i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Spica
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 66

این نمودار به نظرم خیلی جالب آمد بنابراین اینجا گذاشتم که دوستان هم ببینند . من خودم کلا به الگوی کاپ علاقه دارم !
    /:.wubsmiley.:/

دو کاپ زيبا از وساخت

AFSHIN RAEI

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

ببخشید اشتباه شد برای بشهاب حد ضرر 1180
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• ashoo
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 42

سلام.ممکنه راهنمایی کنید که برای شروع یاد گرفتن تکنیکال باید از کجا شروع کنم؟

نظر

• ashoo
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 42

[QUOTE=meh;413720]
          در اصل توسط smj13 پست شده است View Post

بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
          قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ،

خیلی دوست دارم بدونم چه کلاسهایی رو شرکت کردی یا از چه کتابهایی استفاده کردی. کجا میتونم کلاسهای مربوط به بورس رو پیدا کنم؟از راهنمایی شما ممنونم
          منم همین سوال رو دارم!

نظر

• ( احمدي )
            عضو عادی
            • May 2013
            • 262

انشالله بزودی آموزشهایی که قرار بود در تاپیکی با همین نام در سایت همسایه ، بگذارم ، در همین تاپیک میگذارم و مطمئن باشید همگی از خود من تا تک تک دوستان یک جو کاملا حرفه ای و به دور از بچه بازی و توهین و اخطار و تنش ایجاد کنیم ...
            با تشکر
            ​بسيار هم عالي....بيصبرانه منتظر هستيم استاد گرامي...
            اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• ashoo
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 42

ممکنه بازار پایه رو توضیح بدید ؟ واینکه چرا سهمی مثل پترول رو نمیشه آنلاین معامله کرد؟

نظر

• ( احمدي )
                عضو عادی
                • May 2013
                • 262

خوب دوست عزیز حرف شما درست ولی یه جاهایی باید شرایط بحرانی را تجربه کنی تا بتونی توی شرایط بحرانی تصمیم درست بگیری...
                اگر شکست نخوری هرگز نمیتونی عیار خودت را بسنجی...
                این را فراموش نکن که حتی زبده ترین اساتید بورس هم دچار اشتباه میشوند...
                اینکه شما میگی اصلا نباید بخوریم زمین که بلند بشیم یک تئوری کاملا منسوخ شده است...
                اگر نیازمند پیشرفت هستی باید شکست بخوری برای نمونه خودم را عرض میکنم...
                چهار سال پیش با 7 میلیون تومن سرمایه وارد بورس شدم و بعد از یک سال با خرید های بدی که انجام دادم سرمایم شد 4 میلیون تومن و یک سال هم هاج و واج موندم چکار کنم ، در شرایطی تصمیم گرفتم از بورس خارج شوم ولی...
                ولی یک رووز نسشتم و به شکستم در بورس فکر کردم و دنبال راه حل گشتم ، تحقیق کردم ، برسی کردم و اشتباهات خودم را فهمیدم ، خوب از اون به بعد چون تجربه داشتم سمت سهامهای با ریسک بالا نرفتم...
                بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
                قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ، فرقی نداره چه طلا چه بورس چه نفت ، هرچیزی را میتونم پیش بینی کنم ، برای مثال یک هفته پیش ریزش طلا تا محدوده 85000 تومن را پیش بینی کردم که اتفاق افتاد و البته پیشبینی بنده برا آخر سال 80000 تومن برای هر گرم طلا هست...
                خوب اینها تعریف از خود نبود بلکه میخواستم به دوستان یادآور بشوم که خواستن توانستن است و امیدوارم بتونم به کسایی که ضرر میکنند کمک کنم که ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند و بعد نحوه سود کردن را یاد بگیرند...
                اکثر مبتدی ها که وارد بورس میشوند با خیال رو رویا وارد بورس میشوند و میخواهند یک شبه میلیاردر شوند در صورتیکه اولین اصل برای یک مبتدی ضرر نکردن است...
                دوستان ، عزیزان تلاش کنید و تلاش کنید و تلاش کنید ، رمز موفقیت همین است نه اینکه از روی دیگران خرید کردن ، اصلا سود کردن با استراتژی خودتون ده برابر از سود کردن با استراتژی دیگران می ارزد...
                موفق و پیروز باشید :)
                دست مريزاد سيد بزرگوار...تمام اميد ما تازه كارها اول خدا و بعدش هم شما هستين...انشاء الله كه دست به خاكستر بزني طلا بشه برات داداشم....نون ادب و قلب پاكت رو ميخوري بزرگوار....
                اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
                  سلام
                  اگه ممکنه تحلیل تون رو در مورد وپترو بفرمایید
                  با سپاس
                  خوب وپترو بنظر درگیر یه دوره اصلاحی شده و هدفش هم ریشز تا 285 تومن هست ، شاید یه سری نوسانات هم بدهد ولی موج3 بزرگ از زمان رشدش تمام شده و هدف ریزش هم تا قیمتی که گفتم هست و بعد دوباره یه موج صعودی دیگه در انتظارش هست...
                  هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
                    سلام خیلی متشکرم روزتان دراختیارما گذشته نظرتمون در مورد خروج از فارس و ورد تشرق بفرمایید با تشکراز شما
                    خوب فارس هم اصلاح خوبی انجام داده ولی فعلا فکر نکنم خیلی بالایی داشته باشه...
                    اگر در سود هستید میتونید معاوضه کنید...
                    این مطلب رو هم در نظر داشته باشید که ثشرق مجمعش نزدیکه و توی مجمع حداقل 25 تومن سود تقسیم میکنه...
                    ثشرق قطعا تا مجمعش 350 تومن میشه...

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

در اصل توسط n.at پست شده است View Post
                      سلام. من کمی اعتباری دارم که باید تا آخر هفته از یکی از سهمها خروج کنم و در حال حاضر شبندر رو تو منفی ام. 1477 خریدم. تا آخر هفته صبر کنم یا با ثشرق عوض کنم؟ باتشکر
                      بنظرم اگر صبر کنی ضرر نکنی ، شبندر هم نزدیکه پروازش هست...

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط هدهد پست شده است View Post
                        سید مصطفی عزیز با درود و سپاس مجدد از زحمات بی دریغ شما ، درصورت امکان تحلیلی از فاسمین و وپست بگذارید.قبلاً درخواست داشتم ولی فرصت پاسخگویی نداشتید . با نهایت امتنان/:.Heart.:/
                        خوب کالسیمین اصلاح قیمتیش انجام شده ولی اصلاح زمانیش یکمی دیگه باید منتظر بمونی ، نتیجه میده ، فکر میکنم پتانسیل رشد تا 1100 تومن را براحتی داره...
                        وپست همچنان درگیر چنگال نزولی هست ولی الگوی صعودی ساخته...
                        اگر قصد ورود دارید باید بگم که الان درگیر چنگال میانی هست و باید بتونه 940 تومن را رد کنه که ارزش ورود کردن را داشته باشه..
                        اگر 940 را رد کنه تا 1300-1350 صعودی میشه...

نظر

• joz
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4

درخواست تحلیل از شپنا

با سلام
                          آقا سید اگر امکان دارد یک تحلیل از شپنا قرار دهید. می خوام ببینم تا کجا ریزش دارد و کجا حمایت می شود.

با سپاس

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                            سلام آقای smj13 میخواستم نظرتونو در مورد بشهاب و رتکو بدونم. ممنون
                            خوب رتکو روی فیبوی 38.2 خودش داره نوسان میده و بعید میدانم پایین چندانی داشته باشه و اگر صعود کنه به منظور لمس سقف هست...
                            اما بشهاب یه الگوی نصفه و نیمه سر و شانه توش دارم میبینم که بسیار خطرناک هست و اگر از امروز منفی بشه و قیمتش زیر 1260 بیاد سیگنا خروج میده ، چون رفته برای لمس 1100 تومن...
                            اما اگر مثبت باشه احتمالا رفته برای لمس 1500-1530 و اگر شکسته شود سقف قیمت هدف بعدیش خواهد بود...

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

در اصل توسط meh پست شده است View Post

خیلی دوست دارم بدونم چه کلاسهایی رو شرکت کردی یا از چه کتابهایی استفاده کردی. کجا میتونم کلاسهای مربوط به بورس رو پیدا کنم؟از راهنمایی شما ممنونم
                              بنده هیچ کلاس خاصی شرکت نکردم و تمام تجربیاتی که دارم با استفاده از جزوات بعضی سایتها بوده و البته تمرین و تلاش خودم بوده ، خیلی به این کار علاقه دارم و برای همین هم هست که هرگز ازش خسته نمیشم و نشدم ...
                              فاکتور اول علاقه است و فاکتور دوم تلاش
                              این دو فاکتور را داشته باشید موفق میشوید...

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                                سلام و درود..
                                لطف میکنید
                                نمودار بکام و برسی کنید...
                                ممنون..
                                سلام
                                بکام باید بتونه 420 را بشکنه تا بگیم میتونه 300 تومن را لمس کنه ...
                                یه سهم خنثی است که تو یه کانال خاص داره نوسان میده ...

نظر

در حال کار...
                                X