i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
دوستان به آخرای رکود ساختمانی ها داریم نزدیک میشیم و باید منتظر یک رشد 30 درصدی از ساختمانی ها در عرض یک ماه باشیم...
با حوصله فراوان خریدهایتان را در سهامهای با بنیادی همچون ثشرق و ثتران و ثاخت و وساخت و ثباغ انجام دهید و منتظر بمانید...
از هیچ چیزی هم نترسید چون ساختمانی ها بواقع کف قرار دارند و پایین چندانی نخواهند داشت ...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
بنده هم میخواستم به این موضوع اشاره داشته باشم که دوستان تا آخر هفته بازار جمع خواهد شد و مطمئن باشید هفته بعد بازار سبزی خواهیم داشت البته امیدوارم به دور از هیجانات افراد ناشی باشه ...
با هوش بالا معامله کنید تا کمترین زیان به شما برسد و بتوانید بیشترین سود را نیز سیو کنید :)هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postبله پله اول پولبک 76300 و نهایتا 75500 (بنده هم اعتقاد بیشتری به 76300 دارم ) ، مطمئن باشید دیگر خبری از اون ریزش های هیجانی چند روز قبل نخواهد بود ....
بنده هم میخواستم به این موضوع اشاره داشته باشم که دوستان تا آخر هفته بازار جمع خواهد شد و مطمئن باشید هفته بعد بازار سبزی خواهیم داشت البته امیدوارم به دور از هیجانات افراد ناشی باشه ...
با هوش بالا معامله کنید تا کمترین زیان به شما برسد و بتوانید بیشترین سود را نیز سیو کنید :)
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Postسید جان بعید میدونم بیش تر از فردا بازار منفی باشه چون قدرت خرید تو بازار امروز خوب بود وفردا اکثر سهامهای خوب به حمایتهای قوی میرسند شاید فردا اخرای وقت هم بعضی سهم ها برگردن
نظر
-
من خودم امروز وساخت را در صف فروختم و در منفی و نزدیک صفر ثتران اضافه کردم به نظر من اگر قصد خرید ساختمانی دارید همین فردا اقدام کتیددر اصل توسط Rudel پست شده است View Postبعله در ضمن خیلی از ساختمانی ها کفشون اومده بالا نمیشه ریسک کرد. شاید اگر خریدی داریم فردا نیمی اش رو انجام بدیم بد نباشه.
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Postمن خودم امروز وساخت را در صف فروختم و در منفی و نزدیک صفر ثتران اضافه کردم به نظر من اگر قصد خرید ساختمانی دارید همین فردا اقدام کتید
نظر
-
کل شاخص ها بازار برسی شد و فقط د وشاخص نظر من رو جلب کرد:
1- انبوه سازان که بواقع مفت اندر مفتند و روی صفر مطلق معامله میشوند ...
2- قندی ها که امروز به حمایت خودشون رسیدن و فکر میکنم اونا هم یک نوسانی داشته باشند ...
معدنی ها هم خوب بودن ولی باید اصلاح بشوند که کمی زمانبر خواهد بود ...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط mnt پست شده است View Postوقت بخیر سیدجان شاوان دادم نقد شدم بنظرتون فردا خرید ثتران را مناسب میدانید ممنونم از راهنمائی های ارزدتان
البته فکر میکنم خرید ثباغ هم اصلا خالی از لطف نباشه و خرید پله ای این سهم بسیار اوکازیون است ...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر