در اصل توسط za_trader پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط meh پست شده است View Postبا سپاس از شما میانگین خرید هر سهم شبندر من 1000 تومن بوده و از طرفی دوست دارم توی وبصادر در عرض 3ماه سود 100درصدی رو ببینم . ایا بنظرت این امکان وجود داره ؟ باز هم ممنون
وبیمه رو هم یه نگاهی داشته باش فکر کنم سود خوبی بده، فکر کنم تا عید 100 درصد بده .
خودتون بررسی کنید ، تصمیم خرید و فروش با خودتان است.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
من هدفم از سرمایه گذاری در بورس رسیدن به سود ماهیانه ماکزیمم 20 درصد هستش کاریم ندارم سهمی بخاد 100 یا کمتر و بیشتر بده الانم بطور میانگین ماهیانه 15درصد رسوندم بازده امو با یه سود معقول نهایتا 20 از سهم خارج میشم ماکزیمم میان مدتی فکر میکنم چون از سال 81 تو بورسم خیلیا چیزا دیدم که باورش شاید به ذهن هیچکس تو اینبار سراسر مثبت نمیره یک دهم شدنه سهمایی رو دیدم که لیدر بازاربودن بگذریم دیروز اقا سید یه چیزی و سربسته گفت امیدوارم دوستان مطلب و گرفته باشن اونم این بود که همه سرمایه تون تو بورس نباشته کم کم برید رو اهداف بلند مدت تری ( خصوصا اگه امکانشو دارین رو زمین و املاکم) سرمایه گذاری کنید چون این بهار بورس نیز میگذرد ولی قبلش باید از موج به موقع پیاده شده و وارد بازی دیگه ایی بشین
پس قدری به افق های دور هم نظر داشته باشین
نظر
-
سلام .
سید جان نظر شما در رابطه با صنعت دریائی سینا (حسینا) چیست؟ ممنون.
نظر
-
عزیزان دیگری هم که در رابطه با این سهم (حسینا)اطلاعاتی دارند مضایقه نفرمایند.سپاسگزارم.
نظر
-
در اصل توسط vahid1359 پست شده است View Postنظرتون در مورد نگهداری تاپیکو و کرماشا چیه؟
در یک کانال صعودی قرار دارد ، ولی اصلاح هم در ذات بازار هستش.
تصمیم با خودتان ، اولین حمایت 930 هستش و مهم ترین حمایت 900 هستش.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
لطفا بررسی کنید ( با تشکر )
نماد ذوب
حمایت ها در 430 - 415 - ( 400 و 357 با توجه به حضور ابرهای ichimoku محدوده قوی حمایتی می باشد
مقاومت ها در 450
ADX نشان دهنده حضور +DI بالایی -DI و روند سهم صعودی .
CCI این اندیکاتورخط روند مماس با منطقه +100 را نشان می دهد و روند سهم مثبت .
MACD بالای خط صفر می باشد روند سهم مثبت .
نظر
-
سلام
قبلاً سهام عرضه اولیه پر سود و جالب بودند اما حسینا اولین کلاه خصوصی سازی سر سهامداران می باشد
در یک سایت تحلیلی معتبر خوندم سهم ارزشی حدود 1150 دارد که 1500 عرضه شده
بنظر این شرکت که بعد از حتاید دومین شرکت بزرگ حمل و نقلیه با مشکل بزرگی مواجه می شه
من اصلاً متاسف نیستم وارد سهم نشدم
نوش جون خریداراش
یلدا پیشاپیش مبارک
نظر
-
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Posthttp://8pic.ir/images/16234767817562949441.png
لطفا بررسی کنید ( با تشکر )
نماد ذوب
حمایت ها در 430 - 415 - ( 400 و 357 با توجه به حضور ابرهای ichimoku محدوده قوی حمایتی می باشد
مقاومت ها در 450
ADX نشان دهنده حضور +DI بالایی -DI و روند سهم صعودی .
CCI این اندیکاتورخط روند مماس با منطقه +100 را نشان می دهد و روند سهم مثبت .
MACD بالای خط صفر می باشد روند سهم مثبت .
بعد راجع به cci : cci خیلی سریع هستش به نظر من کار کردن باهاش در اینجا خوب نیست ، البته انتخاب اسیلاتور یا اندیکاتورها و ... سلیقه ای هستش. به نظر من macd و rsi کافیه.
بعد وقتی شما از ایچوموکو استفاده میکنید دیگه اون مووینگ اوریج رو پاک کنید.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط aliabfa پست شده است View Postدوستان اگه میشه کمک کنن ، واسه یک نفر که سی تومن از بانک وام گرفته با دید دو ماهه باید یه سهم بخرم ، نظرتون چیه ؟ ممنون از راهنمایی تون.
ولی سهم هایی که برا خرید مناسب هستند:
1) وبیمه
2)وبصادر : هدف 150
3) کچینی : هدف 1400
4) بشهاب : هدف 2000
5) شبندر : هدف 2000
6 ) ذوب : هدف 520
7) غبشهر
و ...
خودت انتخاب کن ، البته سهم خوب زیاد هستش ولی به نظر من اینا خوبن، باز خود سید بیاد پیشنهاد بده.
پیشاپیش یلدا مبارکھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
نظر