کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار داره کمی شرایط منطقی تری پیدا میکنه و چیزی که مشخصه اینه که شن های کف رودخانه تو بازار ماندگار شدند و خس و خاشاک های روی آب با موج ها رفتند.
سعی میکنم هر بار با معرفی یک سهم کمکی کوچک به دوستان کنم.
فعلا نظرم روی غذایی ها است و بصورت واضح تر قندی ها ولی نه هر قندی ، مثلا قثابت تا 175 تومان خواهد ریخت و اگر حمایت نشه تا 148 تومان هم میریزه
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
یک توصیه دوستانه به بچه هایی که تو ضرر هستند:
تا میتوانید قندی بخرد خصوصا قصفها با هدف 690 تومان
قچار و قزوین هم عالی هستند.
یا حق
امیدوارم دوستان از این سیگنال بهترین بهره را برده باشند :)
به موقعش سراغ ساختمانی ها هم خواهیم رفت گاماس گاماس.
فعلا قصفها را با هدف 690 بخرید تا بعد...
سرانجام پس از برگزاری جلسات متعدد میان انجمن قند و شکر و سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در نهایت افزایش 30 درصدی نرخ فروش محصولات قندی حاصل شد و توافقات فوق در راستای بررسی بیشتر به سازمان تنظیم بازار ارسال گردید.
سرانجام پس از برگزاری جلسات متعدد میان انجمن قند و شکر و سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در نهایت افزایش 30 درصدی نرخ فروش محصولات قندی حاصل شد و توافقات فوق در راستای بررسی بیشتر به سازمان تنظیم بازار ارسال گردید. در همین راستا، معاونت مالی و اداری انجمن قند و شکر در گفتگو با خبرنگار
بورس نیوز
ضمن بیان مطالب فوق اظهار داشت: اواخر هفته گذشته جلسه مشترکی میان انجمن قند و شکر و سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در راستای بررسی میزان افزایش نرخ فروش محصولات قندی برگزار شد و در نهایت با افزایش 30 درصدی نرخ فروش محصولات قندی موافقت به عمل آمد و نتیجه تصمیمات فوق برای بررسی بیشتر به سازمان تنظیم بازار در راستای اجرای مصوبه فوق ارسال گردید.
رضا رحمتی در ادامه خاطر نشان کرد: نتیجه نهایی سازمان تنظیم بازار مبنی بر اجرای افزایش 30 درصد نرخ فروش محصولات قندی تا روز دوشنبه هفته جاری اعلام خواهد شد و اصلاح قیمت ها از همان روز دوشنبه در دستورکار شرکت های تولیدکننده قرار خواهد گرفت.
عرض سلامی دوباره
ابتدا در مورد پست بالا بنده کلاهبردار نیستم بازار حرفه ای است و بنده فعالیتم را متوقف کردم چون بی مهری هایی دیدم
یادتان باشد بنده در موردبازار هشدار دادم که تا اواسط 94 ریزشی است
اما امروز برگشتم تا با لطف خداوند بزرگ بار دیگر تاپیک را فعال کنم
مژده میدهم که شاخص هدف 240000 تا دو سال آینده دارد ولی باید حرفه ای عمل کرد
هدف بنده کسب حداقل 1000درصد سود است
نظر