i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، آمریکا و همکارانش بر اساس تعهدات در توافق هسته‌ای ژنو کاهش ملایم تحریم‌ها را اعمال خواهند کرد‬‬.
    جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید گفت: آژانس اتمی گزارش کرد که ایران گامهایی را که تعهد کرده بود را برداشته است، بنابراین اجرای برنامه اقدام مشترک امروز آغاز می‌شود.
    یک مقام آمریکایی هم اعلام کرد که جان کری، وزیر خارجه آمریکا کاهش تحریم‌ها را تایید کرده است.
    کاخ سفید تاکید کرد که گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کرد که ایران تولید اورانیوم 20 درصد را متوقف کرده و رقیق کردن ذخایر اوانیوم 20 درصد را آغاز کرده است.
    کاخ سفید همچنین می‌گوید که گروه 1+5، اتحادیه اروپا و ایران اکنون پروسه گفت‌وگو درباره راه حل جامع و مذاکرات طولانی مدت را آغاز خواهند کرد.
    کاخ سفید همچنین تاکید کرد که آمریکا به دیپلماسی قوی و منظم برای جلوگیری با دستیابی ایران به سلاح هسته ای متعهد باقی خواهد ماند.
    دیپلماتهای اتحادیه اروپا نیز ساعاتی پیش از تعلیق بخشی از تحریمها علیه ایران در نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل خبر دادند.
    وزرای خارجه اتحادیه اروپا طی نشست امروز خود به تعلیق بخشی از تحریم‌های ایران در چارچوب برنامه اقدام مشترک با ایران رای‌ دادند.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
      من اپسیلون نگرانی هم ندارم
      من فقط موندم با سود پولش چیکار کنم;)
      بده من برات نگه دارم
      این که نگرانی نداره/.:blinksmiley.:/
      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• Mesbah68
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 346

دوستان من هیچ شناختی از وبیمه و این تارگت های خفنی که شما میدید ندارم خواهشا اگه قراره سودی بده کی میده چه تارگتی و اینکه حد ضرر این سهم چند هست اگه شد من هم بخرم یه 20 میل

نظر

• araz25
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 23

تریدر جان یه چیزایی واسه من خیلی عجیبه یکیش مثلا معاملات امروز خگستر.خگستر دو روزه حجم مبنا رو پر نمی کرد یعنی خریداری نداشت ولی امروز حقوقی تو خگستر قشنگ حجم مبنا رو پر میکنه تا خگستر منفی 4 بخوره!!عجیب تر اینکه این کار رو تو دقایق اخر معاملات انجام میده.یه حسی به من میگه این منفی چن روزه بازار یه بازیه.خوشحال میشم نظرت رو در این باره بدونم.

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
            دوستان من هیچ شناختی از وبیمه و این تارگت های خفنی که شما میدید ندارم خواهشا اگه قراره سودی بده کی میده چه تارگتی و اینکه حد ضرر این سهم چند هست اگه شد من هم بخرم یه 20 میل
            وبیمه یک شرکت سرمایه گذاری هستش که اکثر فعالیتش رو پروژه های ساختمانی هستش
            البته خیلی ها به خاطر اسمش فکر میکنند شرکت بیمه ای هستش
            در یک ماه و نیم قبلی به اندازه کل سهامش گردش داشته.
            میتونید برید و حجم معاملات در یک ماه و نیم قبل را مشاهده کنید.
            کل پروژه هاش رو بزاریم کنار با فروش پروژه خیام در گلستان تهران منطقه 22 بازای هر سهم کم کم 100 تومان سود میسازه.
            این نمای کلی سهم هستش.
            خرید و فروش با خودتان

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط araz25 پست شده است View Post
              تریدر جان یه چیزایی واسه من خیلی عجیبه یکیش مثلا معاملات امروز خگستر.خگستر دو روزه حجم مبنا رو پر نمی کرد یعنی خریداری نداشت ولی امروز حقوقی تو خگستر قشنگ حجم مبنا رو پر میکنه تا خگستر منفی 4 بخوره!!عجیب تر اینکه این کار رو تو دقایق اخر معاملات انجام میده.یه حسی به من میگه این منفی چن روزه بازار یه بازیه.خوشحال میشم نظرت رو در این باره بدونم.
              شک نکن ، من از اول گفتم دستوری هستش
              میگن خگستر 2000 تومان.
              میگن ولی در کل سهم ارزنده ای هستش

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

وبیمه یک شرکت سرمایه گذاری هستش که اکثر فعالیتش رو پروژه های ساختمانی هستش
                البته خیلی ها به خاطر اسمش فکر میکنند شرکت بیمه ای هستش
                در یک ماه و نیم قبلی به اندازه کل سهامش گردش داشته.
                میتونید برید و حجم معاملات در یک ماه و نیم قبل را مشاهده کنید.
                کل پروژه هاش رو بزاریم کنار با فروش پروژه خیام در گلستان تهران منطقه 22 بازای هر سهم کم کم 100 تومان سود میسازه.
                این نمای کلی سهم هستش.
                خرید و فروش با خودتان

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

گروه اقتصادیبه نظر می رسد دولت عزم خود را جزم کرده تا با فراهم آوردن زمینه حضور سهل‌تر خودروهای وارداتی پس از چند دهه به حکومت بلامنازع خودروسازان داخلی بر بازار خودرو پایان دهد. در واقع انحصار خودروسازان داخلی بر بازار به زمانی باز می گردد که دولت متوجه شد به دلیل استقبال مصرف کنندگان از خودروهای وارداتی که در نتیجه کیفیت نه چندان مطلوب خودروهای داخلی ایجاد شده بود این محصولات در بازار رقابتی حرفی برای گفتن ندارند .

به گزارش افکارنیوز؛ این در حالی بود که صنعت خودروسازی کشور از مهمترین صنایعی محسوب می شد که علاوه بر بازده بالا بخشی از مشکل اشتغال دولت را نیز مرتفع می کرد. بنابراین دولت در اقدامی انقلابی تعرفه واردات خودرو را به بیش از صد درصد افزایش داد تا به دلیل عدم صرفه اقتصادی برای مصرف کنندگان امکان هرگونه رقابت از لحاظ قیمتی بین خودروهای داخلی با نمونه های مشابه وارداتی سلب گردد.

در واقع اخذ تعرفه صد درصدی باعث می شد تا به عنوان مثال قیمت خودرویی در کلاس ۲۰۶ پس از طی مراحل گمرکی به بیش از ۲.۵ برابر افزایش یابد که قطعا با استقبال مصرف کنندگان علی الخصوص اقشار متوسط جامعه همراه نبود . از سوی دیگر و از آنجاییکه برخی از نمایندگان و به قصد حمایت از مصرف کنندگان در چند سال اخیر موضوع کاهش تعرفه واردات را مطرح کردند در نهایت این خودروسازن بودند که پس از تعیین تعرفه به ۹۰ درصد مجدداً به یکه تازی خود در بازار ادامه دادند.

البته باید توجه داشت که در سال گذشته و پس از آنکه مأخذ تعرفه واردات خودرو از ارز مرجع به ارز مبادله ای تغییر کرد ؛ تعرفه ۹۰ درصد هم به ۴۵ درصد کاهش یافت و تاکنون این تعرفه مبنای محاسبه برای واردات خودرو بوده است. این در حالیست که در چند روز گذشته کارگروه بررسی تعرفه‌ واردات خودرو، پیشنهادی مبنی بر واردات خودروهایی با حجم موتور هزار سی‌سی تعرفه ۴۰ درصد پیشنهاد کرده که به ازای هر ۵۰۰ سی‌سی افزایش حجم موتور، تعرفه واردات ۱۰ درصد افزایش پیدا کند.

به گونه ای که در صورت تصویب تعرفه خودروهای با حجم موتور ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ سی‌سی ۵۰ درصد، ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سی‌سی ۶۰ درصد، ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی ۷۰ درصد، ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ سی‌سی ۸۰ درصد و ۳۰۰۰ سی‌سی به بالا ۹۰ درصد تعیین خواهد شد. لازم به ذکر است پیشنهاد تغییر تعرفه واردات خودرو پس از بررسی در کارگروه بررسی تعرفه واردات خودرو که زیرمجموعه شورای سیاست‌گذاری خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت است به کمیسیون ماده یک ارائه خواهد شد و در صورت تایید کمیسیون ماده یک این تعرفه‌ها از ابتدای سال آینده اجرایی می شود.

تغییر تعرفه واردات به نفع مردم است

آنچه مسلم است در صورت تغییر تعرفه واردات خودرو بسیاری از شرکتها به سمت واردات خودروهای کوچک و با حجم موتور کم روی آورده و این موضوع قطعا حریم امن خودروسازن داخلی را از بین خواهد برد در این رابطه احمد نعمت بخش، رییس انجمن خودروسازان در پاسخ به این سوال که آیا تعیین این تعرفه باعث نمی‌شود که واردکننده‌ها به سمت خودروهای کم مصرف بروند به افکار نیوز می گوید: «این اتفاق در صورت تصویب از سوی کمیسیون ماده یک به نفع مردم می شود چون می توانند با قیمت مناسب خودروی وارداتی ارزان قیمت تهیه کنند.»

او ادامه می دهد: «سیاست دولت نیز چنین است که خودروهایی با حجم موتور کم وارد کند تا از یک سو عدالت رعایت شود و از سوی دیگر منافعی هم برای دولت خواهدداشت.» رییس انجمن خودروسازان در پاسخ به اینکه آیا تغییر تعرفه واردات، بر بازار خودروی داخلی تاثیر خواهدگذاشت و زمینه ایجاد رقابت بین خودروهای داخلی و خارجی را فرآهم خواهد آورد می گوید: «به هر حال خودروسازان داخلی نیز در این میان سعی خواهند کرد از دایره رقابت خارج نشوند اما از آنجایی که دولت قصد دارد قیمت بنزین را در سال آینده افزایش بدهد می تواند با این تعیین تعرفه بیشتر برای خودروهایی که مصرف سوخت بیشتری دارد محدودیت بیشتری را در زمینه ورود این گونه خودروها ایجاد کند.»

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

به گزارش ایران اکونومیست، رحیمی با بیان اینکه هنوز برای بررسی چشم انداز سودآوری ها در سال مالی 93 به بررسی های بیشتری نیاز می باشد،عنوان کرد:هنوز موضوع رفع تحریم ها و قوانین تجاری موجود در این زمینه برای شرکت شفاف نیست و به لحاظ کمی نمی توان گفت که در سال مالی جدید تا چه حد می توان به تعدیل بودجه برآوردی امیدوار بود.مدیر مالی "شیران" در گفتگو با خبرنگار اکوبورس از موضوع چالش شرکت های پالایشی با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی بر سر برگشت درآمد حاصل از فروش نفت خام و فرآورده های نفتی در سه ماهه آخر سال مالی 91 نیز سخن گفت و افزود:این موضوع با وجود ابلاغ شرکت ملی پالایش و پخش به پالایشگاهها اما هنوز از سوی شرکت های پالایشی عملیاتی نشده و اعتنایی نمی شود.با این همه "شران" از بابت نرخ فروش مواد اولیه همچنان به اخذ ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری ها در حساب های مالی معتقد است.وی هر گونه تغییر در روند سودآوری شرکت صنایع شیمیایی ایران را منوط به مشخص شدن تحریم ها در سال 93 دانسته است.به گفته کریمی "شیران" برای دریافت ماده اولیه کاتالیست خود پیش از تحریم ها با کشورهای ایتالیا و آلمان در تعامل بوده اما هم اکنون این مواد از کشور چین خریداری می شوند.مدیر مالی شرکت صنایع شیمیایی ایران از قصد این شرکت برای افزایش سرمایه ایی 100 درصدی نیز خبر داد و گفت: گزارش توجیهی این افزایش سرمایه به سازمان بورس ارسال شده که پس از تایید مجمع سهامداران از محل سود انباشته شرکت محقق خواهد

نظر

• ashoo
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 42

SMJ13 سلام.فکر نمی کنید غیبت شما داره تبدیل میشه به غیبت کبری؟. فکر نمیکنی با درست کردن این تاپیک و علاقه مند کردن بقیه به خودت و تحلیل های قدرتمندت برای خودت مسئولیت ایجاد کردی؟ لطفا بیا ولو اندک راجع به شرایط موجود نظرت و تحلیلت بگو. به شدت تحلیلهات رو قبول دارم.منتظریم

نظر

• araz25
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 23

شک نکن ، من از اول گفتم دستوری هستش
                        میگن خگستر 2000 تومان.
                        میگن ولی در کل سهم ارزنده ای هستش
                        درسته تریدر جان معاملات امروزش بهم ثابت کرد دارن دستوری کنترلش میکنن و سهامدارای عجول رو می ترسونن

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان
                          یه عذرخواهی بزرگ به تمام دوستان بدهکار هستم ولی دلیل هم داره...
                          خیلی وقته که نیستم و دلیلش هم فشارهای شدید عصبی است که دارم تحمل میکنم...
                          دیروز اونقدر فشارم رفت بالا که نزدیک بود رگهای چشمم خونریزی کنه ، خدا رحمم کرده...
                          سردردهای عصبی هم زیادتر شده و دکتر گفته از استرس دور باش چون فشارت خیلی بالا است،وقتی گفتم 27 سالمه گفت خیلی مواظب باش چون سکته قلبی زیر 35 سال یعنی مرگ...
                          با این حال نمیتونم بی تفاوت باشم و همیشه بازار را چک میکنم ولی این بازار هم شده قاراش میش...
                          از بازی های کوچکی و سرسره بازی آموختم که بالا رفتن خیلی سخته ولی پایین آمدن خیلی راحته...
                          بورس هم پایین و بالا زیاد داره ، اگر یادتون باشه روی شاخص 89000 هشدارها را داده بودم...
                          الان هم شاخص داره اصلاح میکنه....
                          لمس شاخص 82500 برابر با لمس شاخص 57000 در دوران جنگ سوریه است !!!!
                          دليل اصلاح؟
                          نميدانم!!!!!
                          فقط ميدانم امروز ميتونه آخرين اصلاح بازار باشه و اگر امروز بيش از 82300 واحد بريزد يعني رفتيم براي 78000...
                          و من الله توفيق

آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2014/01/21, 08:29.
                          هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

خوب من اینجا هستم تا در مورد سهامهایی که معرفی کردم توضیحاتی بدهم ابتدا ثشرق:
                            ببینید دوستان این سهم را روی 260 تومن معرفی کردم و کسی که اونموقع خرید و مجمع رفت میتونست با فروشش روی 381 تومن + 23 تومن سود مجمع چیزی حدود 55 درصد سود داشته باشد !!!
                            ولی خود من دست به این سهمم نگذاشتم و نخواهم گذاشت به دلایل زیر:
                            گزارش 3 ماهه برای خیلی ها که مبتدی هستند یعنی یک گزارش بد ولی برای من یعنی یک گزارش عالی چون ثشرق یک شرکت ساختمانی است و قرار نیست کنسرو تولید کنه که مثلا تو سه ماهه بخواد 25 درصد پوشش بده و ...
                            خیلی واضحه که ثشرق نیاز مالی برای ساخت پروژه هاش نداره و از طرفی بخاطر وام های 50 -60 میلیونی که قراره برای خرید خانه بدهند تقاضا برای خرید مسکن زیاد میشه و قیمت خونه میره بالا پس این شرکت میذاره هر وقت پروژه هاش گرون شد میفروشه ، در عرض یک ماه میتونه کل پروژه هاش را بفروشه ، یادتون نره که این شرکت تو مشهده و مشهد هم رکود مسکن نداره...
                            از لحاظ تکنیکالی هم گروه مسکن سازان فردا به حمایت میرسند و بر میگردند و ثشرق هم روی حمایت بزرگ خودش قرار میگیره و برمیگرده 250 تومن حمایت اصلیش هست...

دوستان همچنان توصیه به نگهداری و در صورت لزوم خرید مجدد این سهم دارم ، اگر نقد هستید اصلا لحظه ای شک نکنید و بخرید...

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

بانک دی:
                              دوستان خود من و بسیاری از دوستانم این سهم را با نزدیک به 500 میلیون و میانگین 255 تومن خریدیم که اگر بخواهم حساب کنم نزدیک به 120 میلیون تومن تا حالا روش ضرر کردیم ولی حتی یک برگ سهم هم نفروختیم چون این سهم فروشی نیست مثل ثشرق..
                              شاخص بانکی ها هم امروز به حمایت 755 میرسه و البته بانک دی اونقدر ناب شده که اگر 10 هم میلیارد داشتم روی این سهم همه را سرمایه گذاری میکردم...
                              امروز بانک دی به حمایت 188 تومن میرسه و باید برگرده و اگر برنگرده هدف 175 تومن هست ، من که دارم پول جور میکنم بخرمش...
                              یادتون نره که این سهم 500 درصد افزایش سرمایه داره و سرمایه گذاری های خوبی انجام داده بگونه ای که
                              جمع کل سود حاصل از سرمایه گذاریها و سپرده گذاریها، بیش از 6 برابر 9 ماهه پارسال بوده و بیش از 2.5 برابر 12 ماهه پارسال!!!
                              به دوستان توصیه به خرید این سهم دارم...

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

اخابر هم به قیمت مناسبی رسیده و طبق برسی که روی چارتش داشتم خریدش روی 295-305 بسیار عالی است با هدف 500 تومن...
                                دوستان خرید این سهم را توی قیمت مذکور پیشنهاد میدم...

نظر

در حال کار...
                                X