کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان بازار در آر اس آی به مقاومت خورده ولی اینجور که من میبینم و تجربه دارم با حمایتهای لیدرهای بازار علی الخصوص مپنا و شبندر قصد شکستن مقاومت آر اس آی دارند برای همین به دوستان توصیه میکنم به دور از هیجانات اولا نفروشند و دوما خریدهایشان را تکمیل کنند ، روی سهمای بنیادی زوم باشید
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید جان سلام
ضمن عرض تبریک بمناسبت سالروز تولدتان امیدوارم درتمامی مراحل زندگی اول سلامت وسپس موفق و پیروز در کنار خانواده و عزیزانت خوش و خرم باشی.
سید جان میشه در مورد شپلی توضیح بدین ضمن اینکه توی گزارش و صورتهای مالی منتهی به 92/9/30 که همون روز بسته شدن سهم 92/9/24 منتشر شده یه مطلب به این مضمون نوشته, با توجه باینکه زیان انباشته شرکت 3/8 سرمایه میباشد لذا مشمول قانون 141 تجارت میباشد. توضیح بفرمایید. ممنون
سلام به همه دوستان، سید جان نظرتون در مورد ثتران چیه و چرا امروز برخلاف همیشه که تو روز مثبت بازار فوری صف خرید میشد اینجوری معامله میشه؟ ساختمونیها باز می خوان لیدر عوض کنن یا خبر دیگه ایه؟
نظر