i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط tehraniz پست شده است View Postدوستان کسی می دونه در مجمع وبیمه چقدر سود تقسیم میشه و پیش بینی سود سال بعدش چقدره؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postساختمانیها امروز برمیگردن ؟؟ خرید ثتران در حوالی -5 رو چطور میبینید ؟؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
پاسخ : Re: i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط vet پست شده است View Postوبیمه رو در یابید
آقا معارفه رئیس جدید دانشگاه فردوسی دکتر کافی هست و الان داریم تو جلسه معارفه ایشون خرید و فروش میکنیم
/:.weirdsmiley.:/ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
-
Re: پاسخ : Re: i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postما که وبیمه رو درمیابیم ،شما هم دریاب.
حالا بریم سراغ بازار سهام ببینیم مملکت دست کیه
عزیز حالا بیاد پایین تر و فردا هم اضافه کنیم بد نیست
/.:biggrinsmiley.:/
الان فقط به زمان باز شدن سهم نگاه میکنم که یک هو با قیمت عجیب باز میشه و کلی حال میکنیم
امروز بیشتر از اونهایی رو که فروخته بودم اضافه کردم
بقیه خرید باشه برای فردا
شاوان رو هم فردا انشاالله اضافه میکنمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط shilshil2002 پست شده است View Postشما اطلاع دارید که eps سال آینده رو کی اعلام می کنه؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postچه بازی دارن سر این وبیمه میارن خدا میدونه.
من از خدامه فردا هم منفی باشه تا یکم دیگه وبیمه بخرم،
تا اخر وقت جمع میشه
/.:blinksmiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
پاسخ : Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط vet پست شده است View Postمنتظز ان سهم رو خلق الله برا فروش بذارن و بردارن
تا اخر وقت جمع میشه
/.:blinksmiley.:/ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط rezaba پست شده است View Postسلام میخواستم بدونم نظرتون راجب ولصنم چیه فکر کنم فرصت خوبی برای خرید باشه؟
تصمیم با خودتان.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
تریدر عزیز این تحلیل آقا سید در فیس بوک می باشد (طبق موج شماری ولصنم 3 روز کاری دیگه رشدش شروع میشه و بانک دی نهایتا شش روز کاری دیگه شروع به صعود میکنه برای لمس 350 تومن) البته طبق نظر شما الان میتونه فرصت خوبی برای خرید سهم در کف قیمت باشه بازم از شما به خاطر زحمتاتون متشکرم.
نظر
نظر