کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
... در RSI به نظر من فردا مقاومت سختی دارد!
در حال حاظر هم به کف تنکینکالی سهم های این گروه بسیار نزدیکیم،برای مثال:
تثران در 250 حمایت قوی و کف تیکنیکالی 230
ثباغ حمایت بسیار بسیاری قوی در 250
ثشرق حمایت مهم در 240-250
وساخت حمایت خیلی خوب در 365
ثشاهد حمایت خوب در 210-220
خب همونطور که پیش بینی میشد؛گروه انبوه سازی امروز قرمز بودند؛ولی جای نگرانی نیست... به نظر من دوستانی که سهام ساختمانی دارند دیگر در این قیمت ها اقدام به فروش نکنند و دوستانی که ندارند فقط در صورت مشاهده ی حمایت در قیمت های حمایتی اقدام به خرید کنید یا منتظر عبور از مقاومت ها باشید و سپس...
پ.ن:همچنان به گروه انبوه سازی خوشبین نیستم؛در نقاط حمایتی انتظار داشتم بهتر معامله شوند؛با دقت به تعداد خریدار و فروشنده متوجه میشیم فروشنده ها قوی ترند!
(حقوقی وساخت نمیدونم چرا میفروشه!!!مراقب باشید)
چارت بروز شده گروه ساختمانی:
خط سبز رنگ حمایت اصلی و خط قرمز رنگ مقاومت اصلی می باشد؛البته در این چند روز شاخص این گروه کف سازی خوبی کرده که ممکنه قبل از رسیدن به خط سبز رنگ برگردد!قرمز بودن امروز سهم های این گروه هم دلیلش در نمودار واضح است؛همچنین در نمودار RSI مقاومتی که دیروز گفتم به وضوح واکنش داده!
(نمودارای من خیلی شلوغه؛جهت بهتر رسوندن مطلب خلوتشو میزارم /:.winksmiley02.:/ )
اینم نمودار RSI:
خوب امروز به همه ثابت شد که طیب نیا نه تنها عرضه وزیر بودن را نداره که حتی گفته هاش باعث ریزش بیشتر بازار میشه ...
امروز دیدیم که در مپنا با عرضه های کاملا هدفدار یک حقوقی بازارش را خواستند خراب کنند ، این حقوقی اگر امروز از ناظر اخطار دریافت نکند فردا قطعا بازار را به تشنج خواهد کشید ، فقط کافی است مپنا صف فروش شود تا بازار را هم صف فروش کند ...
قبلا هم گفتم که برای حرف طیب نیا و شایعه تزریق 5000 میلیاردی کوچکترین ارزشی قائل نشوید ، ولی روی حقیقی هایی که به بازار سرازیر میشوند و با تبلیغات رسانه ای جذب بورس میشوند ، میشود حساب باز کرد...
دولت اگر واقعا قصدش حمایت از بازار بود با 500 میلیارد تومن هم میتوانست اینکار را انجام دهد ، بسیار راحت با مثبت کردن لیدرهای بازار ...
ببینیم فردا بازار چگونه است ، اگر بازار مثبت بود و 76300 را شکست که هیچ وگرنه خود من نقد خواهم شد ...
سيد جان اگه بازار منفي بشه به نظرت وساخت تا كجا پايين مياد؟
وساخت ، ثتران و ثشرق امروز کاملا بصورت تعمدی صف فروش شدند !
وساخت امروز نباید زیر 267 تومن می آمد و از هر لحاظی که حساب کنی چه تکنیکالی و چه بنیادی فروشش تو این محدوده کاملا دیوانگی است !!!
حال که این دیوانگی صورت گرفته باید منتظر حمایتهای بعدی باشیم که البته 247 تومن میتونه بسیار موثر باشه و در صورت برگشت قوی یک کفی دوقلو شکل بده و ایندفعه باید برای کامل شدن الگوی خودش ابتدا 275 و بعد 440 را بشکنه تا بتونه تا 550 تومن صعودی بشه ، بنده بزودی توی ساختمانی ها تک خواهم شد و از 20 اردیبهشت به معاملات نگاه ویژه ای خواهم داشت ....
فردا اگر بازار ریزشی باشد جز گروه ساختمانی بقیه سبدم را نقد خواهم شد ...
بیس سبدم در حال حاضر ثتران است ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
وساخت ، ثتران و ثشرق امروز کاملا بصورت تعمدی صف فروش شدند !
وساخت امروز نباید زیر 267 تومن می آمد و از هر لحاظی که حساب کنی چه تکنیکالی و چه بنیادی فروشش تو این محدوده کاملا دیوانگی است !!!
حال که این دیوانگی صورت گرفته باید منتظر حمایتهای بعدی باشیم که البته 247 تومن میتونه بسیار موثر باشه و در صورت برگشت قوی یک کفی دوقلو شکل بده و ایندفعه باید برای کامل شدن الگوی خودش ابتدا 275 و بعد 440 را بشکنه تا بتونه تا 550 تومن صعودی بشه ، بنده بزودی توی ساختمانی ها تک خواهم شد و از 20 اردیبهشت به معاملات نگاه ویژه ای خواهم داشت ....
فردا اگر بازار ریزشی باشد جز گروه ساختمانی بقیه سبدم را نقد خواهم شد ...
بیس سبدم در حال حاضر ثتران است ...
سید جون مثل اینکه طیب نیا و پشم رابطه مستقیمی با هم دارن
خب چه کار می شه کرد مشخص نیست
بازار به نظر من فردا هم منفیه
امید وارم اشتباه کنم
اما ....
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
این همون نموداری است که گفتم ابتدا تایید بشه ، بعد بگذارم ...
به هر حال یکسری از برادران محترم که در فضا - مکان سیر میکنند و پول خوبی هم بدست آورده اند ظاهرا دوست ندارند بازار جون بگیرد...
با دولت هم خیلی مشکل دارند !
به هر حال اگر بازار بخواهد منفی شود شاخص 71000 خیلی دور از انتظار نیست...
البته یک پولبک میشود به خط حمایتی و میتواند بازار را مثبت زیادی کند ، امیدوارم زودتر تکلیف این بازار را مشخص کنند ...
اینهمه اهالی بازار سرمایه داد زدند که آهای آقای وزیر به داد بازار برس برس که اگر نرسی بازار ارز رشد میکنه و هرج و مرج اقتصادی سال گذشته تکرار میشه ولی همچون یاسین در گوش خر خواندن بود و آقای وزیر ککش هم نگزید...
اینقدر داد زدیم و حنجره خودمونو جر دادیم که آقای وزیر بیدار شو ، مردم دارند پولشون رو از بازار سرمایه خارج میکنند ، دیگر گردش پول نخواهیم داشت ،آقای وزیر خواب تشریف داشتند...
وقتی از خواب بیدار شد که به درد عمه خودش و صالح آبادی میخورد !!!
سفته بازار پول را به بازار دلار تزریق کردند و نتیجه اش هم رشد دوباره دلار شد ...
آقای طیب نیا ، شما و بقیه وزرای عزیز ثروتی ما بین 800 تا 1000 میلیارد تومن را دارید و مشخص است چرا برایتان مهم نیست که مردم چه میکنند...
برای امثال شما اصلا مهم نیست که یک مستاجر با تبلیغات دروغین شما ، بهر امیدی پولش را به بورس آورده و الان سرمایه اش نصف شده ...
بگذارید دلار بالا برود ، بزودی احتکار کنندگان و گرانفروشان وارد بازار میشوند و اجناس کم میشود و قیمت همه چیز چند برابر میشود و دوباره مردم دچار قحطی میشوند و اتفاقاتی میوفتد همچون اتفاقات پارسال که مردم بخاطر خرید یک کیسه برنج به دو برابر قیمت چنان توهین به کرامت انسانی اشان میشد که ...
بگذریم ...
آقای وزیر ، آقای محترم ، آقای عزیز .... خراب کردید ، بروید و گندی که در اقتصاد زدید را جمع کنید !!!
در مورد بازار امروز تنها چیزی که بنظرم مثبت بود حجم نقدینگی خرید و فروش برود که تقریبا 300 میلیارد تومن بود(جمع بورس و فرابورس)
و البته کوچکترین اثری از تزریق نقدینگی بانکها هم نبود که بلعکس خروج نقدینگی حقوقی ها هم بود...
اگر حقوقی مپنا امروز از ناظر اخطار بلوکه شدن معاملات را نگیرد شک نکنید که فردا منفی است و شبندر هم به تنهایی تاب مقاومت در برابر عرضه ها را نخواهد داشت و کل بازار براحتی آب خوردن منفی میشود ...
البته حقوقی مپنا امروز آخر وقت زهرش را ریخت و فردا را منفی میدانم...
فعلا خبری تا شنبه نخواهد بود و باید ببینیم پنجشنبه و جمعه چه کار میکنند...
بهتر است کلا معاملات فردا را نگاه نکنیم ، خود بنده هم سعی میکنم به معاملات نگاه نکنم تا شنبه ببینیم چه میشود ....
امروز فعلا کاری نکنید تا ببینیم بانکها نقدینگی وارد میکنند یا نه ، اصلا دوست ندارم تحلیل 71000 واحدیم درست از آب در بیاد ولی اگر تا شنبه دیدم خبری نشد خودم بشخصه جز ساختمانی هایی که دارم بقیه را نقد میشم چیزی حدود 30 درصد سرمایم...
احتمال داره امروز از بازار حمایت بشه ولی معمولا میگذارند آخر وقت اینکار رو میکنند که فروشنده ها خالی کرده باشند برای همینم هست که میگم بگذارید شنبه ببینیم بازار به کدام سو میره ...
نظر