i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tvihn
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 312

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط mnmn پست شده است View Post
    سلام آقاسیدلطفاجوابموبدین برادومین باره که مزاحمتون میشم'پول خونمونوهمکاران سیستم۵۶۰تومان خریدم الانم کلی توضررم۰خواهشا بگین چیکر کنم فقط تااواسط ماه بعد فرصت دارم ۰تشکر۰
    دوست عزیز اونقدر بازار رو دستکاری کردن کسی جرات توصیه به خرید و فروش نمیکنه ، شما هم که پول خونتو دادی فردا ضررت بیشتر شه ، نفرین و.... پشت سرشه ، اقا سید سهمهای خوبی رو معرفی کردن شما میتونی با مسءولیت خودت رو اونها سویچ کنی ، من خودم هرسهمی که داشتم و میشد تبدیل به ثتران کردم ، موفق و پرسود باشی

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

[QUOTE=ahmadreza;490168]ساختمانی ها برگشتن تبریک[/QUOTE

ثتران اول ما رو برگردوند ،‌ بعد خودش برگشت

نظر

• Gestapo
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 131

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
        کشور متوسط قیمت یک ‏گالن ‏بنزین (دلار)‏ درآمد سرانه روزانه (دلار) مصرف روزانه بنزین (گالن) درصد دستمزد روزانه برای خرید یک گالن بنزین درصد درآمد سالیانه برای خرید سالیانه بنزین
        1 ترکیه ‏9.98‏ 30.75 0.03 32.41٪ 0.89٪
        2 نروژ ‏9.97‏ 288.98 0.24 3.45٪ 0.83٪
        3 هلند ‏8.95‏ 131.76 0.24 6.79٪ 1.66٪
        این همون سایتیه که شما معرفی کردید لطفا اگه به درصد روزانه مصرف بنزین توجه کنید میبنید مصرف توی ایران نسبت به امریکا و کشورهای اروپایی پایینتره
        دوست عزیز هدفم از معرفی اون سایت ها بیشتر برای توجه به قیمت بود.
        بعدشم معلومه مصرف اونها بیشتر از ماس!!!!! شما جمعیت و صنعتشونو ببین. خصوصا صنعت. سوختی رو که باید صرف تولید کنیم ، صرف پر کردن باک میکنیم.
        این هم رتبه بندی مصرف فراورده های نفتی

در سال 2011 رتبه 13 هم رو داشتیم ولی رتبه اقتصادیمون چنده؟؟ خوب این انرژی کجا میره؟ چرا اثر مثبتشو نمی بینیم؟
        حالا شما بیا مصرف گاز و برق رو هم بهش اضافه کن فکر کنم رتبمون بشه زیر 5 !
        ما کشوری هستیم که فقط به مصرفمون افتخار می کنیم. متاسفانه
        حامل های انرژی هنوز بسیار جا دارن برای اینکه گرون شن.
        مسئولین عزیز هم میان انرژی صنایع رو گرون می کنن. نمونش گندی که سر پتروشیمی ها زدن.
        البته مردم هم حق دارن. مملکتی که هیچیش درست نیست این مورد هم نباید درست باشه.

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط mnmn پست شده است View Post
          سلام آقاسیدلطفاجوابموبدین برادومین باره که مزاحمتون میشم'پول خونمونوهمکاران سیستم۵۶۰تومان خریدم الانم کلی توضررم۰خواهشا بگین چیکر کنم فقط تااواسط ماه بعد فرصت دارم ۰تشکر۰
          در مورد همکاران سیستم گفته شد تا از 450 تومن با صف فروش پایین تر نیاد توجیهی برای فروش نداره ، این چند روز را ببینید قیمت سهم حوالی 450 مونده و جز امروز که بصورت لحظه ای 446 را دیده ، دیگه از 450 پایین تر نیامده ...
          به قول دوستمون بنده با این توصیفی که شم کردید و پول فروش خونتونو گذاشتید توی بروس جرات نمیکنم سهمی معرفی کنم چون خدای ناکرده در صورت کوچکترین ضرری همه را از چشم بنده میبینید ...
          دوستان میدانند تا حالا به کسی توصیه نکردم که برود سهمی را بخرد ، ولی خودم روی ساختمانی ها فعال هستم ، ثتران ، وساخت ، ثاخت و جدیدا هم ثنوسا برای خرید عالی شده اند...
          هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• sonami2616
            Banned
            • Jan 2014
            • 269

سلام آقا سید معاملات امروز ساختمانی ها رو چطور دیدید؟

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

چرا ثنوسا EPS اش این قدر پایینه؟ دلیلش چیه؟

نظر

• nikravesh32
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 148

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                شبندرمو با وبصادر جابجا کردم تارگتی که تو صفحات قبل برای وبصادر دادین برای میان مدته یا بلند مدت با تشکر
                وبصااااااااااااااااااااااادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• nikravesh32
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 148

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                  برای دو سه روز آینده است ، خیلی خیلی کوتاه مدت...
                  البته اگر وبصادر از 130 عبور کنه تا 150 را براحتی میره ، فکر میکنم بتونه از مقاومت سقفش عبور کنه...
                  بترانس هم که بست و قطعا بازگشاییش بالای 700 خواهد بود ، حتی یک درصد هم شک نکنید...

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط Gestapo پست شده است View Post
                    دوست عزیز هدفم از معرفی اون سایت ها بیشتر برای توجه به قیمت بود.
                    بعدشم معلومه مصرف اونها بیشتر از ماس!!!!! شما جمعیت و صنعتشونو ببین. خصوصا صنعت. سوختی رو که باید صرف تولید کنیم ، صرف پر کردن باک میکنیم.
                    این هم رتبه بندی مصرف فراورده های نفتی

در سال 2011 رتبه 13 هم رو داشتیم ولی رتبه اقتصادیمون چنده؟؟ خوب این انرژی کجا میره؟ چرا اثر مثبتشو نمی بینیم؟
                    حالا شما بیا مصرف گاز و برق رو هم بهش اضافه کن فکر کنم رتبمون بشه زیر 5 !
                    ما کشوری هستیم که فقط به مصرفمون افتخار می کنیم. متاسفانه
                    حامل های انرژی هنوز بسیار جا دارن برای اینکه گرون شن.
                    مسئولین عزیز هم میان انرژی صنایع رو گرون می کنن. نمونش گندی که سر پتروشیمی ها زدن.
                    البته مردم هم حق دارن. مملکتی که هیچیش درست نیست این مورد هم نباید درست باشه.
                    دوست عزیزم ، مطالب قبلی را میخوانید متوجه میشدید که اصل گفته های بنده نفت و بنزین نیست !
                    به غیر از بنزین دلار را هم مقایسه کردم ، خوب بنظر شما هنوز برای گران شدن دلار هم جا داریم؟
                    بنده میگویم چرا باید طی 35 سال مدیریت بسیار ضعیف(اگرنگوییم فاجعه) بنزین قیمتش 1000 برابر شود؟
                    بنده میگویم چرا باید طی این 35 سال دلار 470 برابر بشه ؟
                    حالا که این اتفاقات افتاده چرا مردم باید تاوان سو مدیریت این آقایون را بدهند؟
                    دست روی هر چی بگذاریم از سو مدیریت رنج میبرد از فرهنگمون گرفته تا اقتصاد و ورزش و ...

اینم یه کلیپ طنز مهران مدیری سال 1398 را نشون میده :)

برای دیدنش
                    اینجا بروید ...

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                      وبصااااااااااااااااااااااادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      دوست عزیزم وبصادر جزو سهمایی بود که کمترین افت را داشت و تقریبا همه بازار نزدیک به 50 درصد اصلاح داشت ...
                      در پست بعدی که از بنده آوردید ذکر کردم تارگتش خیلی خیلی کوتاه مدت است و اگر بتواند130 را بشکند تا 150 هم میرود ...
                      خوب نتوانست 120 را هم بشکند ! پس بصورت اتوماتیک این تحلیل فیلد میشود ...
                      چندین مرتبه گفتم که در زمان اصلاح بازار وبصادر را با سهامهایی نظیر ثتران 230 تومنی تعویض کنید تا ضررتون برگرده و به سود بشینید...
                      وبصادر سهم بسیار سنگینی است و الان هم که زیر 100 آمده کارش برای برگشت به بالای 100 تومن بسیار بسیار دشوار شده ....

نظر

• hanny
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 395

سید جان سلام ثتران ما رو برگردوند خودش بر نگشت چکار کنیم اولاد پیغمبر

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                          سید جان سلام ثتران ما رو برگردوند خودش بر نگشت چکار کنیم اولاد پیغمبر
                          در مورد ثتران دیروز گفتم که نهایتا تا 273 بریزه ، امروز 2752 ریال را هم لمس کرد ولی تا 273 نریخت و آخر کار هم که خوشبختانه مثبت شد ...
                          در وساخت هم که گروه فشار (فروش تو این قیمتها از بازار گوسفندی هم گذرانده) با نهایتا 100 کد و فروش 7 میلیون سهم آتش به جان خودشان انداختند ولی بازار سهم را جمع کرد و درس خوبی بهشون داد ، این عده نشسته بودند برای خرید وساخت روی 320 تومن ولی این از حماقتشون بود ...
                          وساخت اگر فردا یک کندل مثبت بزنه بالای 346 تومن دوباره به مدار صعودی برمیگرده و اینبار هدفش شکست مویینگ22 روزه و گذر از سد 400 تومن است...
                          البته بنده توصیه به خرید و فروش هیچ سهمی ندارم ....

نظر

• meh
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 116

سلام عرض میکنم خدمت همه عزیزان .امیدوارم روزهای پر یرکتی رو پیش رو داشته باشید . سوالی دارم که اگه عزیزان راهنمایی کنند ممنون میشم .برنامه متاتریدر رو نصب کردم ایا این برنامه فقط مخصوص ارزهاست یا برای سهامهایی مثل شبندر و ثشرق و.....میشه استفاده کرد /؟ و چه جوری ؟

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

سلام اقا سید به نظرتون کرمان میتونه تا 65پایین بیاد؟

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                                سلام اقا سید به نظرتون کرمان میتونه تا 65پایین بیاد؟
                                650

نظر

در حال کار...
                                X