کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه سوال ئارم در مورد وبصادر این سهم رشت خوبی داشته بازم شما نظر دارید روش که رشد کند؟
البته سهامهایی مثل شبندر هم بودند که رشد خوبی داشتند ولی بازم انتظار رشد ازشون هست :)
وبصادر را گفتم در بلند مدت انتظار رشد تا 600 تومن هم ازش دارم...
ولی فعلا تارگت 170 تومن...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
با درود و سلام
استاد لطفا نظرتون در مورد شکربن و شدوص هم میفرمایئد
وقتی قیمت سهم (شدوص ) روی 762 -760 حمایت میشه و نمی یاد پایین تر و لی از 790 هم نمیزارن بالاتر بره جریانش چیه حق تقدم هاش هم که ازاد شده
در مورد نمودار شکربن و رشد اون هم یه توضیح بدین ممنون میشم
با سپاس
سلام بر SMJ13 عزیز
سبد سهام من بصورت ذیل است.در صورتی که نیاز به تغییر دارد بفرمایید.(ترجیح می دهم سهام بلند مدت و بنیاد دار بخرم.)
ثشرق 75% خرید در 220
ثتران 15% خرید در 220
بانک دی 10% خرید در 174
با درود و سلام
استاد لطفا نظرتون در مورد شکربن و شدوص هم میفرمایئد
وقتی قیمت سهم (شدوص ) روی 762 -760 حمایت میشه و نمی یاد پایین تر و لی از 790 هم نمیزارن بالاتر بره جریانش چیه حق تقدم هاش هم که ازاد شده
در مورد نمودار شکربن و رشد اون هم یه توضیح بدین ممنون میشم
با سپاس
شکربن هر وقت با قدرت سقف شکست رشد تا 930 وگرنه اصلاح مجدد
شدوص هم کم کم داره آماده میشه که یه رشد تا قیمت 940 و بعد 1100 داشته باشه...
سلام بر SMJ13 عزیز
سبد سهام من بصورت ذیل است.در صورتی که نیاز به تغییر دارد بفرمایید.(ترجیح می دهم سهام بلند مدت و بنیاد دار بخرم.)
ثشرق 75% خرید در 220
ثتران 15% خرید در 220
بانک دی 10% خرید در 174
خییر سبد شما عالی است ، فعلا به ترکیبش دست نزنید...
سلام دوست عزيز من از ديروز با اينجا آشنا شدم من فقط يك سهم شبندر دارم اينجا كه مطالبتون رو خوندم تصميم گرفتم يكم از وبصادر بگيرم نظرتون چي هست ممنون راهنمايي كنيد يا اگه لازمه همه شبندر رو بفروشم تشكر
و امیدوارم بازار سبزی همانند دیروز در انتظار همه باشد
شاد موفق و سالم و سلامت باشید
فقط دونکته عرض کنم
اول اینکه سید بزرگوار سعی بر این دارد که ما و همه دوستان ضرر نکنیم و همه دوستان هم شاهد تلاش ایشون بوده اند
برای سلامتی ایشون و خانواده محترمشون دعا کنید
دوم اینکه دوستان اگر سود میبرید سهمی فروختید دست نیاز مندی بگیرید باور کنید 10 برابرشو خداوند بهتون بر میگردونده
دوستان به بشهاب هم یه نظری داشته باشید ، تا 2000 تومان راحت میره ، افزایش سرمایه 200 درصدی از انباشته داره تا عید ، همچنین تعدیل داره ، اگر کسی قصد خرید داره رو بشهاب هم یه تحقیقاتی کنه، تصمیم خرید و فروش با خودتان است.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر