کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان دو تا تصویه حرفه ای براتون دارم ، اگر میخواهید در تمام مراحل معامله گری خودتون موفق باشید این توصیه ها را جدی بگیرید: 1-در بازاری که همه ترسو هستند و فروشنده شما شجاع باش و خریدار و همینطور در بازاری که همه شجاع هستند و خریدار شما ترسو باش و فروشنده... 2- ده درصد اول و آخر گین هر معامله را به دیگران بدهید...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
همانطور که قبلا هم عرض کردم شاخص خودرویی ها روی 10200 برگشت البته میتوانید حد ضرر 9800 واحدی هم براش در نظر بگیرید...
بنده روی خودرویی ها نظری ندارم چون زیان انباشته سنگین دارند ولی قطعه سازان فرق دارند... خکمک سهمی که 4 میلیارد تومن زیان انباشته دارد ولی براحتی برای سال 93 میتونه این 4 میلیارد تومن را پوشش بده و به سود سنگین بالای 100 تومن بشینه...
از نظر تکنیکالی هم کاملا به حمایت رسیده و خریدش تو این قیمتها اصلا ریسکی نداره ، این را هم در نظر داشته باشید که این سهم از 350 تومن شروع به ریزش کرده...
شپلی را یه مقدار کم خریدم ولی منتظر رسیدن قیمتش به 120 تومن هستم که فول خرید کنم :)
البته امروز خیلی خوب معامله شد و مقدار زیادی سهم ازش معامله شد و احتمالا شنبه صف خرید سنگین بشه ولی خیالی نیست ، ما هم صبرمون زیاده :)
پله اول را با میانگین 133 تومن خریدم و پله بعدی با میانگین 120 تومن خواهم خرید :)
سید این ولصنم چرا اینطوری کرد!!! 15 تومان سود؟الان اینو چیکارش کنیم!!؟؟ /:.sadsmiley.:/
البته بنده میدونستم سیاست تقسیم سود 60 الی 70 درصدی داره ولی احتمال 70 درصد را بیشتر میدانستم و فکر میکردم حداقل 17 تومن سود تقسیم کند ...
این نشان میده اهداف شرکت برای سال بعد بسیار وسیعتر بوده و قصد سودسازی بالایی را دارد ، برج 6 سال بعد سود ولصنم حداقل 70 تومن خواهد بود :)
شما اگر به به ای 7 هم بهش بدهید میشود 490 - 500 تومن :)
این سهم واقعا میتونه سال بعد به عنوان یک اعجوبه به بازار شناسانده شود :)
ثتران:
خرید حقوقی ثتران خلاف بازار ساختمانی ها و علی الخصوص ثشرق داره یکسری سیگنالها را میده که قراره لیدر ساختمانی ها عوض بشه...
بنده دیروز کل ثشرق هایم را با ثتران و یک مقدار ثاخت عوض کردم :)
البته من یک ریسک کردم و به دوستان توصیه میکنم بر اساس تحلیل خودشون خرید کنند نه گفته های من ...
نظر