i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
    ١٩ تومان تقريبا ميشه٩/٥ درصده ٢٠٢تومان
    دوست من، من می گم 1% از سرمایه اولیه، اونوقت شما می ری از 202 تومان درصد می گیری؟!
    ما کاری به قیمت نداریم. قیمت فقط مشخص کننده ورود و خروج ماست و محاسبه حجم. برای میزان ریسک، ما فقط و فقط به سرمایه اولیه-مون کار داریم.

نظر

• 313
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 196

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
      بنده چیزی که میبینم این است که شاخص علاقه دارد بار دیگر کانال نزولی شکسته شده خودش را لمس کند
      به تصویر زیر به دقت نگاه کنید ، در آر اس آی هم تشکیل الگوی سقفی دوقلو کاملا مشخص است...
      پس از این موج ریزشی بار دیگه سوار بر یک موج صعودی که هدف 88000 واحد دارد خواهیم شد ، البته این تحلیل من است و کسی بر اساس گفته های من خرید و فروش نکند!

نمیشه گفت سرو شونه ی کفه و پوللبک به خط گردن؟

نظر

• feredos
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 485

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
        8 تا 10 درصد؟!!!! من خودم هیچوقت همچین ریسکی نمی کنم. فوقش تو هر پوزیشن 3% و نه بیشتر.

در ضمن من منظورم نوسان 1% نبود، منظورم 1% از سرمایه اولیه است.
        خوب راست میگه دیگه بنده خدا آقا مسعود، شما گفتی خرید در 221 با حد ضرر 202. این یعنی 9.4 درصد ضرر در هنگام رسیدن به اردر فروش حد ضرر. با احتساب 1.55 کارگزاری انگار که شما 11 درصد ضرر کردی.

یه سوئ تفاهمی فکر کنم در ذهن شما ایجاد شده. اگر اینطور نیست عرایض بنده حمل بر بی ادبی نشود.
        مثال:
        فرض کنید کارمزد کارگزاری رو لحاظ نکنیم.
        شما 10 سهم 100 تومانی میخرید. این تعداد سهم را در قیمت 110 تومان میفروشید. سرمایه شما از 1000 به 1100 تومان رسیده.
        با استفاده از تقسیم قیمت نهایی به اولیه :110/100 میشه 1.1 سود شما.
        با تقسیم سرمایه نهایی به اولیه داریم 1100/1000 میشه 1.1 سود شما.
        I entered the bearish market and survived

نظر

• feredos
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 485

این هم سناریوی 77000 شاخص که امیدوارم این اتفاق بیاوفته

نظر

• ebrahim11
            عضو جدید
            • Oct 2013
            • 16

در اصل توسط ebrahim11 پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب سید جان
            سید جان ثتران را چگونه میبینید؟
            با سلام مجدد
            آقا سید ثتران ما را بررسی نفرمودید،و حالا که قرار است جواب بفرمایید پس یه محبت بفرمایید و فاذر را هم بررسی کنید.ممنونم
            خودم که فکر میکنم فاذر از همینجا باید برگردد و ثتران هم نهایت از 248 -249 باید برگردد.تا دیدگاه شما چی باشه؟

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
              خوب راست میگه دیگه بنده خدا آقا مسعود، شما گفتی خرید در 221 با حد ضرر 202. این یعنی 9.4 درصد ضرر در هنگام رسیدن به اردر فروش حد ضرر. با احتساب 1.55 کارگزاری انگار که شما 11 درصد ضرر کردی.

یه سوئ تفاهمی فکر کنم در ذهن شما ایجاد شده. اگر اینطور نیست عرایض بنده حمل بر بی ادبی نشود.
              مثال:
              فرض کنید کارمزد کارگزاری رو لحاظ نکنیم.
              شما 10 سهم 100 تومانی میخرید. این تعداد سهم را در قیمت 110 تومان میفروشید. سرمایه شما از 1000 به 1100 تومان رسیده.
              با استفاده از تقسیم قیمت نهایی به اولیه :110/100 میشه 1.1 سود شما.
              با تقسیم سرمایه نهایی به اولیه داریم 1100/1000 میشه 1.1 سود شما.
              دوست من شاید من منظورمو بد گفتم. من چی گفتم؟ گفتم ما قیمت حد ضرر رو داریم، درسته؟ فرض کنید ما سهام رو در 221 تومان خریدیم و از شانس بد ما
              سهام ریزش کرده و SL ما رو زده! این میشه 19 تومان ضرر روی هر سهم. درسته؟
              بعدش چی گفتم؟! گفتم شما میزان حجم خریدت رو به تعدادی انتخاب کن که در مجموع 1% چی ضرر کنی؟ سرمایه اولیه! درسته؟

ما سرمایمون چقد بود؟ 10 میلیون. در کل چند تومان باید خرید کنیم؟ 221 * 5263 که می شه چقد؟ میشه 1163157.89 تومان!

حالا یعنی چی؟

یعنی اینکه شما بیشتر از 1163157.89 تومان نباید این سهم رو بخری. چرا؟ برای اینکه ضررت بیشتر از 1 درصد نشه. 1 درصد چی؟
              1 درصد سرمایه اولیه!!!

اگه مبهم بود بگید تا دوباره توضیح بدم

نظر

• feredos
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 485

دوست من شاید من منظورمو بد گفتم. من چی گفتم؟ گفتم ما قیمت حد ضرر رو داریم، درسته؟ فرض کنید ما سهام رو در 221 تومان خریدیم و از شانس بد ما
                سهام ریزش کرده و SL ما رو زده! این میشه 19 تومان ضرر روی هر سهم. درسته؟
                بعدش چی گفتم؟! گفتم شما میزان حجم خریدت رو به تعدادی انتخاب کن که در مجموع 1% چی ضرر کنی؟ سرمایه اولیه! درسته؟

ما سرمایمون چقد بود؟ 10 میلیون. در کل چند تومان باید خرید کنیم؟ 221 * 5263 که می شه چقد؟ میشه 1163157.89 تومان!

حالا یعنی چی؟

یعنی اینکه شما بیشتر از 1163157.89 تومان نباید این سهم رو بخری. چرا؟ برای اینکه ضررت بیشتر از 1 درصد نشه. 1 درصد چی؟
                1 درصد سرمایه اولیه!!!

اگه مبهم بود بگید تا دوباره توضیح بدم
                حالا دیگه اینا توضیح واضحات بود دیگه. من گرفتم منظور شما چی بود. عاقلانه است که مقداری از سرمایه همیشه در پارک باشه که بتونه به کمک سرمایه در ضرر برسه.

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                  حالا دیگه اینا توضیح واضحات بود دیگه. من گرفتم منظور شما چی بود. عاقلانه است که مقداری از سرمایه همیشه در پارک باشه که بتونه به کمک سرمایه در ضرر برسه.
                  خب خوشحالم که تونستم منظورمو بگم.
                  در واقع تو این استراتژی ما قیمت خرید و حد ضرر رو فقط فقط از روی چارت مشخص میکنیم و بعد حجمی از اون سهم رو می خریم که در صورت ضرر کردن، بیشتر از 1% از کل سرمایه آزادمون نشه.
                  من درصد ضرر رو با کل نقدینگی حساب کردم نه با مقدار پولی که سهام خریداری شده :)

با تشکر از شما دوست عزیز ;) /:.smilingsmiley.:/

نظر

• mass0ood
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 429

در اصل توسط H.samimi پست شده است
                    اين طور كه شما ميگيد يعنى بايد با ١٠درصد سرمايه خريد كنيم خوب ميشه توضيح بديد ٩٠ درصد مابقى اين وسط چكارست چون شما برا هر خريد بايد همينطور رفتار كنيد.
                    ما میتونیم 4 تا 5 پوزیشن همزمان داشته باشیم. این رعایت حد ضرر 1 درصدی از اصول مدیریت سرمایه است، وگرنه ما می تونیم تمام سرمایه رو بذاریم رو یه سهم!
                    اما اونوقت اگه ضرر زیاد هم کردیم، خودمون مقصریم!

این حد ضرر 1 درصد تا زمان سودسازیِ 20 درصدی از کل سرمایمون ادامه داره. یعنی وقتی مثلاً کل سرمایه از 10 میلیون شد 12 میلیون.
                    بعد از اون می تونیم حد ضرر رو به 2% افزایش بدیم.

دقت کنید که این 1% و 2% برای هر پوزیشن است! توصیه من اینه که تا به نتیجه نرسیدن یک پوزیشن، سراغ پوزیشن دیگه نرید.

توضیحات این استراتژی خیلی زیاده. اما اگه دوستان تمایل دارن، بگن من کم کم توضیحات رو براتون میذارم.

با تشکر

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

خب خوشحالم که تونستم منظورمو بگم.
                      در واقع تو این استراتژی ما قیمت خرید و حد ضرر رو فقط فقط از روی چارت مشخص میکنیم و بعد حجمی از اون سهم رو می خریم که در صورت ضرر کردن، بیشتر از 1% از کل سرمایه آزادمون نشه.
                      من درصد ضرر رو با کل نقدینگی حساب کردم نه با مقدار پولی که سهام خریداری شده :)

با تشکر از شما دوست عزیز ;) /:.smilingsmiley.:/
                      يعنى برا خريد سهم ديگه و بعدى سرمايتون ميشه منهاى خريد اول ١٠٠٠٠٠٠٠-١١٦٣١٥٧/٨٩=٨٨٣٦٧٤٢/١١ و مجدد محاسبه حد ضرر ميشه ده درصد اين سرمايه درسته?

نظر

• mass0ood
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 429

يعنى برا خريد سهم ديگه و بعدى سرمايتون ميشه منهاى خريد اول ١٠٠٠٠٠٠٠-١١٦٣١٥٧/٨٩=٨٨٣٦٧٤٢/١١ و مجدد محاسبه حد ضرر ميشه ده درصد اين سرمايه درسته?
                        بله. دقیقاً همینطوره و یکی از دلایلی که من گفتم اجازه بدید تا یک پوزیشن به سرانجام برسه و برید سراغ یه پوزیشن دیگه همینه. تا بتونین مقدار خرید بیشتری داشته باشید.

البته 10% نه. 1 درصد این مقدار پول باقیمانده، که میشه 88,367 تومان.

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

بله. دقیقاً همینطوره و یکی از دلایلی که من گفتم اجازه بدید تا یک پوزیشن به سرانجام برسه و برید سراغ یه پوزیشن دیگه همینه. تا بتونین مقدار خرید بیشتری داشته باشید.

البته 10% نه. 1 درصد این مقدار پول باقیمانده، که میشه 88,367 تومان.
                          ببخشيد يك درصد. ميشه ادامه بديد در صورتيكه هر دو ضرر حاصل شد بعد ? ويا اگه هر دو سود?

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

ببخشيد يك درصد. ميشه ادامه بديد در صورتيكه هر دو ضرر حاصل شد بعد ? ويا اگه هر دو سود?
                            اگه ضرر کردیم در مجموع 188 هزار تومان از سرمایمون کم می شه که رقم قابل توجهی نیست. اگر هم سود کردیم چه بهتر!

این روش رو انقدر ادامه می دیم تا سرمایمون 20% افزایش پیدا کنه. از اون به بعد ریسکمون رو به 2% افزایش می دیم.
                            البته استراتژی های ورود و توضیح اون ها کمی وقتگیره. اگه بشه و آقا سید اجازه بدن تو همین تاپیک میذارم آموزشش رو.
                            چون اینا جایی نوشته نشده، خودم باید تایپ کنم!

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

اگه ضرر کردیم در مجموع 188 هزار تومان از سرمایمون کم می شه که رقم قابل توجهی نیست. اگر هم سود کردیم چه بهتر!

این روش رو انقدر ادامه می دیم تا سرمایمون 20% افزایش پیدا کنه. از اون به بعد ریسکمون رو به 2% افزایش می دیم.
                              البته استراتژی های ورود و توضیح اون ها کمی وقتگیره. اگه بشه و آقا سید اجازه بدن تو همین تاپیک میذارم آموزشش رو.
                              چون اینا جایی نوشته نشده، خودم باید تایپ کنم!
                              بعد اين استراتژى كى به دو درصد ارتقا پيدا ميكنه? و تعداد خريد ها بصورت پله ايه يا نه همه رو يكجا خريد مكنيم?

نظر

• mass0ood
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 429

بعد اين استراتژى كى به دو درصد ارتقا پيدا ميكنه? و تعداد خريد ها بصورت پله ايه يا نه همه رو يكجا خريد مكنيم?
                                همونطور که گفتم تا زمان رسیدن سرمایه به 1.2 برابر یا همون سود 20% ریسک ما 1 درصده و از اون به بعد میتونیم ریسک رو به 2% افزایش بدیم.
                                خرید هم یکجا هست چون خرید ما بر اساس تعیین نقطه ورود روی چارته. وقتی هم که قیمت به اندازه نقطه استاپ، از نقطه خرید بالاتر رفت،
                                مثلاً در مثال بالا که قیمت خرید ما 221 تومان بود، قیمت به 221+19 تومان، یعنی 240 تومان برسه، نصف پوزیشن رو تسویه می کنیم. (در مثال بالا تقریباً 2631 عدد از سهام)

وقتی این کار رو کردیم، نقطه استاپ رو به نقطه خرید منتقل می کنیم و به اصطلاح پوزیشن خودمون رو Risk free میکنیم. در این حالت حتی اگه قیمت برگرده ما ضرری نمیکنیم و حتی نصف سود خودمون رو هم از این پوزیشن گرفتیم! و اگر قیمت برنگشت، با همون نصف حجمی که از پوزیشن باقی مونده قیمت رو تا رسیدن به نقطه سیگنال فروش، همراهی می کنیم.

سیگنال های فروش رو هم از روش های زیادی می شه تشخیص داد. البته هیچ سیگنالی قطعی و حتمی نیست!

نظر

در حال کار...
                                X