i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samangh
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 65

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
    در تاپیک برترین سهام گروه ساختمانی تحلیل تکنیکال بیشتر سهم های این گروه رو قرار دادم؛دیدم بیشتر دوستان اینجا از سهم های این گروه دارند،یه تحلیلی رو شاخص گروهشونم انجام دادم....

در 846 واحد مقاومت مهم،و سوپر مقاومتی در 867 واحد دارد!در RSI هم مقاومت دیده میشه،با توجه به وضع معاملات و لیدرشون (تثران) بهشون فعلا خوشبین نیستم!

چارت گروه انبوه سازی:

در نمای نزدیکتر:

وضعیت RSI :

سيد جان نظر شما چيست ؟ يه مقدار با نمودار و تحليل قبلي شما تنافر داره

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

و امروز شاملا با معامله ۴۵۰۰۰ سهم در صف خرید قفل شد!!!(با مبلغی نزدیک ۵۰ میلیون تومن!!!)
      دیگه ببینید سهم را چقد خشکانده اند که حالا حجم مبنا را نمیدهند...
      حجم معاملات بالا بره؛قیمت پایانی ۱۱۵۰-۱۲۰۰ رو رد کنه؛میره که بره...
      صبر داشته باشید ! باید محدوده 1200-1210 تومن با قدرت شکسته بشه تا بتوان گفت الگوی صعودی شکل گرفته ...
      ضمن اینکه این سهم هنوز درگیر ابرهای کومولو نیمبوس هست و نمیشه به قدرت شکست مقاومتهاش امیدوار بود :)
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• omid_erfanimanesh
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 238

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
        صبر داشته باشید ! باید محدوده 1200-1210 تومن با قدرت شکسته بشه تا بتوان گفت الگوی صعودی شکل گرفته ...
        ضمن اینکه این سهم هنوز درگیر ابرهای کومولو نیمبوس هست و نمیشه به قدرت شکست مقاومتهاش امیدوار بود :)
        حرف شما کاملا متین و درست،موافقم...
        به نظر من
        مهمترین مقاومت سهم همین 1165 و 1216 هستند!
        حتی بعد از رد کردن این ها هم معلوم نیس خبری از صعود شارپی باشد،فقط از روند نزولی خارج میشود!
        کلا بازار در برگشت گریبانگیر حمایت های شکسته شده که حالا تبدیل به مقاومت شده اند میشود...

ولی شاملا
        به نظر من با توجه به تقسیم سود حدود 200 تومنی در مجمع کمتر از یک ماه آینده و وضعیت بنیادی بسیار خوب،و وضعیت تکنیکال مناسب (خط روند نزولی در RSI هم امروز شکسته شد) یکی از بهترین و کم ریسکترین سهم های بازاره!

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

برای درک بهتر گفته ام به شکل زیر دقت کنید ، شکلی که ابرهای ایچیموکو ساختند را ابرهای ریزشی کولومو نیمبوس میگویند ...
          البته اگر 1210 تومن را با صف خرید پست سر بگذاره میتوان به لمس قیمت 1260-1265 تومن ، امیدوار بود...

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

برای درک بهتر گفته ام به شکل زیر دقت کنید ، شکلی که ابرهای ایچیموکو ساختند را ابرهای ریزشی کولومو نیمبوس میگویند ...
            البته اگر 1210 تومن را با صف خرید پست سر بگذاره میتوان به لمس قیمت 1260-1265 تومن ، امیدوار بود...
            بسیار تشکر...
            از هم صحبتی با شما لذت بردم!

البته بنده در مباحثه ی قبلی هم بیشتر نظرم این بود کف تکنیکال این سهم 1000 تومن می باشد و هیچگاه به قیمت 770 و... نمیرسد!!!
            وگرنه همانطور که گفتم اکثر سهم ها در صعود مشکل دارند...

راستی خوشحال میشم نظرتون رو راجب چارت گروه انبوه سازی که گذاشتم هم بدونم/:.rolleyessmileyani

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

بسیار تشکر...
              از هم صحبتی با شما لذت بردم!

البته بنده در مباحثه ی قبلی هم بیشتر نظرم این بود کف تکنیکال این سهم 1000 تومن می باشد و هیچگاه به قیمت 770 و... نمیرسد!!!
              وگرنه همانطور که گفتم اکثر سهم ها در صعود مشکل دارند...

راستی خوشحال میشم نظرتون رو راجب چارت گروه انبوه سازی که گذاشتم هم بدونم/:.rolleyessmileyani
              در مورد شاملا بنده گفتم یا اصلاح قیمتی یا اصلاح زمانی ، خوب چون بنیاد سهم نمیگذاره قیمتش زیر 1000 تومن بیاد پس باید دچار یک اصلاح زمانی بشه که همین باعث میشه تا دو ماه در جا بزنه و بعد دوباره استارت بزنه برای لمس قیمتهای جدید...
              اما چارتهایی که راجب به انبوه سازان کشیدید برای بنده لود نمیشه ، ولی با توجه به گفتتون که فرمودید نظر مثبت روی این گروه در حال حاضر ندارید ، با عرض پوزش میگویم که اشتباه مکنید :)
              دلیل محکم هم اینکه اگر از صفر مکدی شما یک فیبو بکشی میبینی که در حال حاضر شاخص انبوه سازان در فیبوی 61.8 خودش قرار داره و خوب اگر شما یک تکنیکالیست باشید متوجه این موضوع میشوید...
              در آر اس آی و نمودار اصلی هم که شاهد یک واگرایی مخفی مثبت هستیم و آر اس آی هنوز به مقاومت خاصی نخورده...
              البته ابن را اضافه کنم که بنده تخصصی روی ساختمانی ها کار میکنم و بیس سرمایه گذاری خودم روی ساختمانی ها است ولی با این حال تعصب ندارم و اگر ریزشی در کار باشد میگویم :)

نظر

• sarin
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 63

سلام سيدجون نظرتو درباره اين الگو ميگي؟؟

اين الگو ها براي كسرا تشكيل شده بيزحمت ببينيد سرو شانه برگشتي تشكيل شده يا نه؟
                اگه تشكيل شده خط گردنش كجاست و چندو بشكنه روندش نزولي ميشه؟و تا كجا ميريزه ؟
                قيمت خريدام 5000 تومنه در 7 ماه پيش

نظر

• omid_erfanimanesh
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 238

در مورد شاملا بنده گفتم یا اصلاح قیمتی یا اصلاح زمانی ، خوب چون بنیاد سهم نمیگذاره قیمتش زیر 1000 تومن بیاد پس باید دچار یک اصلاح زمانی بشه که همین باعث میشه تا دو ماه در جا بزنه و بعد دوباره استارت بزنه برای لمس قیمتهای جدید...
                  اما چارتهایی که راجب به انبوه سازان کشیدید برای بنده لود نمیشه ، ولی با توجه به گفتتون که فرمودید نظر مثبت روی این گروه در حال حاضر ندارید ، با عرض پوزش میگویم که اشتباه مکنید :)
                  دلیل محکم هم اینکه اگر از صفر مکدی شما یک فیبو بکشی میبینی که در حال حاضر شاخص انبوه سازان در فیبوی 61.8 خودش قرار داره و خوب اگر شما یک تکنیکالیست باشید متوجه این موضوع میشوید...
                  در آر اس آی و نمودار اصلی هم که شاهد یک واگرایی مخفی مثبت هستیم و آر اس آی هنوز به مقاومت خاصی نخورده...
                  البته ابن را اضافه کنم که بنده تخصصی روی ساختمانی ها کار میکنم و بیس سرمایه گذاری خودم روی ساختمانی ها است ولی با این حال تعصب ندارم و اگر ریزشی در کار باشد میگویم :)
                  چارت ها رو ایمیلی بدین براتون میفرستم!
                  بله،فیبو هم کشیدیم،و دیدیم و کف شاخص گروه هم آنجا میدانم (کاش نمودار را میدید بعد...)
                  ولی در RSI به نظر من فردا مقاومت سختی دارد!
                  دقیقا،سید جان چون شما روی این گروه به صورت تخصصی فعال بودین،نظرتون رو جویا شدم،تشکر...

من در کوتاه مدت نظر خوبی روی این گروه ندارم،تا وقتیکه خط روند نزولی را شاخصشون نشکسته،تا وقتیکه
                  ثتران از محدوده ی 287 تا 294
                  عبور نکرده(حتی با اخبار فروش پروژه خدامی هم نتونس رد بشه)،تا وقتیکه...

به نظر من "تا این وقتیکه ها..." اتفاق نیوفتاده خبری از صعود نیست،وگرنه این گروه یک موج صعودی به بازار بدهکار است...

در حال حاظر هم به کف تنکینکالی سهم های این گروه بسیار نزدیکیم،برای مثال:

تثران در 250 حمایت قوی و کف تیکنیکالی 230
                  ثباغ حمایت بسیار بسیاری قوی در 250
                  ثشرق حمایت مهم در 240-250
                  وساخت حمایت خیلی خوب در 365
                  ثشاهد حمایت خوب در 210-220

(چارت همگی در صفحه ی آخر تاپیک "برترین سهام گروه ساختمانی" موجود است)

پایین آنچنانی ندارند،در حد 5 درصد،ولی تا مقاومت ها شکسته نشوند هم بالایی ندارند!

نظر

• فرشین
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 43

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                    سید جان سلام
                    زحمت تحلیل ثتران رو با رسم نمودارش میکشی ؟
                    سیدجان
                    لطفاً ثتران رو ازنظر تکنیکال بررسی کنید.
                    ممنون

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

چارت ها رو ایمیلی بدین براتون میفرستم!
                      بله،فیبو هم کشیدیم،و دیدیم و کف شاخص گروه هم آنجا میدانم (کاش نمودار را میدید بعد...)
                      ولی در RSI به نظر من فردا مقاومت سختی دارد!
                      دقیقا،سید جان چون شما روی این گروه به صورت تخصصی فعال بودین،نظرتون رو جویا شدم،تشکر...

من در کوتاه مدت نظر خوبی روی این گروه ندارم،تا وقتیکه خط روند نزولی را شاخصشون نشکسته،تا وقتیکه
                      ثتران از محدوده ی 287 تا 294
                      عبور نکرده(حتی با اخبار فروش پروژه خدامی هم نتونس رد بشه)،تا وقتیکه...

به نظر من "تا این وقتیکه ها..." اتفاق نیوفتاده خبری از صعود نیست،وگرنه این گروه یک موج صعودی به بازار بدهکار است...

در حال حاظر هم به کف تنکینکالی سهم های این گروه بسیار نزدیکیم،برای مثال:

تثران در 250 حمایت قوی و کف تیکنیکالی 230
                      ثباغ حمایت بسیار بسیاری قوی در 250
                      ثشرق حمایت مهم در 240-250
                      وساخت حمایت خیلی خوب در 365
                      ثشاهد حمایت خوب در 210-220

(چارت همگی در صفحه ی آخر تاپیک "برترین سهام گروه ساختمانی" موجود است)

پایین آنچنانی ندارند،در حد 5 درصد،ولی تا مقاومت ها شکسته نشوند هم بالایی ندارند!
                      بر اساس فیبوناچی تایم زون ، از شنبه 20 اردیبهشت استارت موج صعودی سنگینشون میخوره ، حالا یک دو روز عقب و جلو داره ولی سوخت و سوز نداره...
                      شما به قیمتهای الان ساختمانی ها نگاه کنید متوجه میشوید که اکثرا در کف قیمتی و کف تکنیکالی خودشون هستند...
                      مورد دیگر اینکه گروه ساختمانی دائما در حال لیدر عوض کردن هست و نمیتوان به قطع گفت که لیدرشون ثتران هست ، من فکر میکنم سه سهم ثشرق و ثتران و وساخت که شروع کنند کل گروه یکپارچه مثبت شوند...
                      اما اینکه میگویم روی ساختمانی ها تخصصی کار میکنم ، علتش این است که هر گروه باید متخصص خودش را داشته باشه مثل شاخه های پزشکی و مهندسی و ...
                      یعنی اینکه کسی که تخصصی روی پالایشی ها کار میکنه اصلا نمیتونه روی ساختمانی ها نظر بده و بالعکی و این شرایط در تمام گروه ها حاکم هست ، لذا بنده تصمیم گرفتم روی ساختمانی ها تخصصی مطالعه داشته باشم و از نزدیک روی اینها تحلیل میکنم تا جایی که بعضی از پروژه هایشان را بر اسا شرایط ایده آل و واقعی برسی میکنم و فاند یک سهم را با برسی های دو الی سه هفته ای بدست میارم ، لذا نمیتوانم کل محاسباتم را اینجا بگذارم و فقط سعی میکنم به دوستان در مورد ساختمانی های ارزنده یکسری اطلاعات جامع بدهم ، نمونش پروژهای ثشرق و ثتران و ثاخت...
                      مطلب زیاده ولی از حوصله بحث خارج میشه :)

نظر

• omid_erfanimanesh
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 238

بر اساس فیبوناچی تایم زون ، از شنبه 20 اردیبهشت استارت موج صعودی سنگینشون میخوره ، حالا یک دو روز عقب و جلو داره ولی سوخت و سوز نداره...
                        شما به قیمتهای الان ساختمانی ها نگاه کنید متوجه میشوید که اکثرا در کف قیمتی و کف تکنیکالی خودشون هستند...
                        مورد دیگر اینکه گروه ساختمانی دائما در حال لیدر عوض کردن هست و نمیتوان به قطع گفت که لیدرشون ثتران هست ، من فکر میکنم سه سهم ثشرق و ثتران و وساخت که شروع کنند کل گروه یکپارچه مثبت شوند...
                        اما اینکه میگویم روی ساختمانی ها تخصصی کار میکنم ، علتش این است که هر گروه باید متخصص خودش را داشته باشه مثل شاخه های پزشکی و مهندسی و ...
                        یعنی اینکه کسی که تخصصی روی پالایشی ها کار میکنه اصلا نمیتونه روی ساختمانی ها نظر بده و بالعکی و این شرایط در تمام گروه ها حاکم هست ، لذا بنده تصمیم گرفتم روی ساختمانی ها تخصصی مطالعه داشته باشم و از نزدیک روی اینها تحلیل میکنم تا جایی که بعضی از پروژه هایشان را بر اسا شرایط ایده آل و واقعی برسی میکنم و فاند یک سهم را با برسی های دو الی سه هفته ای بدست میارم ، لذا نمیتوانم کل محاسباتم را اینجا بگذارم و فقط سعی میکنم به دوستان در مورد ساختمانی های ارزنده یکسری اطلاعات جامع بدهم ، نمونش پروژهای ثشرق و ثتران و ثاخت...
                        مطلب زیاده ولی از حوصله بحث خارج میشه :)

دقیقا،سید جان؛جانا سخن از زبان ما میگویی...
                        من هم همین نظر رو دارم،تا اواخر همین ماه باید گروه باید تکلیف خودشون رو مشخص کنه...

ولی در مورد تخصص داشتن...
                        قطعا کسی که تخصصی روی یک گروه کار میکند نظرات بهتر و درست تری میتواند ارایه کند و یک تحلیل گر تکنیکال با توجه به بنیاد سهم و شرایط دیگر احتمالات را ارایه میکند که یک سهم به حمایت ها و مقاومت ها چگونه واکنش میدهد ولی...

در
                        فلسفه ی تحلیل تکنیکال میخونیم که "همه چیز در قیمت ها لحاظ شده است"
                        و الان ما در حال بحث تکنیکالی بر روی شاخص این گروه بودیم!!!

باز هم تشکر و سپاس!

ارادتمند،عرفانی

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط فرشین پست شده است View Post
                          سیدجان
                          لطفاً ثتران رو ازنظر تکنیکال بررسی کنید.
                          ممنون
                          برام بسیار بسیار جالب بود که در مورد ثتران هم برای 13 روز کاری دیگه یا همون 20 اردیبهشت ، میرسیم به مقاومتی که حکم مرگ و زندگی برای ثتران داره و اگر بتونه 285 تومن را بشکنه بشدت صعودی میشه تا جایی که احتمال رشد یه کله تا 468 تومن هم وجود داره !!!!
                          کلا فنر ساختمانی ها بشدت داره فشرده میشه و فقط مونده تایم استراحتشون به پایان برسه تا آتش بازی جدیدی به راه بندازند :)
                          آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2014/04/21, 14:39.

نظر

• راز نما
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 347

برام بسیار بسیار جالب بود که در مورد ثتران هم برای 13 روز کاری دیگه یا همون 20 اردیبهشت ، میرسیم به مقاومتی که حکم مرگ و زندگی برای ثتران داره و اگر بتونه 285 تومن را بشکنه بشدت صعودی میشه تا جایی که احتمال رشد یه کله تا 468 تومن هم وجود داره !!!!
                            کلا فنر ساختمانی ها بشدت داره فشرده میشه و فقط مونده تایم استراحتشون به پایان برسه تا آتش بازی جدیدی به راه بندازند :)
                            ولی اون چیزی که در نمودار روزانه از نظر بعد زمانی نشون میده به احتمال زیاد فردا و پس فردا حجم سنگین خرید داریم بنابراین در چهارشنبه بالای 285 هستیم آیا اونموقع برای فشرده شدن ثتران دیر نیست!!!!!!!!!!!!!
                            تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• mohammadrahmani
                              عضو عادی
                              • Apr 2014
                              • 183

سلام سید جان تولدت مبارک انشاالله 120سالهشی.عزیزم امکانش هست بنده را در موردوبصادر راهنمایی کنی که ایا این سهم را نگهدارم یا خیر؟تا چه مدت باید این سهم را نگه دارم؟ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی کنید.

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                                ولی اون چیزی که در نمودار روزانه از نظر بعد زمانی نشون میده به احتمال زیاد فردا و پس فردا حجم سنگین خرید داریم بنابراین در چهارشنبه بالای 285 هستیم آیا اونموقع برای فشرده شدن ثتران دیر نیست!!!!!!!!!!!!!
                                بله امکانش هست ولی بحث اینجا است که اگر بخواد فردا و پسفردا سیگنال خرید بده باید 305 تومن را با قدرت بشکنه ولی 13 روز کاری دیگه میرسیم به محدوده ای که همزمان میشه با برخورد دو مقاومت 61.8 فن فیبو و مقاومت ترند مثلث ، اگر در اون روز هر دو را باهم بشکنه یعنی تا قیمتهای بالا هیچ مقاومتی سر راهش نیست ...

نظر

در حال کار...
                                X