i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
    خب دوستای عزیز فقط چند ساعت دیگه تا سال تحویل مونده
    میگم حالا که بازار تعطیله و با فشارامون زیاد بازی نمیشه .. موافق هستید یه سری آموزش به درد بخور حدود 3-4 مبحث مفید تکنیکال رو قرار بدیم
    حالا فرقی نمیکنه چه من چه سایر دوستای عزیز آقای
    za_trader

علی الخصوص شما
    بسم ... شروع کن میثم خان
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• feredos
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 485

آهان! فکر کنم اونایی که تازه عضو میشن و اولین پستشون رو میفرستن، مدت زمانی طول میکشه که پستشون قابل رویت بشه. بنابراین ممکنه پستشون به حالت مخفی باقی بمونه و بهو در قبل ظاهر بشه...

من هم خیلی پایه مطالب آموزشی هستم. اگه نیاز به ترجمه مطلبی هم باشه به من بگید سه سوته انجام میدم.... آقا میثم و آقا علی استارت رو بزنین...
      I entered the bearish market and survived

نظر

• feredos
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 485

راستی یه سوال که خیلی وقت بود میخاستم بپرسم:
        اگر مثلا فردا قرار باشه یه سهمی بره تو مجمع و من همین امروز از سهمش خریده باشم، آیا سودی که در اون مجمع معین میشه به من هم تعلق میگیره؟ اگر نه، چه مدتی باید یه سهم رو نگه داشت که سود تقسیمیش بهت برسه؟
        تاریخ مجمع هر سهم رو از کجا میشه درآورد؟ (اگر جوابتون "کدال" است، از کجای کدال؟)
        I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
          آهان! فکر کنم اونایی که تازه عضو میشن و اولین پستشون رو میفرستن، مدت زمانی طول میکشه که پستشون قابل رویت بشه. بنابراین ممکنه پستشون به حالت مخفی باقی بمونه و بهو در قبل ظاهر بشه...

من هم خیلی پایه مطالب آموزشی هستم. اگه نیاز به ترجمه مطلبی هم باشه به من بگید سه سوته انجام میدم.... آقا میثم و آقا علی استارت رو بزنین...
          آخه برای 10 پست اول اینطوری هستش ولی الان آیدی هیرکان 69 تا پست فرستاده

نظر

• meysam.jalali
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 250

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
            بسم ... شروع کن میثم خان
            خب پس اجازه بدید کامل مطلبو تایپ کنم بعد آپ کنم
            اولین مبحث خطوط بادبزن
            [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• meysam.jalali
              عضو عادی
              • Mar 2014
              • 250

با اجازه دوستان

اصل بادبزن

الف ) بادبزن سقف
              گاهی بعد از شکسته شدن روند صعودی قیمت قبل از شروع به موج اصلی (کانال 1)
              کمی افت می کند که به آن اصلاح میگوییم
              و در همان حین قیمت وارد کنالی پائین تر از کانال اصلی شده (کانال 2) و سعی میکند به کانال اصلی که حال برای خود یک مقاومت شده برسد که توان آن را نداره
              و دوباره از همین کانال نیز سقوط کرده و به کانال پایینی(کانال 3) نقل مکان می کند
              حالا کانال دومی نیز برای او یک مقاومت شده
              قیمت نه تنها نمی تواند به کانال بالایی صعود کند بلکه از کانل 3 نیز خارج میشود
              سیگنال فروش قطعی صادر میشود ..
              بفروشید !!!

[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• هیرکان
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 172

دوستان علی اقا و بقیه عزیزان سال نو سال 1393 را تبریک و مبارکباد عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از نشاط اسایش امنیت و سلامتی را در پیش رو داشته باشید انشالله............دوستون دارم و از موفقیت های شما من هم خوشحال میشوم ارزومندم سال پرسودی رو در پیش داشته باشید عزیزان..............درضمن اگه وقت داشتید بسویچ ما رو هم تحلیلی بزنید

نظر

• meysam.jalali
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 250

ب ) بادبزن کف
                  خیلی از افراد هستد تو بازار که من اسمشونو شکارچی گذاشتم این افراد بدون داشتن هیچ دانش تکنیکالی چنان با سرعت و تجربه عمل می کنند که خیلی ها فقط می تونند نظاره گره اعمال آنها این گونه افراد در سال کلا بین 5-6 معامله انجام میدن که حدود 5-6 تای اون صحیح هست و حتی خیلی مواقع 6 معامله کاملا صحیح از آب در میاد
                  این مبحث خیلی برای سهامداری مورد علاقه هست نه سهامبازی
                  در این حالت درست عکس حالت اول رخ میدهد
                  سهام در یک کانال نزولی قرار دارد (کانال 1) بعد از مدتی سهم از کانال نزولی خود خارج شده و به کانالی دیگر (کانال بالاتر)منتقل میشود (کانال2) و همانطور که از تصویر پیداست بعدز از مدت کمی از این کانال خارج شده وبه سمت بالا تر یعنی (کانال 3) مهاجرت می کند و بعد از داشتن پتاسیل لازم کانال سوم را میشکند و مقاومت سوم را به حمایت مهم و معتبری تبدیل میکند

سیگنال خرید قطعی صادر میشود ..
                  بخرید !!!

[/INDENT]

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

تراز هاي فيبوناچي انبساطي
                    پس از خريد در نقطه C هدف قيمتي D بر اساس فيبوناچي انبساطي و محاسبات مبتني بر
                    افزايش قيمت از نقطه تا B تعيين مي شود . اين محاسبات در شكل و جدول زير ارائه
                    گرديده است.

نظر

• tvihn
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 312

با سلام وتبریک سال نو به همه دوستان عزیز ، در وحله اول سلامتی و خوشی و در وحله بعد سال پر از برکت وسود سرشار برای دوستان ارزومندم.
                      ضمنا تو روزهای تعطیل نوروز اگه دوستان فرصت داشتن ارایه نکات تکنیکالی خالی از لطف نخواهد بود و تو این روزها میتونیم مطالب جدید یاد بگیریم. :)
                      اگه ممکنه در مورد فیبوناچی projection و time هم توضیح بدین. ممنون

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

Time Zone :
                        برخلاف
                        ساير روشها در اين روش بين نقاط كف وسقف قيمت خطوط عمودي رسم ميگردد
                        اين خطوط بر اساس سري فيبو ناچي مي باشد وترتيب آن بصورت 8 5 3 2 1 1و......
                        ميباشدو تغييرات قيمت در نز ديكي اين خطوط صورت مي گيرد.
                        نتيجه گيري :
                        خطوط فيبو ناچي بعنوان نشان دهنده روند قيمت سهام مورد مطالعه قرار ميگيرد البته اين روش
                        ابزار مناسبي براي زمان ورود وخروج از يك سهم نميباشد بلكه حركت قيمت مابين خطوط را مي
                        شود تفسير كرد .
                        بعضي از نرم افزار هاخطوط فيبو ناچي را به بهترين حالت رسم مي كنند از جمله نرم افزار نگسون
                        سافت ور.

نظر

• فرشین
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 43

با سلام خدمت دوستان عزیز
                          درآستانه تحویل سال نو، سالی توام با سلامت، موفقیت وکامیابی براى همه عزيزان آرزومندم وبه سهم خودم ازسید عزیز و علی آقای نازنین که زحمات زیادی رو برای این تاپیک می کشند، تشکر می کنم.
                          به امید سالی پرسود براى همه عزيزان

نظر

• rahnama
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 770

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
                            خب دوستای عزیز فقط چند ساعت دیگه تا سال تحویل مونده
                            میگم حالا که بازار تعطیله و با فشارامون زیاد بازی نمیشه .. موافق هستید یه سری آموزش به درد بخور حدود 3-4 مبحث مفید تکنیکال رو قرار بدیم
                            حالا فرقی نمیکنه چه من چه سایر دوستای عزیز آقای
                            za_trader

علی الخصوص شما
                            آقا میثم عزیز بینهایت ممنون.منتظر محبت شما عزیزان هستیم.
                            اینستاگرام من :
                            منتظر شما عزیزان هستم.
                            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• rahnama
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 770

سال نو بشما علی آقای عزیز و آقا سید گرامی و همه عزیزان انجمن مبارک.
                              اینستاگرام من :
                              منتظر شما عزیزان هستم.
                              www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• meysam.jalali
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 250

تشخیص نقاط حمایت و مقاومت
                                خطوط شتاب
                                خیلی از دوستان بسیار شده در مورد حمایت و مقاومت یک سهم بارها سوال کردن و اینکه نقاط حمایت و مقاومت یک سهم چگونه مشخص میشه
                                البته راه های مختلفی برای پیدا کردن نقاط حمایت و مقاومت سهم وجود داره
                                یکی از این ها خطوط شتاب
                                خطوط شتاب افزایشی:
                                برای رسم خطوط شتاب افزایشی
                                بالاترین روند صعودی را پیدا میکنیم این نقطه را با یک خط عمودی به پاین نمودار جای که این روند شروع شده وصل کنید
                                سپس خط عمودی را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید
                                حال دو نقطه 2/3 . 1/3 بدست آمده را به نقطه ابتدایی که روند تشکیل شده وصل میکنیم
                                این خطوط مانند حمایت در زمان نزول عمل می کنند .
                                بر فرض مثال
                                اگر سهم در نقطه bنیاز به اصلاح داشته باشد در روزهای آینده امکان دارد تا حوالی خط 2/3 نزول کند و در آنجا حمایت نسبتا معتبری وجود دارد اگر این حمایت هم شکست امید به خط 1/3 میرسد و در صورت شکست آن قیمت به نقطه a میرسد

[/INDENT]

نظر

در حال کار...
                                X