کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ساختمانی ها بواقع دیگه جایی برای ریزش ندارند و از بیستم باید استارت بخورند ، امیدوارم اینبار بازار سد راهشون نشه...
چیزی که مشخصه الان ساختمانی ها در کف ترین حالت خودشون قرار دارند و چهار ماه بعد به بالاترین حالت خودشون میرسند ، کسایی که الان خرید کنند و چهار ماه بازار را نگاه نکنند حتما چهار ماه بعد شوکه خواهند شد ...
شوخی نیست که شاخص ساختمانی ها بالای 40 درصد اصلاح کنه !!!
تمام اندیکاتور ها در پایین ترین حالت خود قرار دارند ، انتظار دارم ابتدا وساخت صف خرید بشه و به دنبالش ثتران ، ثاخت و ثنوسا و ...
امروز وساخت نشان داد دیگه پایینی نداره و هر کسی میخواست تو این قیمتها پیاده شده و فردا باید حسرت بکشه ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
اگر ساختمانی ها استارت صعودی خودشون را بزنند به دنبالشون وبیمه و بانک دی و وخارزم هم بشدت صف خرید میشن ...
بنده اول ماه وعده بیستم را دادم ، امیدارم لااقل اینبار بیستم محقق شود :)
باز هم میگم هیچ قطعیتی نیست و برای اینکه مطمئن بشیم ساختمانی ها استارت صعودی خودشنو زدند وساخت باید حداقل در مرحله اول تا 410 تومن یه کله بره ، اگر تا 360 بره و بخواد بریزه باز همان آش و همان کاسه ولی چیز دیگه ای هم که هست ساختمانی ها بعد از ماه ها و یک افت بسیار شدید شاخص 770 را دیدند و برگشتند ...
تشکر از همراهیتون-در مورد وبیمه ایا منفی اضافه بشه و کرمان؟
وبیمه کل پورتفوش تقریبا ساختمانی است و خوب ناو بسیار بالایی داره ، وبیمه الان داره یک سوم ناو خودش معامله میشه...
کرمان را هم قبلا گفته شد روی 700 برای خرید مناسب است ...
کرمان هدف 880 تومن را در برگشت دارد ...
در حال حاضر لیدر ساختمانی ها وساخت هست و اگر برای وساخت صف سنگین چیده بشه بقیه ساختمانی ها هم پشت بندش صف خرید میشوند ...
ثتران در مدتی که بقیه ساختمانی ها منفی میخوردند اصصلا منفی نخورده و طبیعی هست که در بالا رفتن فعلا جونی نداشته باشه ...
وساخت اما در منفی خوردن هم صف فروش میشد و هم حجم بالا منفی خورده و طبیعی هست که باید سریعا صف خرید بشه ...
انتظار دارم وساخت آخر وقت صف خرید بشه و از شنبه صف خرید چند ده میلیونی براش چیده بشه ...
اگر ساختمانی ها بتوانند اینبار باید بتوانند 830 واحد را با قدرت بشکنند ...
در حال حاضر لیدر ساختمانی ها وساخت هست و اگر برای وساخت صف سنگین چیده بشه بقیه ساختمانی ها هم پشت بندش صف خرید میشوند ...
ثتران در مدتی که بقیه ساختمانی ها منفی میخوردند اصصلا منفی نخورده و طبیعی هست که در بالا رفتن فعلا جونی نداشته باشه ...
وساخت اما در منفی خوردن هم صف فروش میشد و هم حجم بالا منفی خورده و طبیعی هست که باید سریعا صف خرید بشه ... انتظار دارم وساخت آخر وقت صف خرید بشه و از شنبه صف خرید چند ده میلیونی براش چیده بشه ...
روز همگي بخير
ممنون ميشم اگه سهام خساپا را تحليل بفرماييد.
با تشكر فراوان
خساپا امروز مقاومت 263 تومن را با صف خرید شکست و برای خیلی ها سیگنال خرید صادر کرد ولی پیشنهاد میدم فعلا عجله نکنید و بگذارید یک پولبک به مقاومتش بزنه و اگر پولبک و به پایین نشکست حتما خرید انجام دهید ...
فکر میکنم هدف 330 تومن در سر داشته باشه ...
وساخت اما در منفی خوردن هم صف فروش میشد و هم حجم بالا منفی خورده و طبیعی هست که باید سریعا صف خرید بشه ...
انتظار دارم وساخت آخر وقت صف خرید بشه و از شنبه صف خرید چند ده میلیونی براش چیده بشه ...
صف خرید وساخت مبارک دوستان
امیدوارم با پیشبینی سید عزیز از حرکت گروه ساختمانی در نیمه دوم ماه، معاملات در رنج مثبت دوام و قوام داشته باشد
نظر