کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقط ببخشید در بحثتون دخالت کردم کسی شبندرو با این فاند قوی باورش میشد!مگه توش بمب زده بودن!(منظور کلی هست)به نظر من علاوه بر فاند و تکنیکال که خیلی مهمه و از اینا مهمتر باید توجه به نقدینگی که پشت سهم هست بکنیم.
دوست عزیز شبندر بحثش فرق داره...
بعضی میگویند شبندر در اون قیمت ها حباب بود،بعضی...
شما الان هم به شیند نگاه کنید،متوجه میشوید پی بر ای سهم 5 شده تازه!
کف تکنیکال شیندر هم همین خدود 900 تا 1000 هست!
نکته ی اساسی در شبندر وجود ابهامات در سودآوری و سود سال بعد شرکت هست،مطمئن باشید شبندر اگر سود سال قبل رو برای سال جدید اعلام کند،اوضاع فرق میکند...
با تشکر از آقا سید
دقیقا از وقتی که سبدی رو معرفی کردین و شپاس هم توش بود
سعی میکنم نمودارش و نگاه کنم
میخواستم برداشتم و عرض کنم که ایراداتشو بفرمایید ممنون میشم
اصلاح فرسایشی 100% پروجکشن زمانی و پروجکشن 100% قیمتی و اصلاحی 61.8% ( اتمام تارگت الگوی ab=cd)
و واگرایی مخفی + در مکدی و آر اس آی
و بنظرم تشکیل الگوی دیاگونال که احتمال اتمام موج c بودن رو میده و تارگت 100 % فیبوی پروجکشن و 161.8 اکستنشن هست ( باز شروع الگوی ab=cd)
در نتیجه حداقل هدف 4200 !!!!!!
دوستان بنیادی هم نظر مثبتی دارن رو سهم.
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
با تشکر از آقا سید
دقیقا از وقتی که سبدی رو معرفی کردین و شپاس هم توش بود
سعی میکنم نمودارش و نگاه کنم
میخواستم برداشتم و عرض کنم که ایراداتشو بفرمایید ممنون میشم
اصلاح فرسایشی 100% پروجکشن زمانی و پروجکشن 100% قیمتی و اصلاحی 61.8% ( اتمام تارگت الگوی ab=cd)
و واگرایی مخفی + در مکدی و آر اس آی
و بنظرم تشکیل الگوی دیاگونال که احتمال اتمام موج c بودن رو میده و تارگت 100 % فیبوی پروجکشن و 161.8 اکستنشن هست ( باز شروع الگوی ab=cd)
در نتیجه حداقل هدف 4200 !!!!!!
دوستان بنیادی هم نظر مثبتی دارن رو سهم.
البته شما خیلی مساله را بسط داده اید ، بنده بصورت مختصر میگویم که هدف سهم به اندازه دسته فلگی است که ساخته ، بنابراین هدف سهم میشود 4200 -4300 تومن :)
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
خیلی علاقه دارم که تحصیلاتم را از شاخه برق به اقتصاد ببرم ، البته فعلا نمیتونم چون مشغله ریادی دارم ولی در اولین فرصت اینکار را خواهم کرد و هدفم مقطع دکترا خواهد بود اشالله ...
البته همچنان علاقه اولم برق و الکترونیک صنعتی و ابزار دقیق است /:.rolleyessmileyani
سید جان. خوشحالمون میکنید اگه نظرتونو در مورد معاملات امروز بگید. حمایت رو به چه صورتی دیدید؟ در کدام صنعت مشهودتر بود؟ چه درصدی از معاملات به حمایت بانکی مربوط بود؟
همچنان نظرتون بر روند کوتاه مدت رشد شاخص کل ، برقراره؟
در انتها ممنون میشم نظر مختصری در مورد بمپنا، اخابر، حخزر، ارفع و پاکشو بگید. نمیاخم وققتون گرفته بشه در حد خیلی کوتاه بفرمایید.
(میدونم قبلا در مورد برخیشون توضیح دادید. نظر اکنون شما مد نظر است)
سید جان. خوشحالمون میکنید اگه نظرتونو در مورد معاملات امروز بگید. حمایت رو به چه صورتی دیدید؟ در کدام صنعت مشهودتر بود؟ چه درصدی از معاملات به حمایت بانکی مربوط بود؟
همچنان نظرتون بر روند کوتاه مدت رشد شاخص کل ، برقراره؟
در انتها ممنون میشم نظر مختصری در مورد بمپنا، اخابر، حخزر، ارفع و پاکشو بگید. نمیاخم وققتون گرفته بشه در حد خیلی کوتاه بفرمایید.
(میدونم قبلا در مورد برخیشون توضیح دادید. نظر اکنون شما مد نظر است)
کلا سبد خوبی است ولی بمپنا و حخزر را بهتر میدانم
نظر