اگر امروز هم مثبت می خورد 20% دیگه نقد می کردم. تو بازار نوسانی نقد بودن بهتره
                مگر اینکه دید شما شرکت در مجمع باشه.

با تشکر

نظر

• feredos
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 485

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                  کدخبر :4132
                  تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۱/۳۰ - ۱۷:۲۵
                  اختصاصی اکوبورس؛
                  نشست اضطراری وزیر اقتصاد با مدیران عامل بانک ها برای حمایت از بورس

به گزارش اکوبورس،هم اکنون علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی در حال مذاکره با مدیران عامل همه بانک های خصوصی و دولتی به منظور تزریق منابع قابل توجه نقدینگی برای خرید سهام از فردا یکشنبه است.

آنچه به گوش می رسد مبالغ در نظر گرفته برای حمایت از بازار سهام رقمی در حدود 5 هزار میلیارد تومان است.
                  با سلام ، خبر دیگه ای راجع به این موضوع هست؟
                  I entered the bearish market and survived

نظر

• meysam.jalali
                    عضو عادی
                    • Mar 2014
                    • 250

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                    دوستان مسعود راست میگه مگه این الگوها ادامه دهنده نیستن ، از اساتید کسی نیست توضیح کامل بده؟
                    سلام اساتید که نیستند اما من یه شاگرد تنبلم یه سری مسائل خدمتتون میگم هیچ ادعایی ندارم کوچیک همتونم هستم
                    الگوی مثلث یک الگوی ادامه دهنده است
                    مثل مثلث متقارن افزایش و کاهشی
                    صفحه 134 کتاب تحلیل تکنیکال در بازار های سرمایه (جان مورفی ) البته در ایام نوروز آقای za _trader در مورد مثلث افزایش و کاهشی مثال های خوبی زدند و نمونشو میتونید در همین تاپیک ببینید (رجوع شود به پست های همین تاپیک از تاریخ 25 اسفند تا 5 فروردین 93)

و الگوی مستطیل : کتاب تحلیل تکنیکال در بازار های سرمایه جان مورفی صفحه 147
                    در یک روند صعودی مستطیل افزایش رخ می دهد که بعد از چند برخورد با ضلع بالا و پایین از ضلع بالا به صورت شارپی خارج میشود
                    [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• feredos
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 485

دوستان، الان موقعی ست که باید کاملا فعال و بهوش باشید!
                      سناریوی تزریق پولی فردا رو چگونه میبینید؟ بنظر شما از چه ساعتی شروع میشه؟ رو چه سهمی زوم میکنید ؟
                      I entered the bearish market and survived

نظر

• mass0ood
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 429

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
                        سلام اساتید که نیستند اما من یه شاگرد تنبلم یه سری مسائل خدمتتون میگم هیچ ادعایی ندارم کوچیک همتونم هستم
                        الگوی مثلث یک الگوی ادامه دهنده است
                        مثل مثلث متقارن افزایش و کاهشی
                        صفحه 134 کتاب تحلیل تکنیکال در بازار های سرمایه (جان مورفی ) البته در ایام نوروز آقای za _trader در مورد مثلث افزایش و کاهشی مثال های خوبی زدند و نمونشو میتونید در همین تاپیک ببینید (رجوع شود به پست های همین تاپیک از تاریخ 25 اسفند تا 5 فروردین 93)

و الگوی مستطیل : کتاب تحلیل تکنیکال در بازار های سرمایه جان مورفی صفحه 147
                        در یک روند صعودی مستطیل افزایش رخ می دهد که بعد از چند برخورد با ضلع بالا و پایین از ضلع بالا به صورت شارپی خارج میشود
                        خواهش می کنم دوست من، ممنون از توضیحات و سپاس برای اینکه زحمت می کشی و تحلیل های خوبی ارایه می دی.
                        من فقط طبق چیزایی که بلد بودم نظر دادم، گفتم شاید اشتباهی رخ داده. چون من روند رو نزولی دیدم، برای همین چون این الگو تشکیل شده، به نظرم اومد که احتمالاً با کامل شدنش همون روند رو که نزولیه، ادامه بده.

با تشکر از همگی
                        آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/19, 22:16.

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

دوستان فکر میکنم فردا برای خرید و نوسانگیری بسیار مناسب باشه..
                          به دو جهت:
                          1-رسیدن به حمایتی که چند روز پیش ازش گفتیم که 73300 واحد بود
                          2- تزریق نقدینگی سنگین از طرف بانکها از فردا بنا به جلسه اضطراری طیب نیا با بانکهای حقوقی
                          اما یک مشکل بزرگ وجود دارد ، طییب نیا را کسی حتی پشم هم حساب نمیکند که بخواهد بر اساسش پولی تزریق کند لذا این خبر فقط میتواند جنبه روانی د اشته باشد تا حقیقی ها نقد شده بیاید و سهم بخرند...
                          خبر خنده دارتر اینکه گفتند 5000 میلیارد تومن نقدینگی را به بورس تزریق میکنند !!!!!!
                          شوخی بود ولی اصلا خنده دار نبود ، آقای طیب نیا اگر برش داشت تا حالا بازار جمع شده بود ، معلوم است که اوضاع از دست خودشان هم خارج شده و در کنترل نقدینگی و خروجش از بورس و ورودش به بازار ارز درمانده شده اند...
                          بازار بشدت بدبین شده و حق هم داره که بدبین باشه چون این پول مردم است و برای دارایی خودشون نگرانند...
                          خبر تزریق 5000 میلیارد تومن نقدینگی به بورس کاملا دروغ است ولی میتواند باعث ورود نقدینگی سنگینی در حدود 2000 میلیارد تومن توسط حقیقی ها به بازار شود...
                          فردا خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد ، بازار که به حرف های طیب نیا خوشبین نیست و جو شک و ناامیدی در بازار موج میزند...
                          باید سعی کنیم بر اساس استراتژی وارن بافت عمل کنیم...
                          هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• ahmadreza
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 1294

سید جان فکر کنم شاخص تا 76000 مقاومت نداره درسته؟

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

اگر فردا عرضه های حقوقی را دیدید زیاد تعجب نکنید ، لااقل به طیب نیا و بقیه دولتی ها اثبات خواهد شد که قدرت دست کسانی است که پول دارند...
                              دوستان این یک مسئله کاملا اثبات شده است که میگوید سیاست فرزند اقتصاد است
                              ولی در ایران سیاست فرزند دین است و اقتصاد هم پشم است و چیز زیاد مهمی نیست !
                              مثلا اینکه ابر قدرتهای دنیا مثل آمریکا و چین ، ثروتمندترین ها هم هستند اصلا چیز زیاد مهمی نیست ، مهم این است که ما داریم رکورد میزنیم !
                              مثلا در رساندن سن فحشا به 13 سال واقعا رکورد دنیا را جابحا کردیم و مطمئنم تا چند سال دیگه به اسم اسلام و اقتصاد اسلامی ، این دوستان عزیز بتوانند سن فحشا را به 5 سال کاهش دهند که بواقع رکورد عجیبی خواهد بود...
                              یا مثلا اینکه جزو کشورهایی هستیم که بیشترین آمار همجنسبازی را در دنیا داریم و یه بنده خدایی که دولتش پاکترین دولت تارخ هم بود میگفت اصلا همچین موردی توی ایران نداریم !!!
                              فکرش را بکنید ارزش پول ملی را طی 35 سال ، با حرکات اسلامی 450 برابر پایین تر از دلار آمریکا آوردند ، کجای دنیا چنین رکوردی ثبت شده؟!!!
                              رکورد جالبتر اینکه به 90 درصد دنیا باج میدهیم که مثلا به آمریکا باج نداده باشیم در صورتیکه اکثر پولی که به بقیه کشورها باج میدهیم در جیب آمریکا میرود !!! عجب رکوردی زدیم !!!
                              بانکهای خارجی که 4 الی 5 درصد سود میگیرند بانکهای با ربای حرام هستند ولی بانکهای خودمون که حداقل 15 درصد سود میگیرند کاملا اسلامی هستند ، نمردیم و معنی بانکداری اسلامی را هم فهمیدیم !!!!
                              بورسهای خارجی نیم درصد افت بدون دلیل داشته باشند چندین برنامه حمایت از بورس گذاشته میشود که مبادا سهامدارها به بازارشون بدبین شوند تا بتوانند گردش پول را در صنعتشون داشته باشند و برنامه هایی برای علت یابی ریزش شاخصشون تدوین میکنند اینها حرامزاده های کافر هستند ، اونوقت توی ایران اسلامی 18 درصد ریزش شاخص بورس داریم کسی ککش هم نمیگزد ، اصلا هم براشون مهم نیست که توی شرایط تحریم پول توی صنعت بچرخد یا ارز !!!
                              کاری با مردم کردند که هر وقت اسم اسلام را کنار چیز دیگه ای ببینند کلا به آن بدبین شوند ، این هم رکوردی دیگر از اسلامگراها !!!
                              والله قسم اگر بخواهم از گافهای اقتصادی و سیاسی اساسی این حضرات کتابی بنویسم میتوانم یک ده جلدی نفیس تحویل ملت دهم ، تازه بنده از مسائل پشت پرده خبر ندارم !!!
                              دلم خیلی پر بود و گفتم خودم را خالی کنم ، میدانم این حرفها درد و دل اکثر ماها است ولی کسی جرات بیانش را ندارد چون بتازگی طرح شنود و تجسس اسلامی هم در مجلس داده شده ، خدا این یکی را بخیر کند ، باز هم اسم اسلام آمد!!
                              به خدا 1 ساعت خوابیدم ، از شدت ناراحتی فقط خواب تکنیکال و شاخص را میدیدم و اونقدر آشفته بودم که طی 1 ساعت بالای ده بار از خواب پریدم !!!این هم یکی از رکوردهای حضرات
                              خنده دار تر اینکه میخواهند حکومت جهانی داشته باشند و انقلاب را به بقیه کشورها صادر کنند !!! یا امام رضا خودت رحم کن :)

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                                سید جان فکر کنم شاخص تا 76000 مقاومت نداره درسته؟
                                اگر فردا برگرده در سه پله تا 84300 واحد رشد میکنه که یک از پله ایستگاه هاش همین 76000 الی 76500 واحد خواهد بود.

نظر

در حال کار...
                                X