در اصل توسط roxana پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postمن خودم 10-15 روز پیش 100 تومان برداشتم ، همشو وبیمه خریدم.
ولی سهم هایی که برا خرید مناسب هستند:
1) وبیمه
2)وبصادر : هدف 150
3) کچینی : هدف 1400
4) بشهاب : هدف 2000
5) شبندر : هدف 2000
6 ) ذوب : هدف 520
7) غبشهر
و ...
خودت انتخاب کن ، البته سهم خوب زیاد هستش ولی به نظر من اینا خوبن، باز خود سید بیاد پیشنهاد بده.
پیشاپیش یلدا مبارک
هفته آينده صعودش رو شروع خواهد کرد؟
اهداف قيمتش چيه؟
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postجدای از فیبونانچی و اینجور مسائل ، به ذوب دقت کنید 430 مقاومت مهمی برای سهم بود و سه بار به 430 برخورد کرده و برگشته حالا که شکونده و پول بک هم زده بهش .حالا 430 میشه یه حمایت مهم براش ، دیگه باید از شنبه یکشنبه حرکت خودش رو شروع کند.
بعد راجع به cci : cci خیلی سریع هستش به نظر من کار کردن باهاش در اینجا خوب نیست ، البته انتخاب اسیلاتور یا اندیکاتورها و ... سلیقه ای هستش. به نظر من macd و rsi کافیه.
بعد وقتی شما از ایچوموکو استفاده میکنید دیگه اون مووینگ اوریج رو پاک کنید.
حمایت روی 4155 !!!
نظر
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postمن خودم 10-15 روز پیش 100 تومان برداشتم ، همشو وبیمه خریدم.
ولی سهم هایی که برا خرید مناسب هستند:
1) وبیمه
2)وبصادر : هدف 150
3) کچینی : هدف 1400
4) بشهاب : هدف 2000
5) شبندر : هدف 2000
6 ) ذوب : هدف 520
7) غبشهر
و ...
خودت انتخاب کن ، البته سهم خوب زیاد هستش ولی به نظر من اینا خوبن، باز خود سید بیاد پیشنهاد بده.
پیشاپیش یلدا مبارک
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
نظر
-
در اصل توسط znshi پست شده است View Postدوست عزیز ممکنه حمایت وبیمه،کچینی و ذوب رو بگید ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
وبیمه 200
ذوب 430 و 415ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postکچینی 920
وبیمه 200
ذوب 430 و 415
موفقتر باشید.
نظر
-
سلام
سید جان و ZA عزیز
امکانش هست ایرادات این نمودار را بفرمایین؛ من هم فیبوناچیو گذاشتم هم چنگال؟
بنظرتون فردا در -4 برای خرید مناسب نیست؟ یا باید برگرده بعد خرید؟سشرقDaily.png
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
سشرقDaily.png
نظر
-
در اصل توسط پاکباخته پست شده است View Postسيد عزيز
نظرتون درمورد شکربن چيه؟ آيا پولبکش رو به ضلع بالايی مثلث که هفته پيش شکونده بود انجام داد و 627 تومان که چهارشنبه ديد پولبک رو کامل کرد ؟
هفته آينده صعودش رو شروع خواهد کرد؟
اهداف قيمتش چيه؟
اینم شکربن در تایم فریم هفتگی که فعلا در حال نوسان هستش و در یک منطقه rsi گیر افتاده و در تایم فریم روزانه که الگوی مثلث صعودی ساخته و باید از شنبه مثبت بشه , و همینطور به کف چنگال خورده و در یک کانال صعودی قرار دارد.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط behsharik پست شده است View Postسلام
سید جان و ZA عزیز
امکانش هست ایرادات این نمودار را بفرمایین؛ من هم فیبوناچیو گذاشتم هم چنگال؟
بنظرتون فردا در -4 برای خرید مناسب نیست؟ یا باید برگرده بعد خرید؟[ATTACH=CONFIG]712[/ATTACH]
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
[ATTACH=CONFIG]712[/ATTACH]
به نظر من اگر ابتدای موجت رو پایین ( اونجایی که نقطه سوم چنگال رو زدی) میگرفتی بهتر بود.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
نظر