کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب
جناب آقاسيد عزيز من حدودا دو هفته پيش با ضرر محدودي كاملا نقد شده بودم. بنظرتون الان مناسبه كه وارد شوم يا خير؟
اگه بله: روي چه سهم هايي الان براي خريد نظرتون مثبت تره؟
اگه خير: بنظرتون فرصت خريد چه زماني هست؟
جواب شما کاملا روشن است :)
قیمت سیمان بالا برود تعدیل مثبت شود در سیمانی ها خواهیم داشت...
البته این به نفع ساختمانی ها هم خواهد بود چون مستقیما باعث بالا رفتن قیمت ساخت میشه و باعث بالا رفتن قیمت ختنه میشه و بالا رفتن قیمت خانه باعث بالا رفتن ان ای وی و سود ساختمانی ها ...
چقدر تبلیغ این ساختمانی ها را کردیم :)
سید جان از کجا باس ناو سهمهارو پیدا کرد؟! ایا سایتی هست.؟؟!!
گروه انبوه سازان فردا یک مقاومت بسیار سنگین روی 860 واحد داره که اگر بتونه با قدرت بشکنه شاید بشه گفت که گروه انبوه سازان استارت خودشونو زدند ، اگر اینگونه بشه دقیقا ساختمانی ها تا حدود 915 واحد رشد میکنند و دوباره یک ریزش میکنند تا محدوده 850 واحد که اصطلاحا گلدبک گفته میشه و بهترین فرصت برای خرید سهام های ساختمانی خواهد بود ...
ببینید دوستان دقیقا میشه نیمه دوم اردیبهشت ماه :)
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
گروه انبوه سازان فردا یک مقاومت بسیار سنگین روی 860 واحد داره که اگر بتونه با قدرت بشکنه شاید بشه گفت که گروه انبوه سازان استارت خودشونو زدند ، اگر اینگونه بشه دقیقا ساختمانی ها تا حدود 915 واحد رشد میکنند و دوباره یک ریزش میکنند تا محدوده 850 واحد که اصطلاحا گلدبک گفته میشه و بهترین فرصت برای خرید سهام های ساختمانی خواهد بود ...
ببینید دوستان دقیقا میشه نیمه دوم اردیبهشت ماه :)
سلام و عرض ادب
جناب آقاسيد عزيز من حدودا دو هفته پيش با ضرر محدودي كاملا نقد شده بودم. بنظرتون الان مناسبه كه وارد شوم يا خير؟
اگه بله: روي چه سهم هايي الان براي خريد نظرتون مثبت تره؟
اگه خير: بنظرتون فرصت خريد چه زماني هست؟
با تشكر فراوان و تجديد احترام
سلام
بهتر بود قبل از نقد شدن برسی جامعی انجام میدادید ولی حالا که نقد شده اید صبر کنید تا ببینیم ساختمانی ها چکار میکنند بعد بهتون زمان ورود را میگم ، البته در پستهای قبلی ذکر کرده ام که چه موقع برای خرید ساختمانی ها خوب است ...
بنده دارم عزمم را جذب میکنم که با تمام قوا وارد ساختمانی ها بشوم و تک بشوم روی گروه ساختمانی ها ...
ریسک بسیار پایینی هم خواهد داشت :)
تاپیک را زیر نظر رداشته باشید چون موقع ورود خودم را خواهم گفت ....
نیمه دوم از چند روز دیگه شروع میشه که بنده هم همان موقع را از چند روز پیش اعلام کردم ، ببینم پیشبینی ام درست از آب در میاد یا خیر :)
بسیار امیدوار به این موضوع هستم :)
نیمه دوم از چند روز دیگه شروع میشه که بنده هم همان موقع را از چند روز پیش اعلام کردم ، ببینم پیشبینی ام درست از آب در میاد یا خیر :)
بسیار امیدوار به این موضوع هستم :)
سید عزیز تر از جانم ار مورد وبصادر چیزی نگفتی خوشحالمون کنییییییییییییییییییییییییییی
در مورد وبصادر قبلتر هم عرض کردم سهمی بوده که طی نزول بازار بسیار کم نزول داشته و در صعود هم خیلی ازش انتظار نداشته باشید ...
اگر بتونید شما هم سوئیچ مناسب از این سهم به ساختمانی ها داشته باشید (البته در زمان دقیق) قطعا کل زیان شما به شود خوب تبدیل خواهد شد :)
نظر