i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_erfanimanesh
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 238

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
    میشه محبت کنید در مورد وپترو هم بگین؟
    دوست عزیز!
    وپترو هم مقاومت مهم 248 تومن بود که پشت سر گذاشت و میتونه تا 280 بره،با حد ضرر 248 نگهداری کنید!
    اینم تحلیل دوست عزیزم،گلادیاتور تکنیکال محسن مهرورز:

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    وپترو پس از شکستن خط روند و سپس شکستن مقاومت 248.
    شاید پله اول 280 مقاومت سهم رویت بشه

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
      در نبود سید خداروسکر بچه ها پرچمو بالا نگه داشتن.فک میکردم که تاپیک بره اون ته مها.ی سوال .تروخدا هر کی بلده بگه.تو هر تامیکی پرسیدم کسی بلد نبوده.وقتی که stockرو رسم میکنیم 3تا عدد جلوش میاد مثلا 15.5.15 یتو خیلی از تحلیلا دیدم اونو عوضش میکنن.دلیلشو کسی میدونه؟!!! اصلا اون 3تا عدد واسه چی هستن؟!!!
      دوست عزیز اول از همه stochastic به درد بازار ایران نمیخوره ، یه نصیحت از من .
      حالا هر کی دوست داشته باشه میتونه اعداد رو عوض کنه مثلا چطور شما rsi رو پریود 14 میدی ، یکی دوست داره پریود 21 میده یکی دوست داره پریود 9 میده و .... ، این یه چیز نسبی هستش ، بنا به تجربه و خواستشون تغییر میدن ، اکثرا رو 9 ، 3 ، 3 میزارن 15 ، 5، 5 هم بد نیست.stoch خیلی سریع حرکت میکنه به همین دلیل میگم استفاده نکن و به درد بازار ایران نمیخوره.خب حالا راجع به عددها ، تو stoch ما دو تا خط داریم یکی K% هستش یکی D% وقتی عددها رو تغییر میدی یعنی داری نوع عدد اینها رو نوع حرکت و سیگنالشون رو تغییر میدی ، یه slowing هم داریم که این نوع حرکتشون رو نشون میده یعنی سرعت حرکتشون رو نشون میده.
      مثلا وقتی شما rsi رو 14 تنظیم میکنی این میاد 14 کندل قبلتر رو حساب میکنه و به شما یه عددی میده که میشه rsi ، حالا stoch هم به همین ترتیب هستش وقتی مثلا K% رو میزاری 10 میاد 10تا کندل قبل رو حساب میکنه , میشه K% , و به همین ترتیب حساب میکنه.
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• omid_erfanimanesh
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 238

در اصل توسط mohsen1981 پست شده است View Post
        سلام آقا امید من ثمسکن 205 نومنی ثاخت 185 تومنی دارم بنظرتون خارج شم یا امیدی بهشون هست /؟
        دوست عزیز بنده توصیه ای به خرید و فروش نمیکنم،فقط تحلیل تکنیکال سهم رو بیان میکنم،تصمیم گیری با خودتون...

ثمسکن:

به وضوح سهم داخل کانال نزولی قرار گرفته و به رغم بنیاد بسیار قوی که داره تقریبا قیمتش نصف شده!!!
        همین امروز هم رو مقاومته،درگیر با خط روند نزولی و همچنین مقاومت در RSI
        حمایت مهم سهم 160 و اگر از دست بره حمایت مهم تر 140 تومن هست.

ثاخت:

ثاخت هم وضعیت خوبی نداره،مخصوصا RSI سهم که حمایت شکونده و پولبک هم کرده...
        البته خود سهم امروز رو حمایت هست،ولی احتمال این که تا 150 و حتی 140 هم پایین بره هست!!!
        امروز با این که خریدار قوی هم اومده پشتش (تعداد خریدار به فروشنده) به خاطر جو گروه نتونسته مثبت شه...

پ.ن:بیشتر مشکل هم با سهم های ساختمانی این هست که هنوز در روند نزول هستند،واستراتژی بنده این هست که سهم رو در روند صعود بخرم!و حتی اگر از حمایت ها هم برگردند مقاومت های بسیاری در مسیرشون واسه صعود هست!
        پ.ن2: حدود سه هفته ی پیش گفتم از گروه پیشرو بازار (خودرو) تو سبدتون داشته باشید،تعویض مقداری از سهم هاتون با سهم های گروه خودرو در نقاط حمایتی توصیه میشه!

نظر

• soroush
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 561

به این وساختم که درست کرده مارو!!
          امیدخان این وساخت یعنی برگشت نداره؟
          احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
            به این وساختم که درست کرده مارو!!
            امیدخان این وساخت یعنی برگشت نداره؟
            دوست عزیز،سروووش جان!!!
            بنده که چند روز پیش هشدار داده بودم وساخت در 350 مقاومت داره و حتی همین امروز وقتی وساخت در منفی 3 و 4 به راحتی معامله میشد گفتم فرصت فروشه!!!
            حالا که سهم صف فروش بالای یک میلیونه....

بنده با توجه به ریسکی که وساخت داره و با توجه به تحلیل تکنیکال سهم و گروهش گفتم به نظرم فرصت فروشه،وگرنه اگر وساخت امروز برگرده یا فردا در درصدهای مثبت معامله شه مقاومت رو رد کرده...

RSI مقاومتشو شکونده البته،شاید فردا حمایتی نشون بده و نزاره پایین تر بره...

نظر

• Spica
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 66

بانک اقتصاد نوین که امروز با اقبال نسبی بازار روبرو است و در محدوده 290 تومان معامله می شود با اخبار مثبتی ناشی از افزایش سود شرکت به دلیل تعدیل ناشی از تسعیر نرخ ارز، بازگشت برخی ذخایر در نظر گفته شده، افزایش سرمایه و نزدیکی به مجمع سالیانه خود روبروست از نظر حجمی توانسته است از محدوده مقاومتی 275 تومان عبور نماید، بر این اساس کارشناسان معتقدند اولین محدوده مقاومتی 312 تومان است که قوی ترین نقطه حمایت برای آن 285 تومان در نظر گرفته می شود.

با توجه به این مسئله احتمال برگشت وساخت را بیشتر از افت آن میدانم .

نظر

• omid_erfanimanesh
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 238

کرازی رو حقوقیش داره صف خرید میکنه،ولی حقیقی توش فعال نیست...
                توجه داشته باشید هنوز مقاومت رو رد نکرده!!!
                در RSI مقاومت داره،قیمتی هم 260 مقاومتشه...
                در صورت شکست 260 اوضاعش بهتر میشه،مقاومت های بعد 270 و 286 و 300
                /:.rolleyessmileyani

نظر

• samangh
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 65

دوستان كسي در خصوص پاكشو نظري نداره ؟ كم كم به قيمت عرضه اوليه اش داره ميرسه با توجه به ديتاي كمش آيا تحليل پذير هست ؟

نظر

• samangh
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 65

عرضه اوليه نفت سپاهان تعويق افتاده ؟ ناظر خوابيده ظاهرا وقت ملت هم كه براشون پشيزي ارزش نداره لا اقل بگو انجام ميشه نميشه تكليفمون رو بدونيم

نظر

• shahedegolshan
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 48

امید خان وپترو که ریخت که!!

نظر

• meh
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 116

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
                        کرازی رو حقوقیش داره صف خرید میکنه،ولی حقیقی توش فعال نیست...
                        توجه داشته باشید هنوز مقاومت رو رد نکرده!!!
                        در RSI مقاومت داره،قیمتی هم 260 مقاومتشه...
                        در صورت شکست 260 اوضاعش بهتر میشه،مقاومت های بعد 270 و 286 و 300
                        /:.rolleyessmileyani

امیدوارم این سهم بیاد پایین .چون دیروز فروختم به امید اینکه قیمتهای پایین وارد شم . روز خوبی داشته باشی.

نظر

• omid_erfanimanesh
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 238

در اصل توسط shahedegolshan پست شده است View Post
                          امید خان وپترو که ریخت که!!
                          این نظر بنده بود در باره ی وپترو:

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
                          دوست عزیز!
                          وپترو هم مقاومت مهم 248 تومن بود که پشت سر گذاشت و میتونه تا 280 بره،با حد ضرر 248 نگهداری کنید!

آیا من گفتم وپترو امروز صف خرید میشه؟؟؟آیا شما فک کردید من پیشگو هستم؟؟؟از غیب خبر دارم؟!!!
                          شما از هر تحلیل گر تکنیکال دیگری هم بپرسید همین نظر رو داره،نظر استاد عزیزم،آقای مهرورز هم که گذاشتم براتون...

وپترو:

همچنان سر حرفی که زدیم هستم،حمایت 248،سهم در پیش رو داره که میتونید حد ضررتون قرار دهید!
                          ریختنش هم به دلیل وجود مقاومت در RSI هست...

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

آقا امید چند روز پیش یه تحلیلی در مورد خودرو هم داشتید نظرتون چیه الان؟

نظر

• omid_erfanimanesh
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 238

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
                              دوست عزيز من همون روز روي 1989 فروختم و بعدا دوباره خريد داشتم ولي نه رو سيگنال شما
                              من بدون تعارف از تحليلهاي شما لذت مي برم و مي دونم تكنيكال يعني احتمال و ضمنا چند در صد خطا هم در هر تحليلي هست خواستم ياد آوري كنم در دادن سيگنال بيشتر دقت كنيد
                              من بزرگترين ضرر بورسيم رو در همين سيگنال خريد بنده خدايي كه در همين تالار و تالار همسايه تاپيك" توهمات h00mi " رو مي نويسه رو سهم پاسا دادم كه تحليلهاي ايشون رو هم خيلي قبول داشتم

نظر لطفتونه دوست عزیز ولی...
                              بنده دی رو به دید میان مدت و به دید افزایش سرمایه سیگنال خرید دادم،و حتی تذکر دادم که مقاومت داره!!!
                              دیگه نمیدونم چه دقتی باید میکردم؟!!!!
                              اگر در میان مدت و با آمدن خبر افزایش سرمایه هم بالایی نداشت حرف شما صحیح...!

چشم دوست عزیز،بسیار تشکر و سپاس!
                              بنده زین پس برای هیچ سهمی سیگنال خرید و فروش صادر نمیکنم!

نظر

• meh
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 116

اقا امید به نظرت ثشرق با چه وضعیتی باز میشه؟فکر میکنم دور و بر 250 بسته شد.

نظر

در حال کار...
                                X