با سلام خدمت شما لطفا ایندفعه جواب بدین نظرتون راجع به حفاری چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
شرمنده مجددا وقت شما رو ميگيرم سيد بزرگوار....يك سوال تكنيكالي داشتم...مدتي هست ذهنم رو مشغول كرده...ممنون ميشم پاسخ بدي....به عنوان مثال وقتي كه مقاومت سهمي مثلا در 500 تومن هستش در چه شرايطي ميگيم كه مقاومت شكسته شده؟ ايا بايد قيمت پاياني سهم بالاي 500 تثبيت بشه يا اگه بيشترين قيمت معامله شده بالاي 500 باشه كافيه؟ چند روز بايد قيمت بالاي 500 قرار بگيره تا بگيم مقاومت شكونده؟ ايا در بحث حمايت هم همينطوريه؟ خيلي ممنون سيد جان و خسته هم نباشي...اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
-
در اصل توسط persepolis پست شده است View Postشرمنده مجددا وقت شما رو ميگيرم سيد بزرگوار....يك سوال تكنيكالي داشتم...مدتي هست ذهنم رو مشغول كرده...ممنون ميشم پاسخ بدي....به عنوان مثال وقتي كه مقاومت سهمي مثلا در 500 تومن هستش در چه شرايطي ميگيم كه مقاومت شكسته شده؟ ايا بايد قيمت پاياني سهم بالاي 500 تثبيت بشه يا اگه بيشترين قيمت معامله شده بالاي 500 باشه كافيه؟ چند روز بايد قيمت بالاي 500 قرار بگيره تا بگيم مقاومت شكونده؟ ايا در بحث حمايت هم همينطوريه؟ خيلي ممنون سيد جان و خسته هم نباشي...
2-قیمت پایانی هم از مقاومت بالاتر باشد
3- مقاومت با قدرت و حجم بالا شکسته شود که در اون صورت میگوییم فلان مقاومت فیلد شد...
در بحث حمایت هم دقیقا همینگونه است...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
-
با سلام و وقت بخیر من یه مقدار نقدینگی دارم بنظرتون فردا چی بخرم بنظرتون دوباره دی و بصادر اضافه کنم البته اونموقع همه سهمم بانکی میشه با تشکر از راهنماییتون
نظر
-
سید جان برادرم 10 میلیون داده با توجه به صحبتای چند وقت اخیرت توصیه کردم که فردا براش ساختمونی بگیرم
اما حالا که ساختمونی تو اصلاحه کدوم بانک تا تموم شدن اصلاح ساختمونیا رشد سریعتری داره؟ دی یا صادرات؟
آخه هدفم خرید ساختمونی و سهامداری باهاشه اما فعلا مثل اینکه زمان خوبی نیست ولی در اصل هدفم خرید ساختمونی هست اما تا اصلاحشون میخام یه سهم دیگه بگیرم فعلا
یه سوال دیگه
ثتران بهتره یا ثشرق ، ممنون
نظر
نظر