i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
سید عزیز ممنون از تحلیلات
امروز واسه داداشم بانک دی و ثشرق خریدم و خیلی خخیلی افسوس خوردم که امروز نقد نبودم و فردا نقد میشم، چون واسه خودم نتونستم بگیرم این دو سهمو و بانک دی صف خرید شد و ثشرق بست، ولی دمت گرم پیش داداشمون رو سفید شدیم ایشالله رشد خوبی داشته باشن
راستی فرمودی بانک دی تا خرداد 93 1000 تومن رو میبینه ؟ تا پایان سال چی ؟ ممنون
سوال بازم داشتم در مورد فردا اما دیگه روم نمیشه خیلی زیاد میشه سوالام :D
نظر
-
صادرات را یک حقیقی بالای یک درصدی عرضه کرده هنوز هم حدود 700 میلیون سهم دارد حالاچقدرشو میخاد بفروشه خدامیدونه.
نظر
-
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده استبا سلام مجدد دوستان گرامی بیشتر پست ها در باب نگرانی ار قیمت ثشرق بانک صادرات و بانک دی می باشد
دوستان گرامی ما : از جمله سید گرامی و za_trader سعی کردند به تمام ابهامات شما پاسخ دهند
من خودم بانکی ندارم اما از خرید این دو نماد مطمان هستم دوستان هم تایید میکنند کف خیلی محکمی ساخته پس نگران نباشید
سعی کنید اگر نقد هستید استفاده کنید ثشرق هم همانند بیشتر دوستان من 280 باهاش بودم رفتیم مجمع
به نظر من خیلی خوب شد امروز بست چون فشار فروش زیاد بود ممکن بود تاثیر منفی بزارد و باز منفی شود مثل کل گروه
فردا اگر این گروه اصلاح قیمت را ادامه داد می بنید که در زمان خوبی سهم بسته شد
نماد های هم گروهی هم نظاره کنید میبیند با صف
فروش کار خودشونو به اتمام رسوندن پس فشار برای فرار تازه وارد ها ممکنه این گروه رو فردا هم منفی کنه
به سهام های که دوستان گرامی معرفی میکنند اطمینان کنید
ببخشید که زیاد صحبت کردم
نظر
-
سید جان ؛ سلام یه سوال تکنیکالی داشتم؛ این نوشته از تاپیک علیرضا بورس هست؛ میشه لطفا در مورد کندل تثبیت توضیح بدین که چه جور کندلی مده نظره؟آیا حجم معاملات هم مهمه؟
سپاسگزارم
----------------------------------------------------------------------------
نمودار کچيني
همانطوري که در نمودار واضحه کندل آخري تونسته کف حمايتي را بشکنه و بايد منتظر فردا بمونيم و ببينيم که آياکندل تثبيتهم فردا شکل خواهد گرفت،[]
سهامداران اين سهم حواسشون به بازار آخر هفته جمع باشه
[ATTACH=CONFIG]700[/ATTACH]
نظر
-
در اصل توسط behsharik پست شده است View Postسید جان ؛ سلام یه سوال تکنیکالی داشتم؛ این نوشته از تاپیک علیرضا بورس هست؛ میشه لطفا در مورد کندل تثبیت توضیح بدین که چه جور کندلی مده نظره؟آیا حجم معاملات هم مهمه؟
سپاسگزارم
----------------------------------------------------------------------------
نمودار کچيني
همانطوري که در نمودار واضحه کندل آخري تونسته کف حمايتي را بشکنه و بايد منتظر فردا بمونيم و ببينيم که آياکندل تثبيتهم فردا شکل خواهد گرفت،[]
سهامداران اين سهم حواسشون به بازار آخر هفته جمع باشه
با سلام و صبح به خیر
اول اینکه هدف کچینی 1300-1400 تومان این رو مطمئن باشید ، سهم هم که صف خریده پس خبری از کندل تثبیتی نیست ، دلیل اینم که کف حمایتی رو زد اینکه برای تکمیل شدن الگوش باید تا 911 تومان پایین میومد.
خب حالا منظور از کندل تثبیتی :
مثلا وقتی قیمت به یه خط حمایتی میخوره میگن کندل نفوذ کرده به خط حمایت چون ممکن فقط خورده باشه و حمایت بشه و برگرده ولی اگر یه روز دیگه هم زیر اون خط حمایت، معامله بشه و بسته بشه میگن تثبیت شده یعنی خط حمایت رو شکونده و به اون کندل، کندل تثبیت گویند.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postدوست عزیز یک دفعه از هر سهم ده برگ میخریدی و از کل سهامهای بورس یکی یه دونه میخریدی!!!!
11 سهم !!!!!!!!
یکی از دوستان بنده 2 میلیارد تومن تو بورس سرمایه داره ولی فقط 6 سهم دارد ، فکر نکنم سرمایه شما از اون دوستم بیشتر باشه !!!!!
سبدتون را خلوت کنید و هر سهمی که بنظرتون خوب اومد را نخرید...
بنده نگفتم شیمیایی ها را قبول ندارم بلکه گفتم گروه پیشتاز آینده این گروه ها هستند و سبدتون را با این گروه ها ببندید...
مثل نفتی ها و پتروشیمی های پارسال که پیشتاز بودند...
دارویی ها هم خوب هستند ولی بنده چون دوست ندارم با گران شدن دارو به من سود برسد به این سهم ها ورود نمیکنم ، هر کس اعتقاد خود را دارد و من دوست ندارم از گران شدن دارو خوشحال شوم که سهمم بالا میرود ، چون اون طرف قضیه یه عده آدم بیچاره هستند که پول دارو ندارند ، این پول برکت ندارد...
نظر
-
با سلام و صبح به خیر
اول اینکه هدف کچینی 1300-1400 تومان این رو مطمئن باشید ، سهم هم که صف خریده پس خبری از کندل تثبیتی نیست ، دلیل اینم که کف حمایتی رو زد اینکه برای تکمیل شدن الگوش باید تا 911 تومان پایین میومد.
خب حالا منظور از کندل تثبیتی :
مثلا وقتی قیمت به یه خط حمایتی میخوره میگن کندل نفوذ کرده به خط حمایت چون ممکن فقط خورده باشه و حمایت بشه و برگرده ولی اگر یه روز دیگه هم زیر اون خط حمایت، معامله بشه و بسته بشه میگن تثبیت شده یعنی خط حمایت رو شکونده و به اون کندل، کندل تثبیت گویند.
[/QUOTE]
خیلی لطف کردین دوست عزیز ؛ ممنون
نظر
-
خیلی خلاصه عرض میکنم چون شاید تا پایان بازار نباشم...
دوستان از بانک دی پرسیدن و هدف پایان سال ...
خوب من تکنیکالیست هستم و نمیدونم قراره تا کجا ببرندش ولی از یکی از دوستانم شنیدم که قراره تا خرداد سال بعد تا 1000 ببرندش ، بقیشو نمیدونم...
اما ساختمانی ها هنوز هم اصلاح دارند و ثتران حداقل باید تا 240 بیاد پایین...
ثغرب اما بسیار ایده آل برای خرید هست و روی قیمتهای 420 ، 409 و387 حمایت دارد ، با صبر و حوصله خرید کنید ، بگذارید ببینید که این حمایتها شکسته میشود یا نه ، بعد تصمیم به خرید بگیرید...
ساختمانی ها تازه رشدشون تموم شده و قرار نیست دوباره بیوفتند روی مثبت خوری و تند تند مثبت بخورند ، هم ساختمانی ها و هم سیمانی ها باید اصلاح بشوند...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر