i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
    خدمت جناب اقای بابک پناهی سلام عرض میکنم

دوست گرامی بیشتر افراد در این تاپیک تازه کار هستند
    البته دوستانی داریم که تخصصی تر کار میکنند همانند سید و za_trader این دو عزیز تا به امیروز از هیچ کمکی برای یاد گیری بقیه دوستان دریغ نکردند

بردار گرامی ما خوشحال می شوم شما هم به این جمع بپیوندید
    البته اگر ایرادی در نحوه تحلیل هر کدام از دوستان می بینید خوشحال می شویم راهنمایی بفرمایید
    ولی به هیچ عنوان نوع نگارش شما پسندیده نبود .
    za_trader تمام تلاش خود را برای اموزش دوستان و کمک کردن و تحلیل درست انجام می دهد و من به شخصه سپاس گذارم
    امیدوارم هر جا هستید سلامت باشید و موفق
    وقتی بنده میگم کجای این واگرائیه این رو به معنای نگارش بد تلقی میکنید؟!!!

فقط یک چیزی بگم تنها در مورد الگوهای شمعی ژاپنی تحقیقات من به قدری گسترده بود که تنها یک جزوه ی 100 صفحه ای در این مورد دارم.شاید شما تازه کار باشد ولی بنده تحلیل تکنیکالم روی بازار فارکسه و اونجا فعالیتم خیلی بیشتر از بازار ایرانه.تکنیکال اونجا اقیانوسیه در برابر حوض بازار سرمایه ایران!

متاسفانه به ایرانی جماعت نیومده که مشکل کارو بهش گوشزد کنید والا جلوی آدم کاری میکنه که آدم پشیمون میشه از حرف زدنش
    من با کسی تعارف ندارم ایراد تا 80% هم باشه چیزی نمیگم میگم به من چه ولی وقتی ببینم 100% داره اشتباه میگه و با اطمینان حرف میزنه اون موقع میام مطلب میزنم.

پس من چیزی ندارم بگم و آرزوی موفقیت برای تک تک شما تحلیلگران عزیز رو دارم و بحث هم اینجا تموم میکنم.
    آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/12/22, 22:42.

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      وقتی بنده میگم کجای این واگرائیه این رو به معنای نگارش بد تلقی میکنید؟!!!

فقط یک چیزی بگم تنها در مورد الگوهای شمعی ژاپنی تحقیقات من به قدری گسترده بود که تنها یک جزوه ی 100 صفحه ای در این مورد دارم.شاید شما تازه کار باشد ولی بنده تحلیل تکنیکالم روی بازار فارکسه و اونجا فعالیتم خیلی بیشتر از بازار ایرانه.تکنیکال اونجا اقیانوسیه در برابر حوض بازار سرمایه ایران!

متاسفانه به ایرانی جماعت نیومده که مشکل کارو بهش گوشزد کنید والا جلوی آدم کاری میکنه که آدم پشیمون میشه از حرف زدنش
      من با کسی تعارف ندارم ایراد تا 80% هم باشه چیزی نمیگم میگم به من چه ولی وقتی ببینم 100% داره اشتباه میگه و با اطمینان حرف میزنه اون موقع میام مطلب میزنم.

پس من چیزی ندارم بگم و آرزوی موفقیت برای تک تک شما تحلیلگران عزیز رو دارم و بحث هم اینجا تموم میکنم.
      دوست گرامی نه من رو تحلیلم تعصب دارم نه چیزی از اول گفتم اومدم خودم رو محک بزنم ،
      خب شما که اینقدر تکنیکال کار ماهری هستی ، به ما آموزش بده ، چه ایرادی داره ، چیزی ازت که کم نمیشه ، بگو واگرایی یعنی چی؟ نشون بده بهمون ، بگو ایراد کار من کجا بوده؟
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
        منظورم اینکه اول تخمین میزنیم سرمایه هامون رو هم چقدره، بعد به اندازه پولی که داریم یه سهم متناسب میکنیم، هر کی خواست سهم معرفی میکنه روش بررسی میکنیم ، به یه توافق که رسیدیم شروع به خریدش میکنیم
        به نظر من مهمتر از برآورد سرمایه، برآورد سهم هامون به شکل واقعی و خالی کردن سهامهای زیان ده و نگهداری سهامهای سود ده در یک بازه چند ماهه است و سپس یکسان سازی سبد سهام اعضا در همان بازه میباشد.
        ضمنا بهتر است این روش به شکل خصوصی و در پیام های خصوصی افرادی که در این تاپیک از ابتدا حضور فعال داشته اند رد و بدل شود چون امکان حضور افراد مغرض با اهداف خاص و عدم موفقیت طرح وجود دارد.
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• hamzeh
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 397

نه یک کد و یک حساب که نمیشه ، میگیم اینو بخریم بعد میخریم.
          منتظر بمونیم ، ببینیم سید چی میگه اگر اوکی شد دوستان هم قبول کردند برنامشو میریزیم.
          من هم موافقم.
          توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• hamzeh
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 397

za عزیز وضعیت روزای آینده شبندر رو چطور پیش بینی میکنید؟
            توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• مدیر نظارت
              ناظر کل سایت
              • Feb 2011
              • 159

با توجه به قوانین سایت بورسی تشکیل و سازماندهی هر نوع گروه با هر هدف و انگیزه ای که باشد ( لینک قوانین سایت )، چه آشکار وچه پنهان در سایت بورسی ممنوع است.

لازم به یادآوریست طبق قوانین بورس نیز این مورد از مصادیق بارز جرم است.

با تشکر
              با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• ( احمدي )
                عضو عادی
                • May 2013
                • 262

با همه ي مشغله و گرفتاريهاي موجود و با داشتن مسئوليت خانواده و 2 فرزند(كه دومي تازه متولد شده) تصميم گرفتم به اميد خدا همت و غيرت به خرج بدم و تكنيكال رو ياد بگيرم...صد البته چشم اميدم به دوستان خوبم و تحليلگران اين تاپيك هستش...در قدم اول مفيد تريدر و دانلود و نصب كردم...اما همين اول راه به مشكل برخوردم! دوستان براي ديدن و جستجوي نمادها هرچي روي گزينه "ديدبان بازار " كليك راست ميكنم هيچي نشون نميده و عمل نميكنه...لطفا راهنمايي و كمك كنين...ممنونم از همه ي دوستان...
                اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• samangh
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 65

در اصل توسط مدیر نظارت پست شده است View Post
                  با توجه به قوانین سایت بورسی تشکیل و سازماندهی هر نوع گروه با هر هدف و انگیزه ای که باشد ( لینک قوانین سایت )، چه آشکار وچه پنهان در سایت بورسی ممنوع است.

لازم به یادآوریست طبق قوانین بورس نیز این مورد از مصادیق بارز جرم است.

با تشکر
                  دوستان خواهشا این بحث کار گروهی رو تمومش کنید یه وقت بنده خدا سید میاد میبینه تاپیکش مسدوده روحشم خبر نداره ! بگذارید اینجا به عنوان یک تاپیک بسیار مفید باقی بمونه!

نظر

• majid664
                    ستاره‌دار (۴)
                    • Oct 2011
                    • 1052

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                    با همه ي مشغله و گرفتاريهاي موجود و با داشتن مسئوليت خانواده و 2 فرزند(كه دومي تازه متولد شده) تصميم گرفتم به اميد خدا همت و غيرت به خرج بدم و تكنيكال رو ياد بگيرم...صد البته چشم اميدم به دوستان خوبم و تحليلگران اين تاپيك هستش...در قدم اول مفيد تريدر و دانلود و نصب كردم...اما همين اول راه به مشكل برخوردم! دوستان براي ديدن و جستجوي نمادها هرچي روي گزينه "ديدبان بازار " كليك راست ميكنم هيچي نشون نميده و عمل نميكنه...لطفا راهنمايي و كمك كنين...ممنونم از همه ي دوستان...
                    از ابتداي تاپيك كه جستجو كنيد اين مورد چندين بار توضيح داده شده است.
                    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• bnz
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 381

باسلام به خدمت تمام دوستان این تاپیک آقاسید عزیز خودتان جواب دوستان بدهد درمودر بحث کار گروهی نگذارید این تاپیک مسدود بشه چون خیلی از دوستان استفاده مفید میکند متشکرم
                      /:.Heart.:/

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
                        za عزیز وضعیت روزای آینده شبندر رو چطور پیش بینی میکنید؟
                        من هدف شبندر رو 2000 میدونم و حد ضرر رو 1350 تومان
                        ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• ( احمدي )
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 262

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                          ونفت که تازه امروز سقف دوقلوش کامل شد و بنده پیشنهاد میدم فعلا طرفش نروید، اینجور که میبینم میتونه براحتی تا 345 تومن اصلاح کنه...
                          شلعاب هم تا 1140 تومن در مرحله اول ریزش داره و اگر در این قیمت حمایت نشه تا 980-1000 تومن میاد پایین و االبته در صعود هم میتونه تا 1500 رشد کنه ولی باید اصلاحش کامل بشه و بعد هم بتونه سقف را بشکنه تا بتونه 1500 را ببینه...
                          موفق باشید :)
                          ​واقعا كه بايد تكنيكال رو جدي بگيريم به قول سيد! دقيقا روز 6 اذر ماه سيد گفته كه ونفت سقف دوقلو زده و احتمال ريزش تا 345 هست!!! و دقيقا روز 2 ديماه قيمت تا 345 ريخته!!! سيد كارت خيلي درسته برادر! عقل ناقصم بهم ميگه اصلاحش تموم شده و فردا فرصت خريده...نظر شما چيه؟
                          اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• mahtab.gh441
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 209

با سلام خدمت همه دوستان گرامی امیدوارم خوب خوش سلامت باشید

نظر

• mahtab.gh441
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 209

من هدف شبندر رو 2000 میدونم و حد ضرر رو 1350 تومان

دوستان من خودم هم شبندر دارم و در قیمت 1550 خریداری کردم ( خریدر در محدوده نامناسب )

اما توصیه اکید دارم اگر حمیایت 1350 را شکست لحظه ای درنگ نکنید

من اگر بشکند میفروشم حتی با ضرر بالا

بدون تعصب به سهم نگاه کنید مثل تاپیک شبندر بهش نگاه نکنیم

موفق باشید

نظر

• ahmadreza
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 1294

جناب smj لطفا از آكنتور هم يه تحليل بزاريد

نظر

در حال کار...
                                X