سلام اقا سید خسته نباشی به نظرتون ثتران تا چند تومان اصلاح داره و همچنین دی که گفتید روی 253 یه مکث داره احتمال میدید تا چند تومن بیاد پایین
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postشبندر 2000 ، شاوان هم 5000در اصل توسط smj13 پست شده است View Postالبته سهامهایی مثل شبندر هم بودند که رشد خوبی داشتند ولی بازم انتظار رشد ازشون هست :)
وبصادر را گفتم در بلند مدت انتظار رشد تا 600 تومن هم ازش دارم...
ولی فعلا تارگت 170 تومن...
شبندر که داشتم و تا میتونستم وبصادر خریده ام چون به تحلیلات ایمان دارم.
دوستان میتونید چراغ خاموش پشت سر آقا سید حرکت کنید چون مثل نورافکنی جلوتر از شما در حرکته.
خوشحالیم که تو رو داریم./.:biggrinsmiley.:/
خوش و خرم باشی.
آخرین ویرایش توسط majid664؛ 2013/12/16, 15:32.آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Postبا سلام و وقت بخیر من یه مقدار نقدینگی دارم بنظرتون فردا چی بخرم بنظرتون دوباره دی و بصادر اضافه کنم البته اونموقع همه سهمم بانکی میشه با تشکر از راهنماییتونهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
خیل ممنون از راهنماییتوت حتما به سفارشتون عمل میکنم این چند وقته با اینکه سرتون شلوغه ولی هر چی گفتین را زیر نظر دارم همشون هم درست پیش میرن امیدوارم این بانک صادرات هم مقاومت 115 را بسلامتی رد کنه تا همه کاربران به تحللیاتون ایمان بیارن با سپاس فراوان از وقتی که میذارید امیدوارم همیشه سلامت و پر سود باشید >:D:D:Dآخرین ویرایش توسط nikravesh32؛ 2013/12/16, 16:30.
نظر
-
در اصل توسط mehdi71 پست شده است View Postسید جان برادرم 10 میلیون داده با توجه به صحبتای چند وقت اخیرت توصیه کردم که فردا براش ساختمونی بگیرم
اما حالا که ساختمونی تو اصلاحه کدوم بانک تا تموم شدن اصلاح ساختمونیا رشد سریعتری داره؟ دی یا صادرات؟
آخه هدفم خرید ساختمونی و سهامداری باهاشه اما فعلا مثل اینکه زمان خوبی نیست ولی در اصل هدفم خرید ساختمونی هست اما تا اصلاحشون میخام یه سهم دیگه بگیرم فعلا
یه سوال دیگه
ثتران بهتره یا ثشرق ، ممنون
وبصادر هم اگر بتونه از 115 و 118 بگذره دیگه تا 130 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و اگر 130 هم بشکنه رفتیم برای 155 تومن...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
در اصل توسط ashoo پست شده است View Postبرای یه محاسبه سوال میکنم سید جان که ببینم چقدر عقب هستم.
با حدود 350 میلیون سرمایه حدودا چند درصد سود تو این بازار منطقیه؟
البته میدونم قطعی نیست.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر