کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من چارت کرمان رو داشتم بررسی می کردم، علاوه بر بنیاد خوبی که داره، تو نمودارش من یک کنج رو شناسایی کردم که تا الان در حال تشکیل اون بود و یک هفته پیش از خط روند بالایی خارج شد که نشانه تکمیل الگو هست.
از اونجایی که این کنج افزایشیه (شیب رو به پایین در روند افزایشی) و تقریباً در 3 ماه کامل شده، می شه انتظار افزایش رو برای قیمت داشت و رشد قیمت تا حوالی 1000 تومان محتمله.
با تشکر - نظر یادتون نره
البته باید ابتدا مقاومت محدوده 880-900 را بشکنه تا به 1000 تومن برسه :)
کرمان هم داره پولبک میزنه به مقاومت شکسته شده خودش و خریدش حوالی 700 مناسبه ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
آقاسیدسلام این خبر طرح خرید لیزینگی خرید خانه ومیزان تاثیر آن را برانبوه سازان تشریح می فرمایید
دقیقا مثل خرید لیزینگی ماشینه ، خونه ای که قیمت تمام شده اش 150 میلیونه را با 230 میلیون تومن بصورت اقساط بلند مدت 10 -15 ساله به مشتری میفروشند ...
این طرح برای مسکن سازان به شرط ثابت ماندن قیمت مصالح میتونه خیلی سودآور باشه ...
شرط ثابت ماندن مصالح هم که میدونید ، ثابت ماندن دلار هست ...
با توجه به شرایط اقتصادی و تثبیت تقریبی قیمت دلار ، فکر میکنم این طرح بتونه موفق باشه
سلام سید جان لطفا نظرت رو برای گروه دارویی از جمله تیپیکو برای میان مدت بنده را راهنمایی نمایید.باتشکر فراوان/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
کلا سهمایی که تاپیکو حقوقیش باشه از مظلومترین سهمای بازار هستند ...
توصیه میکنم در مورد سهامداری با زیرمجموعه های تاپیکو یکبار دیگه برسی داشته باشید و تغییر نظر بدهید..
البته تیپیکو بنیاد بسیار خوبی داره و برای کسایی که سهامدار بلندمدتی هستند مناسبه ..
سلام آقاسیدضمن عرض تبریک به مناسبت ماه رجب واعیاد این ماه
زحمت تحلیل بترانس وثاخت رابکشید ممنونم
بترانس قدرت رسیدن به 600 را براحتی داره ولی باید دید بعد از اون به کجا میره ، اگر 600 را شکست میشه برای خرید روش فکر کرد ، سهام با بنیاد خوبی است ...
ثاخت را بنظرم امروز آخرین قیمتهایی است که داره تو این بازه معامله میشه و خریدش با ریسک صفره ...
سلام سید
نظرتون در مورد خکاوه خبهمن چیه
خیلی ممنونم
خودرویی ها خلی نوسانی شدند و تا نتونن از 13100 واحد با قدرت عبور کنند همینجور نوسان میدهند ، بای خریدشون توصیه میکنم خیلی عجله نکنید ، بالاتر بخرید ولی با خیال راحت بخرید...
سلام سید جان. من تقریبا 4 ماه هست که بدون عضویت در سایت مطالبت رو هر روز دنبال میکنم. اما تصمیم گرفتم که عضو سایت بشم تا بتونم کامنت بذارم.
سید جان شرمنده، خواستم همین ابتدا مزاحم وقتت بشم و لطف کنی در مورد سبدم نظر بدی. ممنون.
45% ثشرق
30% حسینا
15% ثتران
10% بکاب
کل سبدتون خیلی خوبه و سهامداری باهاشون فکر میکنم براتون خیلی بهتر باشه ...
نظر