i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Postوساخت:
دوستانی که وساخت رو در +4 میخرند،مراقب باشند...
مثبت کامل فردای سهم میشه 343 تومن،سهم در 347 مقاومت داره،هم قیمتی هم در RSI...
اگر رد کنه هم تا حدود 400 تومن میتونه بره!
بعضی وساخت رو لیدر میدونن(به شخصه ثتران رو لیدرتر میدونم) شاید با رد کردن این مقاومت گروه ساختمانی هم حرکتش رو شروع کنه،ولی من فعلا ترجیح میدم واردشون نشم،بزارم وقتی مقاومت هاشونو رد کردن...
سر راهشون مقاومت زیاده،و کف شاخصشون هم حدود 660 واحده (الان 745 واحده) البته لزومی نداره تا 660 بره ولی بخواد میتونه بره،پس یا در 660 واحد ورود میکنم یا بعد از رد کردن مقاومت ها...
گروه ساختمانی هم همونطور که گفتم وساخت نمیتونه لیدرشونی رو به عهده بگیره/:.winksmiley02.:/
اگر وساخت امروز مقاومت رو در کنه تا حدود ۴۰۰ هم جا واسه رشد داره و گرنه ۳۰۰ و حتی زیر ۳۰۰ هم میتونه ببینه!!!
نظر
-
در اصل توسط afshar پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Postدو روز پیش هشدار داده بودم؛وساخت در ۳۴۷ تومن مقاومت داره که امروز بهش واکنش نشون داد؛البته پول خوبی اومده پشت سهم و ....
گروه ساختمانی هم همونطور که گفتم وساخت نمیتونه لیدرشونی رو به عهده بگیره/:.winksmiley02.:/
اگر وساخت امروز مقاومت رو در کنه تا حدود ۴۰۰ هم جا واسه رشد داره و گرنه ۳۰۰ و حتی زیر ۳۰۰ هم میتونه ببینه!!!
سلام اقا امید . ممنون میشم اگه یه تحلیل هم در مورد کرازی بذاری . بنظرت ممکنه فردا منفی بخوره. ؟ بازهم ممنون.
نظر
-
در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Postچیزی که منو نگران میکنه اینه که امروز کندل هارامی و مرد کالاسکه چی رو زده.از طرف دیگر هم واگرایی متفی در مکدی و rsi
با توجه به موج شماری که میبینم براش این حالت رو براش متصورم . بررسی با خود دوستان عزیز
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
در اصل توسط meh پست شده است View Postسلام اقا امید . ممنون میشم اگه یه تحلیل هم در مورد کرازی بذاری . بنظرت ممکنه فردا منفی بخوره. ؟ بازهم ممنون.
چیزی که براش متصورم
البته باید توجه داشت که شکسته شدن 1 سری نقط میتونه موج شماری رو بی اعتبار کنهاگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
من از رسا استفاده میکنم.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postمیثم خان دیتایی که من میخوام بدم برای کدوم نرم افزار میخوای استفاده کنی.
من از رسا استفاده میکنم.
من متا تریدرم (مفید تریدرم) چندان دیتاش قابل اعتماد نیست
آمی برو کر مشکلی نداره چون از تی اس ای می گیره
اما شما با متا تریدری استفاده می کنید که دیتای سالم می ده چون سرورش فرق داره
شما هم لینک این متا تردرتو برای دانلود بده
و هم این ماژول پارس رسا رو
مرسی علی جان[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Postعلی جان سلام داداش
من متا تریدرم (مفید تریدرم) چندان دیتاش قابل اعتماد نیست
آمی برو کر مشکلی نداره چون از تی اس ای می گیره
اما شما با متا تریدری استفاده می کنید که دیتای سالم می ده چون سرورش فرق داره
شما هم لینک این متا تردرتو برای دانلود بده
و هم این ماژول پارس رسا رو
مرسی علی جان
هستش ، همه چی رو اونجا توضیح داده چجوری اکانت باز کنی و لینک نرم افزارش رو ، چون pars rasa نرم افزار رو نخریده و هکش کرده یکم نصب کردنش فرق داره بری سایتش خودش کامل توضیح داده.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Postدو روز پیش هشدار داده بودم؛وساخت در ۳۴۷ تومن مقاومت داره که امروز بهش واکنش نشون داد؛البته پول خوبی اومده پشت سهم و ....
دوست عزيز چند روز پيش سيگنال خريد بانك دي رو داديد در اين خصوص نظري نداريد ؟
نظر
نظر