در اصل توسط smj13 پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
-
در اصل توسط persepolis پست شده است View Postسيد جان طرف حرفه اي تر از اين حرف هاست...!!! ميفروشه سود سيو ميكنه نقد ميشه مياد بانك دي ميخره!!! تازه كلي نقد هم گويا نگه داشته تا روز بازگشايي ثشرق بخره!!! اون خانمه قطعا يكي از خوانندگان پروپا قرص اين تاپيكه!!!:):):)
البته گذشته از شوخی اگر واقعا یک سهامدار حرفه ای باشه داره برای یک خرید دیگه میفروشه ، اینجور آدما خیلی حرفه ای تر از ماها هستند کاری به زن و مرد بودن هم نداره...
بسیار هستند خانمهای تحصیلکرده با مدارک دکترا و تخصصی که کارشون در بورس هست و براحتی میلیارد ها تومن سود در سال سیو میکنند...
انشالله یک روز ما هم به آن بالا بالا ها خواهیم رسید...
یک توصیه بنده به دوستان اینه که اگر سود خوبی در بورس کردن یک مقداریش را در بازارهای موازی نظیر مسکن و زمین و طلا سیو کنند ، خصوصا زمین...
همه سرمایه خودتون را تو بورس نیاورید!!!!هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
سلام اقا سید خسته نباشی اززحمتی که برای این تاپیک میکشی و راهنماییهای ارزشمندتون کمال تشکر رو هم از طرف خودم و کلیه دوستان دارم.به نظر من اگر ساختمانیها امروز کامل اصلاح میکردند خیلی بهتر بود و از شنبه با قدرت بیشتری روند صعودی خودشون رو دنبال میکردند با توجه به معاملات امروز شنبه ساختمانیها رو چگونه میبینید هنوز اصلاح میکنند یا دیگه اصلاح ندارند هر چند که امروز به غیر از ثتران ما بقی خیلی قدرتمند ظاهر نشدند مخصوصا اخر وقت و قیمت اخرین معامله که برای سهم بسیار مهم میباشد
نظر
-
در اصل توسط persepolis پست شده است View Postسيد جان طرف حرفه اي تر از اين حرف هاست...!!! ميفروشه سود سيو ميكنه نقد ميشه مياد بانك دي ميخره!!! تازه كلي نقد هم گويا نگه داشته تا روز بازگشايي ثشرق بخره!!! اون خانمه قطعا يكي از خوانندگان پروپا قرص اين تاپيكه!!!:):):)
من سبدم اینه نطر شما چیه؟؟
شبندر 40%
کرماشا30%
وبصادر 20%
10% متفرقه لابسا
البته شنبه ایشالا شبندر و وبصادرو بیشتر میخرم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
نظر
-
-
-
در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Postدوستمون درست میگن ساعت 9/30 ببعد معامله نشده و نماد متوقف شده اگه تو همون ساعتها پیام ناظر رو چک میکردین متوجه میشدین چرا بسته؟ حالا هم از طریق سایت کدال میتونین بررسی کنین
بالا میره یا پایین؟؟
نظر
-
در اصل توسط znshi پست شده است View Postبرای تعدیل پیش بینی درامد موقت بسته شده این چه اثری روی سهم داره؟؟
بالا میره یا پایین؟؟
نظر
-
در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Postاگه تعدیل مثبت کنه برا سهم خوبه یعنی با قیمت بهتر و بالاتری باز میکنه اما اگه تعدیل منفی بده که با توجه به شرایط قبلی خودتون میتونین حدس بزنین ولی انشالله رفته برا تعدیل مثبت موفق و پر سود باشید.
اساتید محترم برای کوتاه مدت چه سهمی رو معرفی میکنن من سبدم همش شده بلند مدت شبندر-کرماشا-وبصادر
نظر
-
ديشب داشتم به اتفاق يكي از دوستان صفحات تاپيك رو ورق ميزدم و پستهاي اقا سيد و ديگر دوستان رو بازخواني و نت برداري ميكردم....بعد از مدتي دوستم كه اونم داشت با من ميخوند تاپيك رو گفت: فلاني اين نويسنده(منظورش اقا سيد خودمونه ) چرا داره اينكارو ميكنه؟ چرا مجاني خدمات ارايه ميده ؟ مگه يه همچي چيزي ميشه؟ هدفش چيه؟ از اين كار چي گيرش مياد؟ و از اينجور حرفها....منم در پاسخ با عقل ناقصم بهش گفتم: سيد بزرگوار حتما اين قانون طبيعي و مسلم كاينات رو ميدونه و بهش عميل ميكنه( تو نيكي ميكن و در دجله انداز..كه ايزد در بيابانت دهد باز...) حتما حتما كاينات و اون نيروي برتر هزاران برابر سودي رو كه داره به بچه هاي اين تاپيك ميرسونه رو به خودش از جايي كه حتي گمان هم نميكنه خواهد رسوند....گرچه معتقدم سيد اگه وجه و مبلغي هم ازمون مطالبه كنه كاملا حقشه چون داره وقت و انرژي ميذاره و زحمت ميكشه....از طرف خودم و ديگر دوستان ارزو ميكنيم كه دلت خوش" تنت سالم و جيبت پر پول باشه سيد بزرگوار....اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
http://
لطفا استاید بررسی کنید ایرادات را بیان کنند ممنون ( برای یاد گیری نقاط حمایتی از فیبو و ichimoku استفاده شده )
نماد ثشرق
مقاومت ها 370 و 350
حمایت ها 330 و 320 و یک حمایت بسیار قوی در 310
و اسیلاتور rsi نیز نشان می دهد که سهم نزدیک به خط 30 و فروش هیجانی بوده است ( البته خط را رسم نکردم )
لطفا هر نقطه در شکل یا بررسی که مطابق با شکل نیست را بفرمایید جهت اصلاح کارآخرین ویرایش توسط mahtab.gh441؛ 2013/12/18, 20:00.
نظر
نظر