با سلام سید جان برای خرید فردا میان مدت چی سهم پشنهاد دارید متشکرم
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
-
با سلام به همه دوستان و اساتید
سید جان با توجه به پیش بینی شما، ثشرق 355 تومن رو رد کرده. به نظرتون اهداف بعدی سهم چه قیمت های باشن؟ همون 385 تومن؟
نظر
-
شبندر هیچکدوم از مقاومتهاش رو نتونست با حجم خوب رد بکنه و به نظر میاد به جای نحوه معاملات باید منتظر باشیم که این مقاومتها با گذر زمان فیلد بشن. با این اوصاف احتمالاً فردا از سد آخرین مقاومت فیبو رد میشه و میتونه تو یک هفته الی ده روز الگوی کاپ رو تکمیل کنه.
نظر
-
دوستان با عرض پوزش بخاطر اینکه وقت کافی ندارم تا در خدمت دوستان باشم.
دوستان وبصادر را از دست ندهید ، بانک دی هم که همچنان مثبت و صف خرید !!!!
گروه بانکی هم داره برای یک جهش سنگین دیگه آماده میشه ، فعلا سمت ساختمانی ها نروید و پولتون را بیارید سمت بانکی ها...
با ثشرق ولی سهامداری کنید و باهاش مجمع شرکت کنید...
شبندر هم اهداف 1600 در سر دارد...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
تحلیل تکنیکال وبصادر:
دوستان خودتون نظاره گر قیمت کنونی و ارزندگی بی پایان این سهم باشید...
گروه بانکی ها به پایان اصلاحشون نزدیک شده اند و امکان شروع یک رالی 50 درصدی دیگه را دارند...
اهداف رالی بانکی ها 1240 واحد هست و مطمئنا بانک صادرات قدرت رسیدن به قیمت 170 تومن را دارد ...
بخرید و نگه دارید و لذت بببرید...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
وپاسار در حال تکمیل الگوی پرچم. هدف حدود 4025.
نظر
-
سلام دوستان................و سلام بر استاد عزیزم..................بنظرم چند سهم با رشد عالی و شارپ اومد خواستم معرفی کنم .........خدمت دوستان گلم...........کسرا 150 درصد-فباهنر90 درصد-فایرا 90 درصد-شپاکسا90 درصد-از نظر من در کوتاه مدت..............بازه 1تا4 ماه میرسند.موفق وپرسود باسیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر