i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
[QUOTE=meh;413720]در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ،
خیلی دوست دارم بدونم چه کلاسهایی رو شرکت کردی یا از چه کتابهایی استفاده کردی. کجا میتونم کلاسهای مربوط به بورس رو پیدا کنم؟از راهنمایی شما ممنونم
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postانشالله بزودی آموزشهایی که قرار بود در تاپیکی با همین نام در سایت همسایه ، بگذارم ، در همین تاپیک میگذارم و مطمئن باشید همگی از خود من تا تک تک دوستان یک جو کاملا حرفه ای و به دور از بچه بازی و توهین و اخطار و تنش ایجاد کنیم ...
با تشکراخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postخوب دوست عزیز حرف شما درست ولی یه جاهایی باید شرایط بحرانی را تجربه کنی تا بتونی توی شرایط بحرانی تصمیم درست بگیری...
اگر شکست نخوری هرگز نمیتونی عیار خودت را بسنجی...
این را فراموش نکن که حتی زبده ترین اساتید بورس هم دچار اشتباه میشوند...
اینکه شما میگی اصلا نباید بخوریم زمین که بلند بشیم یک تئوری کاملا منسوخ شده است...
اگر نیازمند پیشرفت هستی باید شکست بخوری برای نمونه خودم را عرض میکنم...
چهار سال پیش با 7 میلیون تومن سرمایه وارد بورس شدم و بعد از یک سال با خرید های بدی که انجام دادم سرمایم شد 4 میلیون تومن و یک سال هم هاج و واج موندم چکار کنم ، در شرایطی تصمیم گرفتم از بورس خارج شوم ولی...
ولی یک رووز نسشتم و به شکستم در بورس فکر کردم و دنبال راه حل گشتم ، تحقیق کردم ، برسی کردم و اشتباهات خودم را فهمیدم ، خوب از اون به بعد چون تجربه داشتم سمت سهامهای با ریسک بالا نرفتم...
بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ، فرقی نداره چه طلا چه بورس چه نفت ، هرچیزی را میتونم پیش بینی کنم ، برای مثال یک هفته پیش ریزش طلا تا محدوده 85000 تومن را پیش بینی کردم که اتفاق افتاد و البته پیشبینی بنده برا آخر سال 80000 تومن برای هر گرم طلا هست...
خوب اینها تعریف از خود نبود بلکه میخواستم به دوستان یادآور بشوم که خواستن توانستن است و امیدوارم بتونم به کسایی که ضرر میکنند کمک کنم که ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند و بعد نحوه سود کردن را یاد بگیرند...
اکثر مبتدی ها که وارد بورس میشوند با خیال رو رویا وارد بورس میشوند و میخواهند یک شبه میلیاردر شوند در صورتیکه اولین اصل برای یک مبتدی ضرر نکردن است...
دوستان ، عزیزان تلاش کنید و تلاش کنید و تلاش کنید ، رمز موفقیت همین است نه اینکه از روی دیگران خرید کردن ، اصلا سود کردن با استراتژی خودتون ده برابر از سود کردن با استراتژی دیگران می ارزد...
موفق و پیروز باشید :)اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
در اصل توسط apouya پست شده است View Postسلام
اگه ممکنه تحلیل تون رو در مورد وپترو بفرمایید
با سپاسهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط bnz پست شده است View Postسلام خیلی متشکرم روزتان دراختیارما گذشته نظرتمون در مورد خروج از فارس و ورد تشرق بفرمایید با تشکراز شما
اگر در سود هستید میتونید معاوضه کنید...
این مطلب رو هم در نظر داشته باشید که ثشرق مجمعش نزدیکه و توی مجمع حداقل 25 تومن سود تقسیم میکنه...
ثشرق قطعا تا مجمعش 350 تومن میشه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط n.at پست شده است View Postسلام. من کمی اعتباری دارم که باید تا آخر هفته از یکی از سهمها خروج کنم و در حال حاضر شبندر رو تو منفی ام. 1477 خریدم. تا آخر هفته صبر کنم یا با ثشرق عوض کنم؟ باتشکرهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط هدهد پست شده است View Postسید مصطفی عزیز با درود و سپاس مجدد از زحمات بی دریغ شما ، درصورت امکان تحلیلی از فاسمین و وپست بگذارید.قبلاً درخواست داشتم ولی فرصت پاسخگویی نداشتید . با نهایت امتنان/:.Heart.:/
وپست همچنان درگیر چنگال نزولی هست ولی الگوی صعودی ساخته...
اگر قصد ورود دارید باید بگم که الان درگیر چنگال میانی هست و باید بتونه 940 تومن را رد کنه که ارزش ورود کردن را داشته باشه..
اگر 940 را رد کنه تا 1300-1350 صعودی میشه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postسلام آقای smj13 میخواستم نظرتونو در مورد بشهاب و رتکو بدونم. ممنون
اما بشهاب یه الگوی نصفه و نیمه سر و شانه توش دارم میبینم که بسیار خطرناک هست و اگر از امروز منفی بشه و قیمتش زیر 1260 بیاد سیگنا خروج میده ، چون رفته برای لمس 1100 تومن...
اما اگر مثبت باشه احتمالا رفته برای لمس 1500-1530 و اگر شکسته شود سقف قیمت هدف بعدیش خواهد بود...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط meh پست شده است View Post
خیلی دوست دارم بدونم چه کلاسهایی رو شرکت کردی یا از چه کتابهایی استفاده کردی. کجا میتونم کلاسهای مربوط به بورس رو پیدا کنم؟از راهنمایی شما ممنونم
فاکتور اول علاقه است و فاکتور دوم تلاش
این دو فاکتور را داشته باشید موفق میشوید...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
نظر