i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
    لطفا زحمت نباشه شفارس وپلوله
    در مورد پلوله که نمادش پایه فرابورسه و نمیدونم چرا نمودار تو دیتا متا نیست و در مورد شفارس نمودارش تعدیل نشده است و نمیشه دقیق تحلیلش کرد.
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
      روز شنبه خودرویی ها برمیگردند و خودرو برای خرید خوبه البته فقط برای نوسانگیری، ریزش خودرو تا 250-255 تومان ادامه خواهد داشت.
      البته به دوستان کم ریزسک توصیه میکنم خودرو نخرند ، اگر جا بمونید تو صف فروش گیر میکنید!
      دوستان امروز روزی بود که خودرویی ها برگشتند ولی به دوستان اکیدا توصیه میکنم به جهت سهامداری توی این گروه وارد نشوند که گیر میوفتند.
      روز چهارشنبه نماد ایرانخودرو 54 میلیون صف فروش براش چیده شد و امروز بالای 73 میلیون ازش معامله شد تا فردا شاهد برگشت خودرویی ها بصورت موقت باشیم.
      خودرویی ها برگردند بازار هم بر میگرده و از اینجا بازار برگشتن یعنی یک الگوی صعودی با هدف 102500 واحد
      اگر بتونه تا سقف قبلی یعنی تا 81700 رشد کنه و اون سقف را هم بشکنه و 89900 را هم بشکنه.
      بنده به این بازار همچنان مشکوک هستم و تحلیلی را هم که دادم با اگرها بود پس دقت فرمایید و گول بازار را نخورید!
      خودرو د بهترین حالت میتونه تا 370 رشد کنه
      اگر فردا بالای 333 تومن تثبیت بشه

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

دوستان امروز پالایشی ها برای خرید مناسب هستند ، شبریز سهمی بسیار شارپ هست و اگر استارت بزنه به دلیل کم بودن حجم مبنا و خشک بودن سهم تا 818 تومان میتونه صعودی بشه.
        ضمن اینکه همیشه قیمت شبریز بالاتر از شبندر بوده و امروز فروشندگان شبریز سهام خودشون با به قیمت ناچیی به حراج گذاشتند.
        خودتون برسی و در صورت صلاحدید خرید کنید بنده هیچگونه توصیه به خرید یا فروش ندارم.

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

قیمت نفت جهانی اینبار هدف 49.4 دلار را در سر دارد ، سیاستهای کاهش نفت توسط اوپک میتونه تاثیر زیادی روی افزایش قیمت نفت داشته باشه.

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

دوستان امروز پالایشی ها برای خرید مناسب هستند ، شبریز سهمی بسیار شارپ هست و اگر استارت بزنه به دلیل کم بودن حجم مبنا و خشک بودن سهم تا 818 تومان میتونه صعودی بشه.
            با سلام واحترام
            اگه زحمتی نیست یه نمودار هم از شبندر و اهداف و مقاومتهاش بگذارید. به نظرتون معاملات امروز این سهم میتونه نشونه رشد باشه؟
            با تشکر

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

دوستان همانطور که چهارشنبه در مورد خودرویی ها عرض کردم فقط دو روز مثبت بودند امدوارم دوستان فقط نوسانگیری مختصری کرده باشند و خروج زده باشند.
              شبریز هم امروز روی قیمت مثبت فراتر از انتظار عمل کرد و تقریبا نشان داد سهم میتواند بنیادی قوی داشته باشد بگونه ای که خلاف تمامی همگروهی های خودش مثبت است.
              اما در مورد شبندر
              شبندر د برگشت و تکمیل موج صعودی خودش باید بتواند تا 725 تومان رشد کند ولی روی 655 تومان یک مقاومت سنگین دارد که اجازه رشد به سهم را نخواهد داد.
              حمایت سهم هم روی 460 تومان می باشد.
              دوستان قند مرودشت و ذوب را هم در واچینگ لیست خودتون داشته باشید.
              ستران هم که امروز با توجه مقاومت ترند صعودی گروه سیمان مقاومت خوبی کرد و منفی زیدی نشد و احتمالا سیمانی ها فردا معاملاتی از جنس متفاوتی خواهند داشت.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

دوستان همانطور که چهارشنبه در مورد خودرویی ها عرض کردم فقط دو روز مثبت بودند امدوارم دوستان فقط نوسانگیری مختصری کرده باشند و خروج زده باشند.
                شبریز هم امروز روی قیمت مثبت فراتر از انتظار عمل کرد و تقریبا نشان داد سهم میتواند بنیادی قوی داشته باشد بگونه ای که خلاف تمامی همگروهی های خودش مثبت است.
                اما در مورد شبندر
                شبندر د برگشت و تکمیل موج صعودی خودش باید بتواند تا 725 تومان رشد کند ولی روی 655 تومان یک مقاومت سنگین دارد که اجازه رشد به سهم را نخواهد داد.
                حمایت سهم هم روی 460 تومان می باشد.
                دوستان قند مرودشت و ذوب را هم در واچینگ لیست خودتون داشته باشید.
                ستران هم که امروز با توجه مقاومت ترند صعودی گروه سیمان مقاومت خوبی کرد و منفی زیدی نشد و احتمالا سیمانی ها فردا معاملاتی از جنس متفاوتی خواهند داشت.
                یعنی فردا گروه سیمان مثبت هستن؟
                یعنی این صف فروش ها فرصت خریده؟

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  یعنی فردا گروه سیمان مثبت هستن؟
                  یعنی این صف فروش ها فرصت خریده؟
                  دیروز سیمانی ها مثبت بودند و بنده مقاومت ترند صعودی را دیدم و اگر امروز مثبت میبود نو علی نور بود ولی متاسفانه منفی شد که به اما و اگر کشیده شوند.
                  فردا دو حالت پیش روی سیمانی ها است ، اگر حمایت متوسط 670 واحد موثر واقع بشه که فردا برمیگدند وگرنه حداقل2 و حداکثر 5 درصد منفی خواهند خورد که البته حداکثر 5 درصد منفی شاخص گروه سیمان برای بعضی ها 10 درصد منفی است.
                  اگر فردا برگردند دوباره حمله بسوی مقاومت ترند صعدی خواهند بود و اینبار احتمال بیشتری برای شکستن این مقاومت دارند.

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

خرید سکرد روی 127 تومان یک خرید موفق خواهد بود.

نظر

• م-ع
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 92

با سلام
                      نظرتون را روی گروه ساختمانی و بخصوص ثنوسا می خواستم بدونم.در قیمتهای کنونی فرصت خریده یا فروش؟

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط م-ع پست شده است View Post
                        با سلام
                        نظرتون را روی گروه ساختمانی و بخصوص ثنوسا می خواستم بدونم.در قیمتهای کنونی فرصت خریده یا فروش؟
                        والا ثنوسا الگوی که زده بیشتر ریزشی است با هدف 200 تومان طی یک ماه و نیم آینده باید این قیمت را ببینه.
                        اگر حوصله داری روی سهم بمان بدترین ریزش سهم هم روی 190 تومان خواهد بود.
                        هدف بعدی سهم روی 380 تومان استو احتمالا تا 5 ماه آینده این قیمت را ببینه.
                        حمایت متوسط سهم روی 210 تومان است و مقاومت سهم هم روی 230 تومان است که همین باعث میشه سهم یه مدت تو همین بازه قیمتی نوسان کنه

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

به دوستان توصیه میکنم یک سیمانی مثلا ستران با هدف 572 تومن تا شش ماه آینده
                          یک فلزی مثلا فولاد با هدف 270 تومان تا شش ماه آینده
                          و یک پالاشی مثلا شبندر یا شبریز با هدف کوتاه مدت در سبد داشته باشند.
                          با عرض پوزش بازار بشدت گوسفندی است و میشه از این جنابان پولهای زیادی کاسب شد.
                          نمونه اش را امروز تو خودرویی ها دیدیم و فردا خودرویی ها اکثرا منفی و از پسفردا یحتمل بار دیگه صف فروش خودروی ها را شاهد باشیم.

نظر

• سیروس احمدی
                            عضو عادی
                            • Apr 2016
                            • 282

کجاست این شارلاتان حقه باز اصفهانی ؟؟؟؟؟

هیج خیری نه تو اصفهانی ها دیدم و نه تو سهام اصفهانی

این عاغا با سهم اندازی هاش خیلی هارو بیچاره کرده ملعون

یه زملنی ثشرق رو تو همین تاپیک تارگت 2500 تومنی داده مرتیکه

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
                              کجاست این شارلاتان حقه باز اصفهانی ؟؟؟؟؟

هیج خیری نه تو اصفهانی ها دیدم و نه تو سهام اصفهانی

این عاغا با سهم اندازی هاش خیلی هارو بیچاره کرده ملعون

یه زملنی ثشرق رو تو همین تاپیک تارگت 2500 تومنی داده مرتیکه
                              سلام
                              درسته این آقا یه زمانی تاپیکش طرفداران زیادی داشت من هم ضرر کردم هر کس علم بازار رو نداشته باشه و از دست دیگران خرید و فروش کنه باید ضرر کنه
                              در ضمن شخصیت یه نفر ربطی به ملیتش نداره من اصفهانی نیستم و لی رفیق کار درست اصفهانی زیاد دارم
                              از جمله همین آقای mey که توی همین فروم هست اصفهانیه و واقعا گله
                              پیشنهاداتش هم عالیه
                              راستی تاریخ عضویت شما با آخرین پست این تاپیک خیلی اختلاف نداره چطور میگی این آقا به من ضرر زده

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                                سلام
                                درسته این آقا یه زمانی تاپیکش طرفداران زیادی داشت من هم ضرر کردم هر کس علم بازار رو نداشته باشه و از دست دیگران خرید و فروش کنه باید ضرر کنه
                                در ضمن شخصیت یه نفر ربطی به ملیتش نداره من اصفهانی نیستم و لی رفیق کار درست اصفهانی زیاد دارم
                                از جمله همین آقای mey که توی همین فروم هست اصفهانیه و واقعا گله
                                پیشنهاداتش هم عالیه
                                راستی تاریخ عضویت شما با آخرین پست این تاپیک خیلی اختلاف نداره چطور میگی این آقا به من ضرر زده
                                مخلص جناب صمیمی...ارادت داریم...
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X