i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

امروز بازار باید تکلیف خودش را با خودرویی ها مشخص کنه ، یا در ریزش با خودرویی ها همراه میشه یا اینکه میاد سر عقل و لیدر بازار عوض میشه و خودرویی ها هم میرن دنبال اصلاحشون.
    اگه بازار بخواد بی عقل باشه باید منتظر ریزش مجدد بازار باشیم
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

امروز کافیه پالایشی ها کمی مثبت شوند که کلا بازار خودش را از خودرویی ها جدا کنه ، البته ایرانخودرو روی 316 تومان یه حمایت قوی داره.
      دوستان علیرقم اینکه دوست ندارم توصیه به خرید و فروش داشته باشم ولی توصیه میکنم حتما حتما حتما فلزی ها را در واچینگ لیست خودتون داشته باشید، بعدا خواهید فهمید که چرا اینقدر اصرار دارم که فلزی ها لیدر جدید بازارن.
      ذوب هدفش ماورای تصوره

نظر

• سیروس احمدی
        عضو عادی
        • Apr 2016
        • 282

متاسفانه و یا خوشبختانه خودرو لیدر بازاره.....

هرگز در بورس نباید با روند جنگید...روند ها دوستان خوب ما هستند....

با اصلاح گروه خودرو بازار روی تکسهم ها شیفت میشه

که پیدا کردنشون کار سختیه و نیاز به رصد مرتب بازار هست

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
          امروز بازار باید تکلیف خودش را با خودرویی ها مشخص کنه ، یا در ریزش با خودرویی ها همراه میشه یا اینکه میاد سر عقل و لیدر بازار عوض میشه و خودرویی ها هم میرن دنبال اصلاحشون.
          اگه بازار بخواد بی عقل باشه باید منتظر ریزش مجدد بازار باشیم
          امروز کافیه پالایشی ها کمی مثبت شوند که کلا بازار خودش را از خودرویی ها جدا کنه ، البته ایرانخودرو روی 316 تومان یه حمایت قوی داره.
          دوستان علیرقم اینکه دوست ندارم توصیه به خرید و فروش داشته باشم ولی توصیه میکنم حتما حتما حتما فلزی ها را در واچینگ لیست خودتون داشته باشید، بعدا خواهید فهمید که چرا اینقدر اصرار دارم که فلزی ها لیدر جدید بازارن.
          ذوب هدفش ماورای تصوره
          خوب ظاهرا بازار اومد سر عقل و فهمید باید راهش را از خودرویی ها جدا کنه.
          از فردا بازار برمیگرده و فقط خودرویی ها منفی هستند.
          خوب حالا که خودرو راهش جدا شد هدف ریزش اصلی شاخصش را به دوستان میگویم.
          شاخص خودرو از همین نقطه حداقل 28 درصد دیگه ریزش داره و این یعنی خودروی 250 تومانی و خساپای 100 تومانی ، بشدت از گروه خودرو دوری کنید ، این مطلب را دوستانه بهتون میگویم

نظر

• خیرالله
            عضو عادی
            • May 2014
            • 114

جناب چرچیل من تصور میکنم فلزی ها بزودی متعادل بشن. کاملا مشخصه نوسان گیرا ریختن توی سهم .مثلا گل گهر و ومعادن که حجم روزانه شون به 10 میلیون نمیرسید الان خبر جدیدی ندارند که صف میلیونی چیدند. من فکر میکنم سیاست های سازمانه که دست گذاشته روی سهم های بزرگ و شاخص ساز که شاخص رو کنترل کنه. اینها نوسانات شاخص را سعی دارن کم کنن.
            من فکر میکنم هفته آینده بازار منفی باشه........... اصلاح تا 75000 ادامه داره. میدونید حرکت از 77500 تا 78700 چی بود؟
            pull back به حمایت شکسته شده. 78700 عدد مهمی هست و تاثیر گذاری بسیار زیادی روی بازار داره. در ریزش 1600 واحدی اخیر این حمایت راحت از دست رفت ولی براحتی برنخواهد گشت.

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
              جناب چرچیل من تصور میکنم فلزی ها بزودی متعادل بشن. کاملا مشخصه نوسان گیرا ریختن توی سهم .مثلا گل گهر و ومعادن که حجم روزانه شون به 10 میلیون نمیرسید الان خبر جدیدی ندارند که صف میلیونی چیدند. من فکر میکنم سیاست های سازمانه که دست گذاشته روی سهم های بزرگ و شاخص ساز که شاخص رو کنترل کنه. اینها نوسانات شاخص را سعی دارن کم کنن.
              من فکر میکنم هفته آینده بازار منفی باشه........... اصلاح تا 75000 ادامه داره. میدونید حرکت از 77500 تا 78700 چی بود؟
              pull back به حمایت شکسته شده. 78700 عدد مهمی هست و تاثیر گذاری بسیار زیادی روی بازار داره. در ریزش 1600 واحدی اخیر این حمایت راحت از دست رفت ولی براحتی برنخواهد گشت.
              اگر تکنیکالی بخواهیم برسی کنیم حرف شما کاملا صحیح است چون دقیقا بازار روی موئینگ 50 روزه منفی شد ولی بازار جالب شده چون راه خودش را از خودرویی ها جدا کرده و با مثبت بودن پالایشی ها امروز باتزار مثبت میشه و فلزی هایی که تو بازار منفی دیروز اینجور مقاومت کردند و صف خرید هم شدند امروز قطعا قوی تر ظاهر خواهند شد.
              بنده هم با دید شک به این بازار نگاه میکنم و مادامی که با قدرت نتونه از سد 81700 عبور کنه بهش اعتماد ندارم.
              در مورد پولبک به شما گفتم که ترند خودتون را اشتباه کشیدید، حمایت روی 75500 بود که فعلا برگشته و بنده فکر میکنم اگر بتونه 81700 را بشکنه این صرفا یک گلدبک طلایی بوده.
              خیرالله توی نمودار لگاریتمیک پایین ترین ترند حمایتی را از کف ها رسم کن خودت میفهمی که 78000 هیچ حمایتی نبوده که بخواد فیلد بشه.
              در پستهای قبلی بنده هم هست که نقاط حمایتی را نام بردم وحمایت متوسط بازار روی 75500 بود که برگشت.

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

امروز بازار را پالایشی ها مشخص میکنند که چه میکند ، با منفی شدن نفت جهانی شاید بازار کمی بترسه.

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

روز شنبه خودرویی ها برمیگردند و خودرو برای خرید خوبه البته فقط برای نوسانگیری، ریزش خودرو تا 250-255 تومان ادامه خواهد داشت.
                  البته به دوستان کم ریزسک توصیه میکنم خودرو نخرند ، اگر جا بمونید تو صف فروش گیر میکنید!

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

دوستان سیمانی وقت برگشتشونه ازشون غافل نشید و تو واچینگ لیست خودتون حتما داشته باشید...

نظر

• سیروس احمدی
                      عضو عادی
                      • Apr 2016
                      • 282

مطلب زیر رو 25 فروردین در سایت نوشتم .....

شاخص کل .....
                      اگر حمایت 78832 واحدی را از دست بدهد و زیر این عددتثبیت و ماندگار بشود می تواند در میان مدت و بلند مدتتا حوالی 67772 واحدی افت کند ......حمایت ها در راه افت احتمالی تا عدد گفته شده : 75480 و 71961عدد فعلی شاخص کل : 80109

نظر

• rad
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 557

دوستان سیمانی وقت برگشتشونه ازشون غافل نشید و تو واچینگ لیست خودتون حتما داشته باشید...
                        سلام دوستان.
                        دوست بلندمنش smj13
                        خرید سیمان شمال رو در قیمت 190تومن مناسب می دانید با خیر؟
                        سپاسدار شماییم.

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

لطفا زحمت نباشه شفارس وپلوله

نظر

• خیرالله
                            عضو عادی
                            • May 2014
                            • 114

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
                            مطلب زیر رو 25 فروردین در سایت نوشتم .....

شاخص کل .....
                            اگر حمایت 78832 واحدی را از دست بدهد و زیر این عددتثبیت و ماندگار بشود می تواند در میان مدت و بلند مدتتا حوالی 67772 واحدی افت کند ......حمایت ها در راه افت احتمالی تا عدد گفته شده : 75480 و 71961عدد فعلی شاخص کل : 80109
                            شاخص هنوز 79000 هم نشده عدد فعلی 80109؟
                            من تصور میکنم هفته ی بعد بازار کلا منفی باشه. اقلا تا اواسط روز دوشنبه بازار منفیه شاید سه شنبه بازار برگرده. تحلیل گران حرفه ای بازار از اصلاح تا محدوده ی 75000 میگویند.

نظر

• سیروس احمدی
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 282

مطلب همونطوری که نوشته ام روز 25 فروردین زده شده....

25 فروردین شاخص 80109 بسته شده جناب .....

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                                سلام دوستان.
                                دوست بلندمنش smj13
                                خرید سیمان شمال رو در قیمت 190تومن مناسب می دانید با خیر؟
                                سپاسدار شماییم.
                                سلام
                                اگر 183 را رو به پایین نشکنه میتونه صعودی بشه و در رشد تا 220 نومان رشد کنه.
                                با توجه به حمایت خوردن گروه سیمانی انتظار رشد را دارم ولی برای خرید میتونی صبر کنی و تو محدوده 183-185 تومان هم خرید کنی.
                                کلا امسال سال ساختمونی ها است و فعلا داره از مصالحش شروع میشه که از میلگرد شروع شده و به سیمان هم خواهد رسید و بعد هم خود ساختمونی ها با توجه به بالا رفتن قیمت مصالح و گران شدن ساخت و ساز و تزریق امنیت اجتماعی و اقتصادی به ایران و افزایش تقاضا برای خرید مسکن ، گران خواهند شد.

نظر

در حال کار...
                                X