کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از ابتداي تاپيك كه جستجو كنيد اين مورد چندين بار توضيح داده شده است.
باور كنين كل تاپيك رو زيرو كردم...اعصابمو بهم ريخته اين مفيد تريدر!!! نرم افزار رو كه باز ميكنم ميگه: در انتظار بروز رساني....فقط هم 2 نماد اخابر و فملي رو مياره!!! انتي ويروس رو غير فعال كردم درست نشد چندين بار قطع و وصل كردم درست نميشه...يكساعت تموم منتظر بروز رساني بودم درست نشد كه نشد...دوستان كمك ك ك ك ك ك !!!
[QUOTE=persepolis;428068]باور كنين كل تاپيك رو زيرو كردم...اعصابمو بهم ريخته اين مفيد تريدر!!! نرم افزار رو كه باز ميكنم ميگه: در انتظار بروز رساني....فقط هم 2 نماد اخابر و فملي رو مياره!!! انتي ويروس رو غير فعال كردم درست نشد چندين بار قطع و وصل كردم درست نميشه...يكساعت تموم منتظر بروز رساني بودم درست نشد كه نشد...دوستان كمك ك ك ك ك ك !! دوست عزیز لطفا به صفحه 39 تاپیک مراجعه کن آقا سید هم دانلود نرم افزار ها را گذاشته و هم مرحله به مرحله با تصویر توضیح داده معلومه با صبوری تاپیک و نگشتی!!!!!!
سید داشتم تاپيك را برسی می کردم (من تازه وارد هستم ) متوجه شده ام رشته ات برق است من هم رشته شما هستم امیدوارم با کمک شما بتوانم حرکتهای خوبی در بازار سهام داشته باشم
در ضمن قدم نو رسیده هم مبارک همراه با خیر و برکت وشادی برای خودت و خانواده محترمتان باشد
باور كنين كل تاپيك رو زيرو كردم...اعصابمو بهم ريخته اين مفيد تريدر!!! نرم افزار رو كه باز ميكنم ميگه: در انتظار بروز رساني....فقط هم 2 نماد اخابر و فملي رو مياره!!! انتي ويروس رو غير فعال كردم درست نشد چندين بار قطع و وصل كردم درست نميشه...يكساعت تموم منتظر بروز رساني بودم درست نشد كه نشد...دوستان كمك ك ك ك ك ك !!!
دوست عزیز بر روی پنحره دیده بان بازار کلیک راست نموده و گزینه بورس و فرابورس را انتخاب نمائید.
خبهمن
باما-فاسمین
ولصنم
ثشرق-ثاخت-
مبنا در مورد سبد نظر ت را اگر بگی ممنون می شوم
اول : سبدت خیلی شلوغه.
دوم : معنی سبد چیه ؟ یعنی اینکه سهام هایی رو که انتخاب میکنیم به هم ربطی نداشته باشند. که اگر یکی ضرر کرد اون یکی سود کنه و ضرر آنچنانی نکنیم.
شما به سبدت نگاه کن : دو تا بانکی داری ، دو تا معدنی داری ، دو تا ساختمانی داری ، یعنی اینا شبیه هم حرکت میکنند.
یعنی این دو تایی ها عین هم حرکت میکنند ، پس در کل فرقی نمیکنه یکی داشته باشی یا دو تا و...
به نظر من بیشتر از 3-4 تا سهم داشتن خوب نیست.
سلام خدمت اساتید عزیز
جباب za عزیز نظرتون در مورد ولصنم و وبوعلی چیه چند روز دارن در جا میزنن
ولصنم که مقاومت خودشو شکونده و الان بهش پولبک زده ، یکی دو روز دیگه باید حرکتشو شروع کنه
وبوعلی هم واگرایی داده ، به خط روند و همچنین به فیبوی 23.6% برخورد کرده اگر اینارو بشکونه سیگنال فروش میده.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
دوستان نظرشون رو فاذر چیه؟ خیلی از بچه ها توصیه میکنن حتی دوستی خواهان تبدیل خبهمن به فاذر هستش
خودم رو خبهمن مثبت هستم و تا 300 باهاش میخام بمونم اما فاذر هم به محدوده 320 که روش نظر دارم داره نزدیک میشه
خوشحال میشم نظرات اساتید و بدونم
دوستان نظرشون رو فاذر چیه؟ خیلی از بچه ها توصیه میکنن حتی دوستی خواهان تبدیل خبهمن به فاذر هستش
خودم رو خبهمن مثبت هستم و تا 300 باهاش میخام بمونم اما فاذر هم به محدوده 320 که روش نظر دارم داره نزدیک میشه
خوشحال میشم نظرات اساتید و بدونم
نقل از قاسی:
در روند صعود قرار داره الگوی پرچم و هارمونیک نشان دهنده ی رسیدن به355 رو داره .البته حمایت 290است که بهترین حد ضرره.ممکنه فردا به خاطر شمعی منفی باشه ولی روند صعودیه.
ظاهرا افزایش سرمایه هم داره
نظر