سلام سوال بنده هم هست منتظره پاسختون هستم
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Postسلام و شب خوش بهتره صبح اول وقت سوالت را پیگیری کنی آقا سید الان دیگه آف و جواب نمیده ولی صبح از یه ربع به هشت جواب میده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
نظر
-
در اصل توسط znshi پست شده است View Postایشالا صبح جواب من فراموش نشه اقای سید پرسیدم کرماشا رو چه حد ضرری نگه دارم؟؟ اصلا نگه دارم یا با دفارا عوصش کنم؟؟ ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
به نظر من کرماشا رو با حد ضرر 920 نگه داری خوبه
باز آقا سید هم نظرشو بگهھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط majid664 پست شده است View Postآقا سید بنظرم وضعیت تکنیکال شبندر کمی خطری شده و کندلش در روزانه و 4 ساعته داره میاد زیر ابر ایچیموکو. نظر شما چیه؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postجناب جلالی
غمارگ را به لحاظ تکنیکی در چه وضعیتی می بینید.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط ashoo پست شده است View Postاگر اونجا نیستید کجا میتونم پیغام خصوصی بدم سید جان؟هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Postسید جان جدت نگهدارت باشد.ممنون از وقتی که برای ما در نظر گرفته اید.
برای دیدن دوره تکنیکال کجا را پبشنهاد می دهید. ممنون.(البته شهریه کمی بگیرند و خوب آموزش دهند.)هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postالان شبندر 8 روزه با اون کیجنسن در گیره ، تازه دیروز ایچیموکو سیگنال خرید داد،باز باید دید ولی به نظر من کف شبندر 1480آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2013/12/17, 08:47.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
نظر