i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط tehraniz پست شده است View Post
    با سلام smj عزیز به تاپیکتون خوش اومدین . میشه تحلیلی در مورد فاذر هم بفرمایید تا کجا پایین میاد؟ (با توجه به اینکه نیمه بهمن معامله بلوکی با قیمت 420 پایه داره)
    نهایت ریزش فاذر تا 265 تومن هست با حد ضرر 255 تومن خوب است...
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

سید جان ما که امروز هم فروشنده نبودیم ولی واقعا فکر می کنی بازار بر می گرده
      Honesty is the best policy

نظر

• Spica
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 66

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
        دوستانی هم که سهام خودرویی دارند بهتر بود امروز خروج میزدند چون شاخصشون داره داد میزنه حداقل تا 13000 میریزه...
        نهایت ریزش شاخصشون هم 12350 واحد هست...

سلام خبهمن رو هم با خودرویی ها حساب کنیم ؟؟

نظر

• aliver22
          Banned
          • Dec 2010
          • 27

پيش گزيده
          سلام خدمت دوستان علت منفي شدن بازار و بخصوص وبيمه دلايل زير است
          1-عرضه هاي اوليه ي بي موقع
          2-فشار به سازمان خصوصي سازي به عرضه در مثبت هاي بازار(به قول استاد منفي ها شو کي مي خواهد بخره معلوم نيست)
          3-وجود سازمان هايي امثال بيمه ......... که يک سال در ميان پرونده هاي اختلاسشون رو ميشه و براي تامين نقدينگي دست به عرضه هاي بدون وقفه در بورس مي زنند و هيچکس هم جلودار ان ها نيست وعلت اساسي اينکه بيمه ايها وبيمه را ميفروشند همين مطلب است چون بدهي دارند ومجبور هستند بفروشند وخود بيمه ايهاي فروشنده وبيمه ارزش سهم را ميدانند ولي مجبورند بفروشند پس اگر صبر کنيم بعد از تمام شدن فروش بيمه ايها سهم به شدت صعود خواهد کرد پس کافي است صبر کنيم 4- يکي ديگر از دلايل منفي شدن بازار صندوقهاي سرمايه گذاري هستند وقتي بازار کمي منفي ميشود ابطال کننده واحد هاي صندوقها زياد ميشود و انها مجبور ميشوند براي پرداخت سهم بفروشند الان در اين وضعيت بازار يکي از مهمترين فروشنده ها صندوقهاي سرمايه گذاري هستند

نظر

• saeedn
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 11

با تشکر فراوان
            سلام اقا سید خوشحالم از اومدنتون و تشکر ویژه دارم از za traider که واقعا زحمت فراوانی در این مدت متحمل شدند.

من مقداری فاراک با قیمت 816 تومان دارم چکارش کنم ؟ اینده سهم چطوریه ؟

با تشـــــــــــــــکر

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط Spica پست شده است View Post

سلام خبهمن رو هم با خودرویی ها حساب کنیم ؟؟
              سلام
              تا اونجایی که میدونم خبهمن هم یک خودرویی است ، اما با این تفاوت که واقعا به قیمت خوبی رسیده...
              قیمت 260-265 تومن برای سهم بسیار مهم هست و نباید شکسته بشه و اگر شکسته بشه به جرات میتونم بگم که هدفش 225 -230 تومن هست...
              خوب پس یکبار دیگه برسی میکنیم:
              حمایتهای شاخص خودرویی ها به ترتیب = 13250 - 12500(قوی) و 11900 بسیار قوی و حمایت کف محکم شاخصشون هست...
              خبهمن هم بترتیب حمایتها =260-265 (قوی) و 225-230 بسیار قوی و کف روندی سهم است...
              برای فروش وقتیکه 13250 از شاخص خودرویی ها و 260 از قیمت خود سهم شکسته شد اونموقع است که باید تصمیم بگیرید...
              موفق باشید

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

البته دوستان توجه داشته باشند برای این رقم های اعلامی من با هم فرق داره(مثلا تو پستای قبل گفتم فکر میکنم نهایتا تا 12350 میریزه)چون این نقاط حمایتهای خاصی هستند ولی از لحاظ کف تکنیکالی ، کف اصلاح سهم های خودرویی 11900-12000 واحد است ولی خودرویی بر اساس روندی که حرکت میکنند میتونن روی 12350 یک حمایت خیلی قوی را تجربه کنند...
                بنده معتقدم اگر هم قرار است سهمی بخرید همان خودرو و خبهمن و خساپا بخرید که بنیاد بهتری دارند...

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

یه مطلب میخوندم از تکنیکالیستهای به اصطلاح قوی !!!! دنیای اقتصاد...
                  نوشته بود به دید تکنیکالی شاخص تا 76000 اصلاح میکنه و بعد تا 110000 واحد رشد میکنه!!!!
                  خوب چند نکته در مورد این تحلیل میگم که ضعفشونو خودتون ببینید...
                  1- برای گفته خود شکل کامل تکنیکالی ارائه نداده و فقط به نشان دادن چند نقاشی ابتدایی که از ابرهای ایچیموکو و استفاده از الگوی ساده abc سعی در نشان دادن ادامه حرکت داره...
                  2-هیچ دلیل خاصی نیاورده که چرا باید شاخص تا 76000 واحد بریزه و نزدیک به 14000 واحد بریزه !!!!
                  دلایلی نظیر گزارشات بد شرکتها و افزایش وام مسکن را تنها دلیل میداند !!!
                  3-در شکل تکنیکالی هیچ روندی را لحاظ نکرده چنانکه حتی کسانی که الفبای بورس را میدانند به این نکات پیش پا افتاده هم واقف هستند و البته بنده هرچه سعی کردم یک روند پیدا کنم که با 76000 جور در بیاد پیدا نکردم و نهایتا به 77700 واحد رسیدم !!!
                  4- ما توی بهمن ماه رفتیم و نزدیک دهه فجر هستیم و تو این دهه دولت نمایشی هم که شده بورس را مثبت میکنه...
                  5- دلایل سیاسی قوی برای اصلاح شاخص بیان نکرده و اگر خوب اخبار سیاسی را دنبال کنیم میبینیم که تمامی این اخبار مثبت هستند !!!! از لغو تحریم ها تا اجرای بندهای مذاکرات ژنو تا تکذیب تغییر شاخص آبادی و ...

.
                  .
                  .
                  .
                  در کل نظرم همچنان روی سیمانی ها ، ساختمانی ها و بانکی ها است...

نظر

• meh
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 116

[QUOTE=smj13;445033]یه مطلب میخوندم از تکنیکالیستهای به اصطلاح قوی !!!! دنیای اقتصاد...
                    نوشته بود به دید تکنیکالی شاخص تا 76000 اصلاح میکنه و بعد تا 110000 واحد رشد میکنه!!!!

خب معلومه دیگه !می خوان مردم مظلومو وادار کنند تا از ترس ریزش شاخص همین فردا همه سهامهاشونوبفروشن و خودشون جمع کنند. دیگه دزدی هاشونم مدرنیته شده !!!!!!

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                      ساختمانی ها هم اگر فردا منفی باشند روی 1070 واحد بر میگردند ، البته قبلا گفته بودم روی 1050 که بنا به برسی مجدد روی نمودار لگاریتمی دیدم 1070 حمایتشون هست که احتمالا فردا این حمایت را لمس کنند...
                      ضمن اینکه فروش هیجانی در اکثر نمادهای بازار بشدت مشهوده و اینا همونایی هستند که به گوسفند ها معروف هستند ، از روی ترس میفروشند و از روی هیجان میخرند...
                      بازار فردا اصلاحش تموم میشه و ایندفعه اصلاح شاخص روی 82600 واحد قرار داره و امروز باعث شد 100-300 واحد به نفع اصلاح کار بشه...
                      الان یکسری از نمادها مثل فارس دارند زحمت اصلاح شاخص را میکشند..
                      امیدوارم زودتر شاهد این اصلاح باشیم...
                      دوستان یه اشتباه لپی بود باید تصحیحش کنم ، منظور من 1017 بود نه 1070 ، تصحیحش کنید ، الان 1047 واحد رسیده و تمام نشده ، امیدوارم 1017 را فیلد نکنه ، یا حداقل روی 1000 واحد استپ بزنه ، البته دیگه فکر نکم بدتر از این هم بشه ، تا همینجاش ساختمانی ها 20درصد اصلاح داشته اند که بسیار زیاده...
                      فردا اگر اصلاح آخرشون باشه نزدیک به 22 درصد اصلاح کرده اند !!!!!!

نظر

• mehrdad89
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 104

با سلام به نظرتون بانك دي تا كجا رشد داره كوتاه مدت ؟

نظر

• فرشین
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 43

سلام
                          میشه بفرمایید تو ساختمانی ها کدوم واسه خرید بهتره؟
                          ممنون

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

نظر

• Mesbah68
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 346

دوستان خبر داريد کارگزاري هاي نامرد عرضه اوليه هاي ديروز تيپيکو رو به بهانه خرابي سيستم هاپولي کردند رفت واسه خودشون ، من نميدونم اين چه سيستمي هستش که اون وري غش ميکنه يه بار هم مي خواست به نفع سهامدارها غش کنه تازه خريد هاي آنلاين رو هم ملغي کردند رفت تو هوا . ولي نبايد ساکت بشينيم يکي از دوستان آدرس سايت رسيدگي به شکايات سازمان بورس رو بزاره تا شکايت کنيم و نگذاريم به همين راحتي بخورند بره . اين نامردها ديدند بازار سر و صاحب نداره و اکثر سهامدارهاي جز به فکر افت و خيز سهامشون هستند از فرصت سو استفاده کردند .

نظر

• ashoo
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 42

سلام سید جان.نمیدونی اومدنت تو این وانفسا چه امیدی میده .خیلی مخلصیم

نظر

• ashoo
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 42

سید جان زمان تقریبی برای برگشت شاخص و کل سهما رو به قیمت های 10روز پیش رو کی میبینی ؟ تاجایی که من میدونم اکثرا تو ضررن! در ضمن امید وارم هر چه زودتر تمام مشکلاتت مرتفع شه.فکر خیال و استرس رو از خودت دور کن که البته خیلی سخته.سلامت میخوامت سید جان

نظر

در حال کار...
                                X