i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

هیچ کس نمیتونه روی شاخص کل تکنیکال پیاده کنه

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      هیچ کس نمیتونه روی شاخص کل تکنیکال پیاده کنه
      بنده این کار را میکنم !
      به ترتیب حمایتها:
      متوسط : 77500
      قوی 73200
      بسیار قوی 71300
      پستهای بنده موجود هست که روی شاخص 64000 واحد بارها گفتم که کار تمام است و بازار رشد خواهد کرد.
      ضمن اینکه بنده رشد شاخص تا 140000 واحد را بسیار محتمل میدانم الان هم موج 1 از 5 موج بزرگ الیوت را به سرانجام رساندیم و وارد موج 2 نزولی شدیم.
      پایان موج 5 برابر با شاخص 140هزار واحد خواهد بود.
      بنده حمایتها را گفتم ولی این را هم بگویم که برگشت شاخص روی
      73200 بسیار محتمل است و روی 71300 قطعی است!
      هدف موج 3 صعودی الیوت هم
      97000 واحد است!
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• خیرالله
        عضو عادی
        • May 2014
        • 114

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
        سلام خیرالله جان یه سوال از شما دارم ، بنظرتون معامله 330 ملیون سهم در محدوده 138-142 تومان با 46 میلیارد تومان نقدینگی کوچک است؟
        در آر اس آی متاسفانه شکست کف ترند صعودی را شاهد بودیم ولی این را هم بدانید که فولاد برخلاف اکثر سهم های رشد کرده بازار همگرایی آر اس آی و نمودار را دارد که سیگنال مثبتش بدجور تو چشم میزند .
        افزایش قیمت جهانی و ورود سنگین سرمایه گذاران خارجی را دست کم نگیرید.
        با توجه به حرکت سه کله قندی تو آر اس آی خودرویی ها انتظار افت بسیار شدید سهام این گروه را دارم تا جایی که قیمت ایرانخودرو را روی 290 تومان میبینم که آرام بگیرد ، تا آن زمان هم جز سهانم های بنیادی اکیدا نباید به سراغ سهم دیگری رفت.
        فولاد طی این چند روز با قیمت پایانی یکسان ضمن انجام دو بلوک حقوقی اجازه خروج با کمترین ریزش را به سهامدارانش داده.
        درمورد شاخص کل همین بس که واگرایی منفی داده و فعلا بازار ناکارا جلوی رشد سهم را گرفته تا جایی که انتظار ریزش شدید را از شاخص دارم.
        در صورتیکه نتواند روی حمایت 77500 واحد برگردد انتظار ریزش تا دو محدوده حمایتی 73200 و
        71300 واحد را دارم ، گزینه دوم بسیار بسیار قدرتمند است و امکان برگشت بازار روی 71300 واحد تقریبا قطعی است.
        فعلا شاخص 79500 واحد است و صحبت از محدوده 71300 شاید کمی عجیب باشد و دل و جرات بخواهد ولی کسانی که بنده را بشناسند میدانند که از روی هوا صحبت نمیکنم.
        خدا را شکر تمام پست های بنده در این تاپیک و بقیه تاپیک ها موجود است ، زمانی که از برگشت شبندر روی 385 تومان گفتند بعضی از دوستان با تمسخر به بنده برگشتند نتیجه چه شد؟
        شبندر تا 570 تومان رشد کرد.
        از دوستان خواهش میکنم به هیچ عنوان احساسی رفتار نکنند ، خودرویی ها دیگر تمام شدند حتی اگر قرارداد با فیات نهایی شود اینها رشدی نخواهند کرد چون تمام رشدشون را پیشخور کردند.
        اگر هم نقد هستید تا قبل از برگشت بازار روی 77500 واحد به هیچ عنوان سهمی نخرید ، هدف ریزش شاخص پس از شکست حمایت 77500 بسیار بیشتر است ، بنده نظرم روی
        71300 واحد است.
        بله موافقم کاهش حجم بازار و افت قدرت نسبی روند صعودی کاملا مشخصه و امکان اصلاح شاخص وجود داره. بررسی هایی که در مورد حمایت شاخص داشتم به اعداد زیر رسیدم . البته برخی قوی تر هست که با رنگ آبی نشون دادم :

79200
        79000
        78700
        78000
        77500
        77200
        76000
        75000
        74600
        73500

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

امروز و فردا برای ذوب بسیار مهمه!
          اگر طی امروز و فردا نتونه به حمایتهای خودش واکنش نشون بده احتمالا تا 200 تومان ریزشش هست.
          حمایتهای 237و 230براش بسیار مهمه
          آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2016/04/16, 08:45.

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

امروز اولین حمایت مهم شاخص کل هست و اگر بازار بتونه امروز مقاومت کنه و نریزه به احتمال زیاد از فردا شاهد برگشت بازار خواهیم بود

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در مورد ذوب همانطور که دیروز عرض شد حمایتهای بسیار مهم امروز ذوب را نجات داد و مانع از ریزش این سهم تا 200 تومان خواهد شد.
              به احتمال بسیار زیاد فردا شاهد مثبت ذوب و البته صف خرید هم خواهیم بود

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

بنده این کار را میکنم !
                به ترتیب حمایتها:
                متوسط : 77500
                قوی 73200
                بسیار قوی 71300
                پستهای بنده موجود هست که روی شاخص 64000 واحد بارها گفتم که کار تمام است و بازار رشد خواهد کرد.
                ضمن اینکه بنده رشد شاخص تا 140000 واحد را بسیار محتمل میدانم الان هم موج 1 از 5 موج بزرگ الیوت را به سرانجام رساندیم و وارد موج 2 نزولی شدیم.
                پایان موج 5 برابر با شاخص 140هزار واحد خواهد بود.
                بنده حمایتها را گفتم ولی این را هم بگویم که برگشت شاخص روی
                73200 بسیار محتمل است و روی 71300 قطعی است!
                هدف موج 3 صعودی الیوت هم
                97000 واحد است!
                جالبه!نه؟!
                خط قرمزرنگ حمایت ترند بلند مدت صعودی است که امروز بهش پولبک زده شد ، خوب حالا چی میشه؟
                خودرویی ها که محکوم به سقوط هستند ولی قبلش تعویض سهامدار انجام میشه و قطعا یه رشدی خواهند کرد و به دنبالشون بازار هم میره بالا پس انتظار دارم شاخص باز بتونه سقف قبلی را بزنه ولی اگر اتفاق بنیادی خاصی نیوفته شاخص امکان داره تا 73200 ریزش کنه پس یکم حواستون را جمع کنید

نظر

• خیرالله
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 114

جناب چرچیل بنظر من شاخص حمایت مهمی را شکسته و وارد فاز خنثی شد. به همین راحتی!!!!!!!!
                  78000 عدد بسیار مهمی برای شاخص بود بنظر من شاخص همینطور رو به منفی جلو خواهد رفت تا به 75000 واحد برسد. در حال حاضر حمایت های کوتاه مدت چاره ی راه نیست بلکه بازار باید متوجه شود بجز خودرویی سهام دیگری نیز در بازار هست.

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                    جناب چرچیل بنظر من شاخص حمایت مهمی را شکسته و وارد فاز خنثی شد. به همین راحتی!!!!!!!!
                    78000 عدد بسیار مهمی برای شاخص بود بنظر من شاخص همینطور رو به منفی جلو خواهد رفت تا به 75000 واحد برسد. در حال حاضر حمایت های کوتاه مدت چاره ی راه نیست بلکه بازار باید متوجه شود بجز خودرویی سهام دیگری نیز در بازار هست.
                    خیرالله بنظر بنده 78000 اصلا هیچگونه حمایتی نبود ، شما ترند بلند مدت 8 ساله را رها کردی؟!
                    در مورد شاخص باید بگویم که بنده هم نظرم فعلا این است که بازار تا دو سه رو آینده مثبت است و دوباره ریزش ها از سر خواهد گرفت ، خودرو حداقل باید تا 316 تومان ریزش کند و حداکثر هم 220.
                    بنده نهایت ریزش این شاخص را 71300 میدانم که احتمال 30درصد به آن برسد و احتمال 70درصد روی 73200 برگشت قطعی بازار باشد.
                    به هر حال ما کف ریزش شاخص را میگوییم که عده ای طلبکار بنده نباشند که ... بیخیال
                    پله ای خرید کنید و حرفه ای ترید کنید تا تو این بازار گزیده نشوید

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

ذوب آهن و کولاک گزارش دهی این سهم!!!
                      توی یک ماهه آخر سال اندازه 25 درصد کل سال فروش داشته!
                      قیمت میلگرد و آهن هم که افزایش واقعا چشمگیری داشته ، فکر کنم ذوب رفت برای 500 تومانی شدن...

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

پیشنهاد میدم پسهند و ستران را زیر نظر داشته باشید، سهام های بنیادی و با آتیه ای هستند.
                        پسهند اگر امروز برگرده الگوی کفی دوقلو میزنه با هدف 374 تومان.
                        ستران هم اگر برگشتش محکم باشه رفته برای زدن سومین کله قند آر اس آی با هدف 325 تومان.

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

بنده امروز از صف فروش شبریز یه مقدار خرید داشتم ، شبریز بنظر میاد هوس کرده یکبار دیگه کف کانال صعودی خودش را روی 655 تومان لمس کنه ولی برای اینکه شائبه ای نباشه که بنده سهم تو قیمت بالا معرفی میکنم شما توی فیبوی رترسیمنت 38 از برگشت تو قیمت 585 بفروشید.

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

دوستان در مورد بازار بگویم که هیجانی خرید نکنید و سهم هایی بخرید که در بازار منفی سریع نقد بشوند مثل فولاد ، توی بازار سراسر منفی بنده فولاد را روی 138-140 گفتم بخرید برای اینکه فولاد سنگین است و همیشه نقد شوندگی بالایی دارد، امروز فولاد قیمتش 141.9 تومان است و کسی که صبر داشت مزد صبرش را گرفته.
                            لیدر جدید بازار خواه ناخواه فلزی ها هستند ، خودرویی ها تمام شدند ، در ریزش خودرویی ها هنوز هم لیدر هستند مراقب باشید ، بنده به این بازار مشکوک هستنم مگر اینکه بتواند سقف قبلی را با قدرت بشکند که اونموقع هدفش از 97000 واحد به 102000 واحد میرسد ، یعنی اینکه شاخص تا 102000 واحد رشد خواهد کرد ، ولی اگر نتواند بشکند ریزش تا 73200 قطعی خواهد بود.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14638

سلام
                              نمودار تعدیل شده شفارس دارید بزارید؟؟
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• anisan
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 141

سلام نظرتون در مورد کماسه چیه

نظر

در حال کار...
                                X