i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
    امیدوارم از دست بنده دلخور نشده باشید :)
    البته شما مراحم هستید و مطمئنم که میدانید کف تکنیکالی چیست...
    بنده بارها از کف تکنیکالی و اصلاح زمانی و قیمتی در این تاپیک نوشته ام ، کافی است به جای عصبانیت از حرف بنده مقداری وقت بگذارید و چند صفحه قبل را مطالعه بفرمایید :)
    شما نیز موفق باشید
    :x
    نه قربان دلخوری چیه،عصبانیت کدومه،من کلا اهل دلخوری و اینا نیستم/.:biggrinsmiley.:/
    به نظر من هرکسی برای خودش یه نوع نگاه داره به موضوع کف،برای همینم صرفا خواستم دیدگاهتون روبدونم...

این چارت 6 ساله ی شلعاب هستش:

اگه مجدد به بد برداشت نمیکنید یه سوال میپرسم(هدفدار هست اما نه اون هدفی که شما فکر میکنی :D )به هر حال اگه دوست داشتید جواب بدید/:.Heart.:/

به نظر شما یه سهم حتما باید تا اخرین حمایتی که رو چارت براش دیده میشه نزول کنه که بگیم کف تکنیکالی زده؟!

پ.ن:البته در مورد وجود مقاومت رو اون بازه ای که فرمودین باهاتون هم عقیده ام:

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

شکسته شدن یه سطح مقاومتی مهم به وضوح دیده میشه،هرچند هنوزم مقاومت تو مسیرش زیاد داره منتهی از اینجا به بعد به نظرم روون تر از قبل حرکت کنه...
    وضعیت ار اس ای بسیار قابل توجهه... :D

مقاومت ها:
    حوالی 1000
    حوالی 1070
    حوالی 1170 جدی ترین مقاومت...
    حوالی 1350

ببینیم چی میشه...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

نه قربان دلخوری چیه،عصبانیت کدومه،من کلا اهل دلخوری و اینا نیستم/.:biggrinsmiley.:/
      به نظر من هرکسی برای خودش یه نوع نگاه داره به موضوع کف،برای همینم صرفا خواستم دیدگاهتون روبدونم...

این چارت 6 ساله ی شلعاب هستش:

اگه مجدد به بد برداشت نمیکنید یه سوال میپرسم(هدفدار هست اما نه اون هدفی که شما فکر میکنی :D )به هر حال اگه دوست داشتید جواب بدید/:.Heart.:/

به نظر شما یه سهم حتما باید تا اخرین حمایتی که رو چارت براش دیده میشه نزول کنه که بگیم کف تکنیکالی زده؟!

پ.ن:البته در مورد وجود مقاومت رو اون بازه ای که فرمودین باهاتون هم عقیده ام:
      ببنید کف تکنیکالی که میگیم میتواند کوتاه مدت باشد ، میان مدت و بلند مدت
      خوب دید بنده نسبت به دید شما بسیار متفاوت است و شما معتقد به کشیدن ترندهای موازی با یک ترند خاص هستید ولی بنده روشی متفاومت را دنبال میکنم.
      برای مثال بنده چارت را از دید 4 ساله برسی میکنم و این چارت را بلند مدت مینامم...
      خوب اینجا یک تکنیکالیست باید نشان دهد با ربات فرق دارد و واقعا روانشناس هست، خوب بنیاد سهم میگه نمیتونه سهم از فیبوی 61.8 فیبوناچی خودش پایین تر بیاد چون بنیاد سهم هم همان است ، پس سهم مجبور به اصلاح زمانی میشه تا بلاخره کف تکنیکالی بلند مدت خودش را ببینه و استارت بعدی برای صعود را بزنه...
      البته پارامترهای زیادی برای تشخیص روند حرکتی یک سهم مشخصه که باید برایند تمام تحلیلها را در یک تحلیل جامع قرار داد و به بازار ارائه داد :)

آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2014/04/23, 14:28.
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

ببنید کف تکنیکالی که میگیم میتواند کوتاه مدت باشد ، میان مدت و بلند مدت
        خوب دید بنده نسبت به دید شما بسیار متفاوت است و شما معتقد به کشیدن ترندهای موازی با یک ترند خاص هستید ولی بنده روشی متفاومت را دنبال میکنم.
        برای مثال بنده چارت را از دید 4 ساله برسی میکنم و این چارت را بلند مدت مینامم...
        خوب اینجا یک تکنیکالیست باید نشان دهد با ربات فرق دارد و واقعا روانشناس هست، خوب بنیاد سهم میگه نمیتونه سهم از فیبوی 61.8 فیبوناچی خودش پایین تر بیاد چون بنیاد سهم هم همان است ، پس سهم مجبور به اصلاح زمانی میشه تا بلاخره کف تکنیکالی بلند مدت خودش را ببینه و استارت بعدی برای صعود را بزنه...
        البته پارامترهای زیادی برای تشخیص روند حرکتی یک سهم مشخصه که باید برایند تمام تحلیلها را در یک تحلیل جامع قرار داد و به بازار ارائه داد :)

[]
        بسیار سپاسگذارم که بالاخره افتخار دادید جواب سوال بنده رو بدید(شوخی)/:.grlim:./

و اما در مورد روش،درست میفرمایید،بنده به ترند های موازی اعتقاد عجیب و غریبی دارم،بالاخره هرکی یه روشی داره دیگه :D

هرچند اون چارت شش ساله رو صرفا برای نشون دادن نوع ترند قرار دادم،حالا اینم چارت 4 ساله که فرمودین،منتهی از دید من ;)

پ.ن:خدا خودش گواهه که قصدم اصلا کل کل کردن و اینا نیست،صرفا دارم از مباحثه ی علمی که قطعا به رشدم کمک میکنه لذت میبرم،فقط همین!
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

با اجازه ات یه کم چارتت رو دست کاری کردم :D

به نظر من اگر هم سهم بخواد از اولین مقاومت برگرده ،تا دایره زرد رنگ(فیبوی 50%) یعنی حوالی قیمتی 940 تومن اصلاح خواهد کرد... ;)
          تمام سال من بی تو...

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

با اجازه ات یه کم چارتت رو دست کاری کردم :D

به نظر من اگر هم سهم بخواد از اولین مقاومت برگرده ،تا دایره زرد رنگ(فیبوی 50%) یعنی حوالی قیمتی 940 تومن اصلاح خواهد کرد... ;)
            البته دایره های زردرنگی که مشخص کردید میتواند حمایتهای خوبی باشد ، فیبوی 50درصد هم حوالی 875 تومن قرار دارد :)

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

البته دایره های زردرنگی که مشخص کردید میتواند حمایتهای خوبی باشد ، فیبوی 50درصد هم حوالی 875 تومن قرار دارد :)
              نمیدونم چرا تفاوت میکنه با هم،تو چارت من فیبوی 50% میشه حوالی 940 تومن...

به علاوه اینکه یه خط روند نزولی قوی رو شکسته که حالا میتونه نقش حمایت رو بازی کنه که اون هم همین حوالی 940 میشه الان...(تو چارتی که نقل قول کردم مشخصه...)

از هم کلامی با شما خوشحال شدم

یا علی/:.Heart.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

وبملت:
                این سهم میتونه به عنوان لیدر بانکی ها اوضاع اکثر بانکی ها را مشخص کنه..
                در حال حاضر وبملت یک حمایت میانمدت 7 ماهه داره که روی 228 تومنه و مادامی که فیلد نشده باشه خریدش مناسب هست ولی اگر فیلد بشه میتونه ریزش سنگین بقیه بانکی ها را در پی داشته باشه که در اون صورت نه تنها خودش وارد یک رکود میشه که گروهش را هم دچار رکود میکنه و تا حداقل یک سال و نیم خبری توی بانکب ها نخواهد بود و قیمت متعادلی وبملت بین 185 - 190 تومن خواهد بود ...
                شکل 1 :
                اگر شنبه توانست با صف خرید قیمت 240 تومن را بشکنه باز یک سیگنال ورود میدهد ولی اگر دیدید که جوندار نیست بهتر است موقت خروج بزنید ...

شکل 2:
                نمایی از کف تکنیکالی بلند مدت سهم ...

نظر

• ahmadreza
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 1294

سید جان به احتمال زیاد شنبه صعودی باشه اندیکاتورها هم خبر از صعود میدن ولی به نظر نمیاد تا 220 -225 مشکلی داشته باشه پایین بیاد و

نظر

• omid_erfanimanesh
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 238

چارت نمودار بانکی ها:

از نمای نزدیکتر:

راستیتش از لحاظ تیکنیکالی برای ورود خیلی مناسب نمیدونمشون...
                    این که میگم یه گروه مناسب نیست منظورم برای خیلی کوتاه مدته،بیان رو حمایت وارد میشیم ولی فعلا...
                    از کانال نزولی آبی بیرون آمده؛بهش پول بک هم کرده ولی خط روند نزولی قرمز رنگ و خط سبز رنگی حمایتی که شکونده و تبدیل به مقاومت شده گیر دارد!در بلند مدت از کم ریسکترین گروه های بازارند...

پ.ن: راستی سید جان من هم مث آقای مرادی اعتقاد ویژه ای به "خطوط ترند هم شیب" دارم،چیزهایی دیدم...

پ.ن 2: راجب وبملت هم مقاومت مهم اول 240 و بعد 260!
                    نکته ی مثبتش تعداد خریدار به فروشنده اش هست که نشان از قدرت خریدار دارد و نکته ی منفی فروش حقوقی...

نظر

• sohrab67
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 552

شرمنده.ابن پ.ن که مینویسید یعنی چی؟!!!

نظر

• sohrab67
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 552

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                        سید جان به احتمال زیاد شنبه صعودی باشه اندیکاتورها هم خبر از صعود میدن ولی به نظر نمیاد تا 220 -225 مشکلی داشته باشه پایین بیاد و
                        ببخشید.نمودار پایینی رو من متوجه نمیشم.میشه توضیحی براش بدید

نظر

• sohrab67
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 552

وبملت:
                          این سهم میتونه به عنوان لیدر بانکی ها اوضاع اکثر بانکی ها را مشخص کنه..
                          در حال حاضر وبملت یک حمایت میانمدت 7 ماهه داره که روی 228 تومنه و مادامی که فیلد نشده باشه خریدش مناسب هست ولی اگر فیلد بشه میتونه ریزش سنگین بقیه بانکی ها را در پی داشته باشه که در اون صورت نه تنها خودش وارد یک رکود میشه که گروهش را هم دچار رکود میکنه و تا حداقل یک سال و نیم خبری توی بانکب ها نخواهد بود و قیمت متعادلی وبملت بین 185 - 190 تومن خواهد بود ...
                          شکل 1 :
                          اگر شنبه توانست با صف خرید قیمت 240 تومن را بشکنه باز یک سیگنال ورود میدهد ولی اگر دیدید که جوندار نیست بهتر است موقت خروج بزنید ...

شکل 2:
                          نمایی از کف تکنیکالی بلند مدت سهم ...
                          بنظر من میتونه بشکونه.چون در 3روز پیش یک کندل نفوذی زده ک بیش از نصف روز قبلشو پر کرده.درسته استادا؟!!!!

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

دوستان برای اینکه بتونید درک کاملی از اتفاقات اقتصادی داشته باشید ابتدا باید درک کاملی از اتفاقات سیاسی داشته باشید...
                            دوستان ازتون خواهش میکنم برای خودتون هم که شده فقط یک بار رمان قلعه حیوانات مربوط به 69 سال پیش را بخوانید .
                            بنده هم نسخه صوتی این کتاب را براتون میگذارم و هم نسخه pdf ...
                            نسخه ها کاملا سانسور نشده هستند و بسیار جالب ، البته بنده ده سال پیش یکبار این کتاب را خواندم و چیز زیادی ازش نفهمیدم و امروز یک مرتبه دیگر خواندم و خیلی چیزها ازش فهمیدم ...
                            توصیه من این هست که حتما حتما این کتاب را بخوانید ، مطمئن باشید یکی از بهترین کتابهایی است که در تمام عمرتان خوانیدید :)

دانلود نسخه پی دی اف با حجم 573 کیلو بایت

دانلود نسخه صوتی با حجم 30 مگا بایت

رمز: www.mihandownload.com

نظر

• ( احمدي )
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 262

مطلب زير رو در يكي از وبلاگها ديدم.....خوندنش خالي از لطف نيست.....
                              سلام دوستان....
                              مي خوام بگم كه با يك سياست زيبا از طرف اقتصاد دانان روبرو شديم . به چه صورت ؟؟؟
                              به اين صورت كه دولت با بالا بردن سهام در سال گذشته و در پي اون سياست جمع آوري نقدينگي از دست مردم در بازار غير تورمي بورس در حقيقت چرخه بسياري از شركتها رو كه در پي ٨ سال به ذلت افتاده بودند به گردش درآورد. از دي ماه گذشته با بهم زدن اوضاع بورس و آغاز ريزشها بسياري از سهامداران چه با ضرر و چه با سود سهامها را فروختند و با افزايش نرخ سود بانكي آن سرمايه ها به داخل بانكها سرازير شد.
                              حالا هم كه خود بانكها با اعتبار بيشتر سهامي رو كه در كف قيمت هستند براحتي جمع مي كنن. بدين ترتيب اولا پول سهامداران در ٢ بازار كه كنترلش دست دولته چرخيده دوما" بانكها احيا شدند و كف قيمت سهام را خريدند. چندي ديگه با جلب اعتماد سهامدارا براي ورود به بازار دوباره مقدار زيادي پول جمع ميشه و باز سناريوي نزولي ( بانكها سهامشونو خالي ميكنن) و خارج كردن سرمايه از بازار سهام و جمع شدن اون در بانكها .
                              بهمين سادگي.
                              كاري كه آمريكا در سال ٢٠٠٨ براي خروج از ركود انجام داد
                              اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• omid_erfanimanesh
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 238

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                                شرمنده.ابن پ.ن که مینویسید یعنی چی؟!!!
                                دوست عزیز پ.ن به معنای پی نوشت هست که معمولا دو جا استفاده میکنند:

اول؛وقتی که یک متنی رو بعدا ویرایش کنند؛پ.ن میزنن که بگویند این بعد از متن اصلی نگاشته شده و مورد بعدی استفاده وقتی که بحثی که در پی نوشت مطرح میشدو به طور مستقیم ربطی به بحث اصلی ندارد.
                                امیدوارم توضیحات کامل باشه :)

نظر

در حال کار...
                                X