i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bnz
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 381

لطفا نظر خودتون را درباره این نمودار بدین و اشکالاتش را بگین با تشکر از راهنمایی دوستان نمودار دیلی شبریز
    آخرین ویرایش توسط bnz؛ 2013/12/10, 14:30.
    /:.Heart.:/

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

دوستان یکی از مهمترین نکته مربوط به خرید و فروش سهم اینه که با سهم ازدواج نکنید و هرجا که دیدین جای دیگه میتونید گین بهتری بگیرید ، خوب سهمتونو بفروشید و تعصب الکی نداشته باشید...
      من امروز یک مقداری از ثشرق خودمو فروختم و بانک دی خریدم ، میدونم کارم اشتباه نبوده و فردا به سود خوبی میشینم...
      البته تصمیم بنده در مورد بانک دی بیشتر سهامداری است و فروش ثشرق را بیشتر به عنوان تراز کردن سهامهای بنیادیم بود که انجام دادم...
      سبد بنده در حال حاضر:
      50درصد ثشرق
      35 درصد دی
      10 درصد بانک صادرات
      5 درصد وبشهر
      البته وبصادر و وبشهر را دیروز یکم اضافه کردم ، وبشهر را هم فقط برای نوسانگیری خریدم ولی این سهم هم آینده دار هست...
      کلا اگر قصد نوسانگیری هم دارید با سهامهای بنیادی و خوب اینکار رو انجام دهید...
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• karafarin
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 187

وضعیت ساعت پایانی بازار 19 آذر

عدم ارائه فاز دوم آزادسازی یارانه های انرژی به همراه لایحه بودجه سال آینده به مجلس، و شیوع برخی اخبار تأیید نشده دایر بر ارائه طرح فوق بصورت جداگانه به مجلس و اجرای فاز دوم از ابتدای مهر ماه سال آینده، نگرانی ها از افزایش نرخ برق و گاز و صنایع انرژی بر همچون گروه فلزی را کاهش داده و فعالان بازار با اطمینان بخشی به این موضوع مهم، به خرید سهامی چون ذوب،فولاد،فایرا،فملی،فباهنر و ... روی آورده اند. از دیگر سو، قیمت جهانی فلزات از جمله سرب و روی و آلومینیوم .. افزایش یافته و بر قیمت سهام مزبور در بازار تأثیر مثبتی گذاشته است. مهمترین رخداد دقایق پایانی بازار را نیز می توان عرضه حجم مبنا در نماد رمپنا دانست. شاخص کل در حاالیکه دقایقی را به فتح قله 86 هزار واحدی نائل آمده بود ولی با افزایش اثر منفی در نماد فارس، کمی افت ارزش پیدا کرده و فتوحات خود را ناقص گذاشت و در آخرین لحظات معاملات تا سطح 85962 واحدی ایستادگی کرد.

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط bnz پست شده است View Post

لطفا نظر خودتون را درباره این نمودار بدین و اشکالاتش را بگین با تشکر از راهنمایی دوستان نمودار دیلی شبریز
          البته بهتر بود نقطه شروع فیبو ناچی را قبل از پیک میگرفتید ، ولی این نمودار هم مشکلی ندارد و میتونید حمایتها و مقاومتها را بسیار راحت از طریق فیبوناچی ببینید...

نظر

• bnz
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 381

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
            البته بهتر بود نقطه شروع فیبو ناچی را قبل از پیک میگرفتید ، ولی این نمودار هم مشکلی ندارد و میتونید حمایتها و مقاومتها را بسیار راحت از طریق فیبوناچی ببینید...
            خیلی ممنون از راهنماییتون میتونین درباره نقاط حمایت و مقاومت قیمتهای حدودی را ذکر کنید تا بهتر متوجه بشم باتشکررررررررررررررررررررررر از شما

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

ثشرق هم روی 355 تومن یک مقاومت بزرگ دارد که اگر با قدرت فیلد شود تا 385 تومن براحتی صعود میکند...
              انشالله بعد از مجمع نقطه شکوفایی این سهم خواهد بود و تازه سایتهای پولی برای خریدش انواع اوردر ها را میدهند ، ولی دوستان همه شاهد بودید که در این تاپیک بود که روی قیمت 260 گفتیم بخرید و هرکس خرید برد کرد و هرکس نظاره گر بود افسوس خورد...
              امروز بنده و چند تا از دوستانم که سبد گردانیشون دست بنده است بالای 300 میلیون تومن بانک دی خریدیم و اتفاقا روی کف قیمتش هم خریدیم...
              بازار هنوز خیلی از سهم ها را نشناخته و وقتی بفهمه ما تازه میفروشیم و میرویم بر روی سهامهای دیگر که بازار ازشون بی خبره...
              استراتژی خود را با خرید و نگهداری سهامهای بنیادی و حداقل 85 درصد سبدتون حفظ کنید و با نهایتا 15 درصد از سبدتون نوسانگیری کنید!!!!
              نوسانگیری کاری حرام نیست بلکه میتونه یک ضمیمه روشن از شناخت بازار بهتون بده ، به صحبتهای تاپیکهای دیگر گوش ندهید که نوسانگیران فلان شدند و ...
              شما کارتون را انجام بدهید ، بقیه هرچه میخواهند بگویند...
              نوسانگیری کنید (با نهایتا 15درصد سبدتون) تا حرفه ای شوید...
              خود بنده با 5 درصد سبدم نوسانگیری میکنم ...

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
                خیلی ممنون از راهنماییتون میتونین درباره نقاط حمایت و مقاومت قیمتهای حدودی را ذکر کنید تا بهتر متوجه بشم باتشکررررررررررررررررررررررر از شما
                قرار شد شما که تحلیل میکنید ، خودتون هم نقاط ریزش و صعود را مشخص کنید ، شما تارگتها را بدهید ، بنده اگر مشکلی داشت اصلاح میکنم...

نظر

• karafarin
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 187

در تایم فریم هفتگی به نظر می رسد سهم در موج 3 الیوت قرار دارد .پس از رشد قیمت از 75 تا 320 تومان در قالب موج 1 موج 2 آغاز شده و تا حوالی 215 ادامه یافته است .با شروع موج 3 در این سطح سهم توانسته است سقف قبلی در 320 تومان را شکسته و با صدور سیگنال Bullish break out تا 430 تومان رشد کند .در شرایط فعلی هدف اولیه سهم 471 تومان می باشد اما در کوتاه مدت احتمال افت تا 386 وجود دارد که خرید در این محدوده می تواند گزینه کم ریسکی باشد .چنانچه 471 تومان به سمت بالا شکسته شود هدف بعدی در بلند مدت 715 تومان خواهد بود .حمایت مهم قیمت نیز در 320 تومان قرار دارد .بنابراین روند میان مدت قیمت همچنان صعودی و اولین هدف 471 تومان است که مهمترین مقاومت در مسیر رشد 430 تومان می باشد .در صورت افت کوتاه مدت ورود به سهم حوالی 386 وحدضرر 320 تومان می تواند مناسب باشد.

نظر

• bnz
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 381

در اصل توسط karafarin پست شده است View Post
                    در تایم فریم هفتگی به نظر می رسد سهم در موج 3 الیوت قرار دارد .پس از رشد قیمت از 75 تا 320 تومان در قالب موج 1 موج 2 آغاز شده و تا حوالی 215 ادامه یافته است .با شروع موج 3 در این سطح سهم توانسته است سقف قبلی در 320 تومان را شکسته و با صدور سیگنال Bullish break out تا 430 تومان رشد کند .در شرایط فعلی هدف اولیه سهم 471 تومان می باشد اما در کوتاه مدت احتمال افت تا 386 وجود دارد که خرید در این محدوده می تواند گزینه کم ریسکی باشد .چنانچه 471 تومان به سمت بالا شکسته شود هدف بعدی در بلند مدت 715 تومان خواهد بود .حمایت مهم قیمت نیز در 320 تومان قرار دارد .بنابراین روند میان مدت قیمت همچنان صعودی و اولین هدف 471 تومان است که مهمترین مقاومت در مسیر رشد 430 تومان می باشد .در صورت افت کوتاه مدت ورود به سهم حوالی 386 وحدضرر 320 تومان می تواند مناسب باشد.
                    منظورتون کدوم سهمه؟

نظر

• nassiri165
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 5

باسلام خدمت سید بزرگوار
                      جناب سید اگر ممکن است سوال من را جواب دهید .... من فنوال دارم ولی رشدی نداشته به نظر شما بفروشم و با سهام دیگری جایگزین کنم ؟ با چه سهمی لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط nassiri165 پست شده است View Post
                        باسلام خدمت سید بزرگوار
                        جناب سید اگر ممکن است سوال من را جواب دهید .... من فنوال دارم ولی رشدی نداشته به نظر شما بفروشم و با سهام دیگری جایگزین کنم ؟ با چه سهمی لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
                        سلام ببخشید یکم حواسم پرت بود ، میخواستم جواب بدهم یادم رفت :-s
                        خوب فنوال احتمال ریزش تا قیمت 670-680 را دارد و بعد دوباره صعود تا قیمت 735 - 785 تومن ، باید این کانال فیلد بشه تا سهم دوباره یورش ببره برای لمس سقف :)

نظر

• nassiri165
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 5

باسلام خدمت سید بزرگوار
                          با تشکر از پاسخ جناب سید با استفاده از نمودار جالب شما من اولین نمودار چنگال اندرو را رسم کردم اولین سوال اینکه در چه پریود باید نمودار گرفت ایا همیشه 4ساعت را ملاک قرارداد دوم اینکه خط حمایت ها و رشد را چگونه رسم و پیدا کنیم و با توجه به روند سهم آیا سهام دیگری جایگزین کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از الطاف بی دریغتانh4-mofid-securities-co-temp-file-screenshot-7005-png.png

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

در اصل توسط nassiri165 پست شده است View Post
                            باسلام خدمت سید بزرگوار
                            با تشکر از پاسخ جناب سید با استفاده از نمودار جالب شما من اولین نمودار چنگال اندرو را رسم کردم اولین سوال اینکه در چه پریود باید نمودار گرفت ایا همیشه 4ساعت را ملاک قرارداد دوم اینکه خط حمایت ها و رشد را چگونه رسم و پیدا کنیم و با توجه به روند سهم آیا سهام دیگری جایگزین کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از الطاف بی دریغتان[ATTACH=CONFIG]632[/ATTACH]
                            با سلام خدمت دوستان به نظر بهترین تایم فریم دیلی ، چون بازار ایران اونقدر دیتا نداره که بشه رو 1 ساعت تحلیل کرد ، بعد تایم فریم 4 ساعته درست نیست چون کل بازار ایران 3 ساعت و نیم هست اون وقت چه جوری یه کندل 4 ساعته درست میشه
                            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

4 نوع خط روند میشه ترسیم کرد اما 2 تا از اونا بیشتر استفاده میشه ،
                              برای ترسیم خط روند صعودی : کف هایی که تشکیل میشه رو به هم وصل کنید و ادامه دهید این میشه خط روند صعودی
                              برای ترسیم خط روند نزولی: سقف هایی که تشکیل میشه رو به هم وصل کنید و ادامه دهید این میشه خط روند نزولی
                              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11254

با سلام خدمت صاحب تاپیکsmj عزیز
                                در یکی از پست های شما تارگت 800 تومانی برای بانک دی دیدم
                                به نظرتان سهم طی چه مدت زمانی به این تارگت خواهد رسید؟؟؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X