در اصل توسط smj13 پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Postسلام
مدتی مطالعه شبانه روز داشتم . کد معاملاتی را از اقتصاد نوین گرفتم .فردا تصمیم به خرید میان مدت 3 ماهه دارم. میشه راهنمائی فرمائید چی بخرم.
البته نظرم از بانکی - وبصادر
سیمانی - سغرب
ساختمانی - ثشرق
البته اگر بشود خرید.چون اولین خریدم است.
ممنونم. امیدوارم ما تازه واردها را هم راهنمائی فرمائید.
نظر
-
-
نقل قول از محمد ساده در پیش بینی بازار
اخابر از سطوح حمايتي مد نظر با برگشت قيمتي و افزايش تقاضا مواجه گرديد و در نهايت با صف خريد به كار خود پايان داد.مقاومت بسيار محكم سهم445تومان مي باشد كه براي گذر از آن نياز به انرژي بالايي مي باشد.اما در ميان مدت و بلند مدت همچنان صعودي و كم ريسك تلقي مي شود.گروه آي تي هم طبق پيش بيني همچنان در مدار رشد قرار دارند كه مختصرا در گزارشات قبلي به آنها پرداخته شده.
نظر
-
در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Postمی خواستم اولین حرکتم با مشورت باشد. خصوصا استاد عزیز. شاید قسمت نبود من فردا سهامدار شوم.اولین حرکت بدون مشورت : /:.nono.:/
ولی طبق گفته هاش از بانکی خیلی خیلی رو وبصادر تاکید داشت همچنین سیمانی و ساختمانی ها هم کم کم باید اصلاح شن ولی ثشرق باهاش بری مجمع خوبه چون ممکنه بعد از مجمع بالای 500 باز کنن این در حد یه شنیده بود
ببخشید که من جواب دادم
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postبهترین فرصت ورود به سهم روی همین مکث میباشد و میرود تا قیمت 300 را بشکند ، بنظرم باید منتظر مکث سهم روی 400 تومن بود ، اگر پسفردا فرصت ورود و اصلاح داد تا میتوانید ازش بخرید ، این سهم رشدش بسیار وحشیانه و شارپ است...
برای بار صدم میگویم که وبصادر را از دست ندهید ، این سهم تارگت 170 تومن در سر دارد...
دوستان سبدتون را اینطور تنظیم کنید»
35 درصد از سبد ساختمانی
30 درصد از سبد بانکی
25 درصد از سبد سیمانی
10 درصد هم برای نوسانگیری کنار بگذارید...
سبد را حرفه ای و با پرستیژ ببندید...
آینده این سبدی که بهتون دادم بسیار بسیار عالی است...
نظر
-
در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Postشما فرمودین 25 درصد سیمانی و 35 درصد ساختمانی تو سبد داشته باشیم ولی هشدار هم دادین که فعلا طرف سیمانی و ساختمانی نریم ممیشه زمان ورود به این سهمها را هم بگین لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب شما اگر یادت باشه بنده قبل از رشد ساختمانی ها و سیمانی ها بود که گفتم بخرید ، درسته؟
الان برای این دارم میگم فعلا طرف ساختمانی ها و سیمانی ها نروید چون یه اصلاح دارند و باید بعد از این همه رشد استراحت کنند ، خوب وظیفه بنده این است که به دوستان هشدار بدهم توی اصلاح نروند بخرند و ضرر کنند ، از طرفی هم وظیفه حکم میکند که گروه های پر پتانسیل بازار را برای دوستان مشخص کنم...
زمان ورود را هم به وقتش خواهم گفت ، فعلا بگذارید تا ببینیم اصلاحشون کی شروع میشه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط ashoo پست شده است View Postتو ساختمانی میدونم نظرتون رو کدومه اما سهم های از هر گروه رو میفرمایید؟
ساختمانی ها : ثشرق ، ثغرب ، ثتران ، ثمسکن
سیمانی ها ، ستران ، سشرق ، سیلام
بانکی ها هم که بانک دی ، وبصادر ، بانک تجارت و بانک ملتهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Postسلام
مدتی مطالعه شبانه روز داشتم . کد معاملاتی را از اقتصاد نوین گرفتم .فردا تصمیم به خرید میان مدت 3 ماهه دارم. میشه راهنمائی فرمائید چی بخرم.
البته نظرم از بانکی - وبصادر
سیمانی - سغرب
ساختمانی - ثشرق
البته اگر بشود خرید.چون اولین خریدم است.
ممنونم. امیدوارم ما تازه واردها را هم راهنمائی فرمائید.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط vahid1359 پست شده است View Postهیچ درصدی رو به پتروشیمی ها و شیمیایی اختصاص ندادید.من ثشرق،وپترو،شیران،کرماشا،خراسان،شدوص ،کرازی،وسینا،تاپیکو،خبهمن،ومیهن دارم.بنظرتون کدوم سهامارو بفروشم . قصد خرید وبصادر،پکویر و کگل دارم.
11 سهم !!!!!!!!
یکی از دوستان بنده 2 میلیارد تومن تو بورس سرمایه داره ولی فقط 6 سهم دارد ، فکر نکنم سرمایه شما از اون دوستم بیشتر باشه !!!!!
سبدتون را خلوت کنید و هر سهمی که بنظرتون خوب اومد را نخرید...
بنده نگفتم شیمیایی ها را قبول ندارم بلکه گفتم گروه پیشتاز آینده این گروه ها هستند و سبدتون را با این گروه ها ببندید...
مثل نفتی ها و پتروشیمی های پارسال که پیشتاز بودند...
دارویی ها هم خوب هستند ولی بنده چون دوست ندارم با گران شدن دارو به من سود برسد به این سهم ها ورود نمیکنم ، هر کس اعتقاد خود را دارد و من دوست ندارم از گران شدن دارو خوشحال شوم که سهمم بالا میرود ، چون اون طرف قضیه یه عده آدم بیچاره هستند که پول دارو ندارند ، این پول برکت ندارد...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط saeedn پست شده است View Postسلام اقا سیـــد عزیز
لطفا نظرتونو درباره آکنتور بفرمایید ؟
با تشکر از انرژیهای مثبتی که ارسال میکنید.
آکنتور را انتظار داشتم تا 1880 رشد کنه ولی ظاهرا 1800 رند کار خودش را کرده و سهم برگشته...
در برگشت حمایتهای 1600 و 1540-1550 تومن در پیش داره...
در برگشت هم احتمالا تا 2000 تومن صعود کنه ، البته اگر بتونه از سد مقاومت 1800 عبور کنه ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
نظر