i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postالگوهای هارمونیک رو خودت باید تشخیص بدی
EMERGing Bat Bearish
I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postیعنی علی جان ترکوندیم با این جواب!!! پس این چیه که کنار عکست نوشته؟! از کجا اووردیش؟ خودت نوشتیش؟
EMERGing Bat Bearish
مفید تریدر ورژنش 5 هستش.
تازه تو خود اندیکاتور متا تریدر 4 هم نیست ،ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postتو مفید تریدر اجرا نمیشه ، این اندیکاتور تو متاتریدر 4 اجرا میشه .
مفید تریدر ورژنش 5 هستش.
تازه تو خود اندیکاتور متا تریدر 4 هم نیست ،I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postشرمنده علی جان سرتو درد میارم، اگه تو متاتریدر 4 هم نیست پس شما از کجا دانلود و به اون نرم افزار اضافش کردی؟ خیلی از این اندیکاتورها میتونن بصورت مجزا دانلود بشن و به سادگی به پوشه نرمافزار منتقل بشن تا قابل استفاده باشن. شاید واسه مفید تریدر هم بشه این کار رو کرد...
آره دقیقا باید دانلود کنید و به پوشه اندیکاتورها اضافه کنید ، ولی من برای mt5 یا همون مفید تریدر فعلا ندیدم.اینی هم که من دارم برای mt4 هستش اگر خواستید براتون آپلود میکنم.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
[/INDENT]
نظر
-
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Postحال و روز شاخص
خیلی از سهامداران با تجربه شرط خرید خودشون رو بعد از عبور شاخص از مرز 81000 عنوان می کنند و در این روزها حاضر به خرید هیچ سهمی نیستند
حجم کم معاملات هم این مطلب رو تائید میکنه
این جمله واقعا منو عصبانی میکنه. نبود منطق توش موج میزنه و همین دلیلی میشه که من بهش اعتقادی نداشته باشم. شرط عبور از این مرز جون گرفتن بازار و برگشت اعتماده. سهامدار ریز با چه دل و دماغی امید به موندن تو بازار رو داشته باششه اگه بدونه که گنده ها میدون رو خالی کردن و بازار هر مسیر خرکی رو ممکنه طی کنه. فکر میکنی گنده ها اینو نمیدونن؟ حال میکنن سرمایشون پارک باشه و فرصت استفاده از بازار رو از دست بدن؟
به نظر من جای نگرانی نیست.
فعلا این بازار نیمه تعطیله ولی بعیده که خطرناک باشه.این چند نفری که تو اینجا پست میزارن هم فعلا قصد نوسان گیری روزانه دارن (به غیر از میثم). پس فعلا آمار بهم بدیم که تو کجا سود مقطعی هست و در کنارش به عمق معلومات تکنیکال اضافه کنیم.
من چهارشنبه یه مقدار "دارو" خریدم. قیمتش جای مناسبیه. فکر کنم بشه به دید 2 تا 3 روز ازش انتظار خوبی داشت.I entered the bearish market and survived
نظر
-
من خودم تو این چند وقت خرید دارم انجام میدم
خرید های یک ساله و بلند مدت
ثاخت و وساپا --و دارم خرید های پلکانی انجام میدم (و تا یک سال قصد فروش ندارم و به مجمع میرم اگه حد ضر رو نشکونه)
اگرم سهم های بتای منفی بخواید
درست موقع استارت خدمتتون یه تحلیل گذاشتم از چکارن
اون سهم خوبیه و میشه روش حساب کرد
تو تعطیلاتم فرصت ورود میده
البته من نوسان گیری هم میکنم البته از اول سال دلشو نداشتم
ایشالا بازار خوب شه این کارو انجام میدم
فقط روی تک سهم این کارو انجام میدم و فقط فکر می کنم ثتران و خوب بشناسم
دارو خرید خوبی[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Postمن خودم تو این چند وقت خرید دارم انجام میدم
خرید های یک ساله و بلند مدت
ثاخت و وساپا --و دارم خرید های پلکانی انجام میدم (و تا یک سال قصد فروش ندارم و به مجمع میرم اگه حد ضر رو نشکونه)
اگرم سهم های بتای منفی بخواید
درست موقع استارت خدمتتون یه تحلیل گذاشتم از چکارن
اون سهم خوبیه و میشه روش حساب کرد
تو تعطیلاتم فرصت ورود میده
البته من نوسان گیری هم میکنم البته از اول سال دلشو نداشتم
ایشالا بازار خوب شه این کارو انجام میدم
فقط روی تک سهم این کارو انجام میدم و فقط فکر می کنم ثتران و خوب بشناسم
دارو خرید خوبی
چکارن رو نمیشناسم باید صحبتتاتونو روش مطالعه کنم. ثاخت واقعا سهام عالی ست. امیدوارم متعالی شه.I entered the bearish market and survived
نظر
نظر