کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام سيد جان قربونه اون خودت وجدت بشم ديشب ميخواستم سكته را بزنم باديدن حمايت 247 تومني وساخت امروز قصد داشتم اول وقت تمامي وساختهامو رد كنم بره وروي 247 تومن جايگزين بكنم كه ديدم بااون پست به موقع فرموديد اشتباه تايپي بوده منصرف شدم موفق وپيروز باشيد
شما اگر تحلیل تکنیکالی دارید ، مربوط به هر سهمی نه تنها ساختمانی ها ، با خیال راحت اینجا بگذارید تا همه استفاده کنند ، این تاپیک متعلق به همه است در مالکیت بنده نیست :)
بسیار خوشحالتر میشم که حضورتون تو این تاپیک بیشتر بشه...
سید جان راستیتش بنده تکنیکال کارم؛البته خودم رو مبتدی میدونم هنوز و ...
ولی تخصصم هیچ گروهی نیست؛بیشتر سعی میکنم تخصصی تکنیکالم را قوی کنم /:.smilingsmiley.:/
البته شما استاد ما در تکنیکال و مخصوصا گروه ساختمانی هستید /:.smilingsmiley.:/
با سلام.آقا سید دلیل افزایش فروش حقوقی ها تو ساختمونی ها اونم تو اولین قیمت های مثبت چیه؟ هم وساخت هم ثغرب هم ثتران
برای من هم جای سوال دارد واقعا!!!
ثتران و وساخت رو دقیقا رو حمایت ها می فروشند...
یکی همین مسئله ی فروش حقوقی و دیگری تعداد خریدار به فروشنده در این چند روزه در سهم های این گروه (که حاکی از قدرت بیشتر فروشنده دارد) من رو جهت ترید روی این گروی دست به عصاتر کرده!هر چند با توجه به اخبار و بنیاد خوب این سهم ها پایینی ندارند و در بلند مدت به اهدافشون میرسند!
با سلام سيد جان
در خصوص فروش رمپنا امروز نظرتون چيه چون ميگن شنبه به مقاومت ميخوره و منفي ميشه نظرتون چيه بفروشم يا نه و بجاي اون چي بگيرم شبندر شاوان يا هر چيزي كه خودتون بهتر ميدونيد تشكر
در مورد بازار امروز تنها چیزی که بنظرم مثبت بود حجم نقدینگی خرید و فروش برود که تقریبا 300 میلیارد تومن بود(جمع بورس و فرابورس)
و البته کوچکترین اثری از تزریق نقدینگی بانکها هم نبود که بلعکس خروج نقدینگی حقوقی ها هم بود...
اگر حقوقی مپنا امروز از ناظر اخطار بلوکه شدن معاملات را نگیرد شک نکنید که فردا منفی است و شبندر هم به تنهایی تاب مقاومت در برابر عرضه ها را نخواهد داشت و کل بازار براحتی آب خوردن منفی میشود ...
البته حقوقی مپنا امروز آخر وقت زهرش را ریخت و فردا را منفی میدانم...
فعلا خبری تا شنبه نخواهد بود و باید ببینیم پنجشنبه و جمعه چه کار میکنند...
بهتر است کلا معاملات فردا را نگاه نکنیم ، خود بنده هم سعی میکنم به معاملات نگاه نکنم تا شنبه ببینیم چه میشود ....
???????????????????
امروز همان فردای دیروز
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
سلام افشار جان اگر مقاومت شاوان شکست زود اعلام کنید لطفا
سلام دوست عزیز
بنظرم با وجود حجمی که امروز زده شده بتونه بشکنه ولی اوضاع شاخص چون داره به مقاومت اصلیش میرسه کمی سخت میکنه کارو که شنبه مشخص میشه.
اگه آقا سید نظر بدن
ممنون میشم
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر