i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
دوستان یکی از مهمترین نکته مربوط به خرید و فروش سهم اینه که با سهم ازدواج نکنید و هرجا که دیدین جای دیگه میتونید گین بهتری بگیرید ، خوب سهمتونو بفروشید و تعصب الکی نداشته باشید...
من امروز یک مقداری از ثشرق خودمو فروختم و بانک دی خریدم ، میدونم کارم اشتباه نبوده و فردا به سود خوبی میشینم...
البته تصمیم بنده در مورد بانک دی بیشتر سهامداری است و فروش ثشرق را بیشتر به عنوان تراز کردن سهامهای بنیادیم بود که انجام دادم...
سبد بنده در حال حاضر:
50درصد ثشرق
35 درصد دی
10 درصد بانک صادرات
5 درصد وبشهر
البته وبصادر و وبشهر را دیروز یکم اضافه کردم ، وبشهر را هم فقط برای نوسانگیری خریدم ولی این سهم هم آینده دار هست...
کلا اگر قصد نوسانگیری هم دارید با سهامهای بنیادی و خوب اینکار رو انجام دهید...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
وضعیت ساعت پایانی بازار 19 آذرعدم ارائه فاز دوم آزادسازی یارانه های انرژی به همراه لایحه بودجه سال آینده به مجلس، و شیوع برخی اخبار تأیید نشده دایر بر ارائه طرح فوق بصورت جداگانه به مجلس و اجرای فاز دوم از ابتدای مهر ماه سال آینده، نگرانی ها از افزایش نرخ برق و گاز و صنایع انرژی بر همچون گروه فلزی را کاهش داده و فعالان بازار با اطمینان بخشی به این موضوع مهم، به خرید سهامی چون ذوب،فولاد،فایرا،فملی،فباهنر و ... روی آورده اند. از دیگر سو، قیمت جهانی فلزات از جمله سرب و روی و آلومینیوم .. افزایش یافته و بر قیمت سهام مزبور در بازار تأثیر مثبتی گذاشته است. مهمترین رخداد دقایق پایانی بازار را نیز می توان عرضه حجم مبنا در نماد رمپنا دانست. شاخص کل در حاالیکه دقایقی را به فتح قله 86 هزار واحدی نائل آمده بود ولی با افزایش اثر منفی در نماد فارس، کمی افت ارزش پیدا کرده و فتوحات خود را ناقص گذاشت و در آخرین لحظات معاملات تا سطح 85962 واحدی ایستادگی کرد.
نظر
-
در اصل توسط bnz پست شده است View Postهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postالبته بهتر بود نقطه شروع فیبو ناچی را قبل از پیک میگرفتید ، ولی این نمودار هم مشکلی ندارد و میتونید حمایتها و مقاومتها را بسیار راحت از طریق فیبوناچی ببینید.../:.Heart.:/
نظر
-
ثشرق هم روی 355 تومن یک مقاومت بزرگ دارد که اگر با قدرت فیلد شود تا 385 تومن براحتی صعود میکند...
انشالله بعد از مجمع نقطه شکوفایی این سهم خواهد بود و تازه سایتهای پولی برای خریدش انواع اوردر ها را میدهند ، ولی دوستان همه شاهد بودید که در این تاپیک بود که روی قیمت 260 گفتیم بخرید و هرکس خرید برد کرد و هرکس نظاره گر بود افسوس خورد...
امروز بنده و چند تا از دوستانم که سبد گردانیشون دست بنده است بالای 300 میلیون تومن بانک دی خریدیم و اتفاقا روی کف قیمتش هم خریدیم...
بازار هنوز خیلی از سهم ها را نشناخته و وقتی بفهمه ما تازه میفروشیم و میرویم بر روی سهامهای دیگر که بازار ازشون بی خبره...
استراتژی خود را با خرید و نگهداری سهامهای بنیادی و حداقل 85 درصد سبدتون حفظ کنید و با نهایتا 15 درصد از سبدتون نوسانگیری کنید!!!!
نوسانگیری کاری حرام نیست بلکه میتونه یک ضمیمه روشن از شناخت بازار بهتون بده ، به صحبتهای تاپیکهای دیگر گوش ندهید که نوسانگیران فلان شدند و ...
شما کارتون را انجام بدهید ، بقیه هرچه میخواهند بگویند...
نوسانگیری کنید (با نهایتا 15درصد سبدتون) تا حرفه ای شوید...
خود بنده با 5 درصد سبدم نوسانگیری میکنم ...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط bnz پست شده است View Postخیلی ممنون از راهنماییتون میتونین درباره نقاط حمایت و مقاومت قیمتهای حدودی را ذکر کنید تا بهتر متوجه بشم باتشکررررررررررررررررررررررر از شماهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در تایم فریم هفتگی به نظر می رسد سهم در موج 3 الیوت قرار دارد .پس از رشد قیمت از 75 تا 320 تومان در قالب موج 1 موج 2 آغاز شده و تا حوالی 215 ادامه یافته است .با شروع موج 3 در این سطح سهم توانسته است سقف قبلی در 320 تومان را شکسته و با صدور سیگنال Bullish break out تا 430 تومان رشد کند .در شرایط فعلی هدف اولیه سهم 471 تومان می باشد اما در کوتاه مدت احتمال افت تا 386 وجود دارد که خرید در این محدوده می تواند گزینه کم ریسکی باشد .چنانچه 471 تومان به سمت بالا شکسته شود هدف بعدی در بلند مدت 715 تومان خواهد بود .حمایت مهم قیمت نیز در 320 تومان قرار دارد .بنابراین روند میان مدت قیمت همچنان صعودی و اولین هدف 471 تومان است که مهمترین مقاومت در مسیر رشد 430 تومان می باشد .در صورت افت کوتاه مدت ورود به سهم حوالی 386 وحدضرر 320 تومان می تواند مناسب باشد.
نظر
-
در اصل توسط karafarin پست شده است View Postدر تایم فریم هفتگی به نظر می رسد سهم در موج 3 الیوت قرار دارد .پس از رشد قیمت از 75 تا 320 تومان در قالب موج 1 موج 2 آغاز شده و تا حوالی 215 ادامه یافته است .با شروع موج 3 در این سطح سهم توانسته است سقف قبلی در 320 تومان را شکسته و با صدور سیگنال Bullish break out تا 430 تومان رشد کند .در شرایط فعلی هدف اولیه سهم 471 تومان می باشد اما در کوتاه مدت احتمال افت تا 386 وجود دارد که خرید در این محدوده می تواند گزینه کم ریسکی باشد .چنانچه 471 تومان به سمت بالا شکسته شود هدف بعدی در بلند مدت 715 تومان خواهد بود .حمایت مهم قیمت نیز در 320 تومان قرار دارد .بنابراین روند میان مدت قیمت همچنان صعودی و اولین هدف 471 تومان است که مهمترین مقاومت در مسیر رشد 430 تومان می باشد .در صورت افت کوتاه مدت ورود به سهم حوالی 386 وحدضرر 320 تومان می تواند مناسب باشد./:.Heart.:/
نظر
-
باسلام خدمت سید بزرگوار
جناب سید اگر ممکن است سوال من را جواب دهید .... من فنوال دارم ولی رشدی نداشته به نظر شما بفروشم و با سهام دیگری جایگزین کنم ؟ با چه سهمی لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
نظر
-
در اصل توسط nassiri165 پست شده است View Postباسلام خدمت سید بزرگوار
جناب سید اگر ممکن است سوال من را جواب دهید .... من فنوال دارم ولی رشدی نداشته به نظر شما بفروشم و با سهام دیگری جایگزین کنم ؟ با چه سهمی لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
خوب فنوال احتمال ریزش تا قیمت 670-680 را دارد و بعد دوباره صعود تا قیمت 735 - 785 تومن ، باید این کانال فیلد بشه تا سهم دوباره یورش ببره برای لمس سقف :)
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
باسلام خدمت سید بزرگوار
با تشکر از پاسخ جناب سید با استفاده از نمودار جالب شما من اولین نمودار چنگال اندرو را رسم کردم اولین سوال اینکه در چه پریود باید نمودار گرفت ایا همیشه 4ساعت را ملاک قرارداد دوم اینکه خط حمایت ها و رشد را چگونه رسم و پیدا کنیم و با توجه به روند سهم آیا سهام دیگری جایگزین کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از الطاف بی دریغتانh4-mofid-securities-co-temp-file-screenshot-7005-png.png
نظر
-
در اصل توسط nassiri165 پست شده است View Postباسلام خدمت سید بزرگوار
با تشکر از پاسخ جناب سید با استفاده از نمودار جالب شما من اولین نمودار چنگال اندرو را رسم کردم اولین سوال اینکه در چه پریود باید نمودار گرفت ایا همیشه 4ساعت را ملاک قرارداد دوم اینکه خط حمایت ها و رشد را چگونه رسم و پیدا کنیم و با توجه به روند سهم آیا سهام دیگری جایگزین کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از الطاف بی دریغتان[ATTACH=CONFIG]632[/ATTACH]ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
4 نوع خط روند میشه ترسیم کرد اما 2 تا از اونا بیشتر استفاده میشه ،
برای ترسیم خط روند صعودی : کف هایی که تشکیل میشه رو به هم وصل کنید و ادامه دهید این میشه خط روند صعودی
برای ترسیم خط روند نزولی: سقف هایی که تشکیل میشه رو به هم وصل کنید و ادامه دهید این میشه خط روند نزولیھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
نظر