کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من بشهاب تا تیر بیش از 100 % سود میده ، حالا از من گفتن ، شما برید گزارش هاش رو بخونید متوجه حرف من میشید ، 9 ماهه کل سودش رو پوشش داده تازه بدون اینکه گزارش های تلفیقیش رو ارائه بده.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
به نظر من بشهاب تا تیر بیش از 100 % سود میده ، حالا از من گفتن ، شما برید گزارش هاش رو بخونید متوجه حرف من میشید ، 9 ماهه کل سودش رو پوشش داده تازه بدون اینکه گزارش های تلفیقیش رو ارائه بده.
یه نکته ای که یادت رفت بگی افزایش سرمایه نزدیک به 300 درصدی تا آخر سال 94 هست ...
سال بعد احتمال داره کل این 300 درصد را اعمال کنه و باز این یعنی رشد سودآوری طی دو سال بعد ...
بنظر من هم سهم خوبیه...
سعی میکنم گزارشاتش را بکشم بیرون ببنیم چی میگه ، البته باید اعتراف کنم تخصص من بیشتر ساختمانی ها و نفتی ها و قندی ها است :)
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سهم واگرایی داده ، حمایت 120 و 104 تومان هستش ،خط روند صعودی خودش رو شکونده و روند بلند مدت نزولی هستش.
این نظر من هستش.
راستیتش خبری از وبیمه ندارم ، اما خدام رو شکر میکنم که وبیمه تو این بازار مسخره کشکی بسته بود.
ولی راستیتش من از وبیمه هیچ واهمه ای ندارم ، من مطمئن هستم سودم رو برخواهم داشت.
یه نامردی که در حق این گروه هست درسته شاخصش باید اصلاح کنه ، ولی بترانس رو بستن اصلاح شاخصش رو انداختن گردن این شرکت های کوچک ولی به نظر من فکر نکنم بشهاب 950 رو ببینه چون اگر ببینه وضعش فرق میکنه ، خط روند صعودیش رو میشکنه و ...
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
سلام خدمت دوستان
امیدوارم که سبزی بازار و ازمون نگیرن
دیروز صبح که پاشدم بیام سروقت بازار
اینترنتم وصل نشد بعد فهمیدم تی پیلینک بینوا در اثر فشار فروش بازار و پر فشاری اینترنت سوخته
بدو رفتم 1 دیگه خریدم که متوجه شدم ای بابا ویندوزم که خراب شده
که.....
این 1 واگرایی + بود laughingsmiley
اگه میدونستم با قربانی کردن 1 مودم بازار سبز میشه زودتر این کارو میکردم اما باز به 1 نتیجه ای رسیدم که باید ظرف زمانی هم پر میشده/:.yead.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
علی آقا من گزارشاتش رو خوندم 9 ماهه 66 درصد پوشش داده 1077 از 1624 چطور میگید صد در صد پوشش داده
ای خدا، بازم صف شد ملت جوگیر شدن!!!
دوستان، عزیزان، برادران، خواهران
آخه این صف چی داره که هی زنبیل می ذارین؟!
آخه کی با تحلیل روی صف، خرید و فروش می کنه؟!!
مثل اینکه یه روش تحلیل جدید هم اضافه شده به نام صفیکال (صف+تکنیکال) و ما خبر نداریم!!!
دوباره نگاه کن عزیزم! خریدارا اول وقت با وسواس عمل کردند، ولی الان مشخصه داستان چیه...
با تجربه ای که همه-مون تو این مدت داریم، نباید به صف ها توجهی داشته باشیم. من الان تمام نمادهایی که رصد می کنم صف خریدن! این نشون از جو زدگی ملته، عزیزم!
نظر