i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط feredos پست شده است View Postمیثم در مورد بالا پایین شدن قیمت روی اطلاعاتی داری؟ بنظرت ورود به فملی با وضعیت تکنیکال خوبش چقدر ریسک داره؟
باید ببینیم اتحادیه اروپا هم مثل امریکا روسیه رو تحریم میکنن ؟
روسیه تولیدات خوبی در زمینه بیلت سرب روی و آهنو و آلومینیوم داره
شاید وارداتش به ایران افزایش پیدا کنه شاید هم قیمت سرب و روی جهانی افزایش پیدا کنه
اگه واقعا قصدت خرید فردا فسرب بخر یا بزار هفته بعد ..عجله نکن وقت هست[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Postوالا وضعیت روی و سرب و فلزات جهانی رو فعلا نمیشه پیش بینی کرد
باید ببینیم اتحادیه اروپا هم مثل امریکا روسیه رو تحریم میکنن ؟
روسیه تولیدات خوبی در زمینه بیلت سرب روی و آهنو و آلومینیوم داره
شاید وارداتش به ایران افزایش پیدا کنه شاید هم قیمت سرب و روی جهانی افزایش پیدا کنه
اگه واقعا قصدت خرید فردا فسرب بخر یا بزار هفته بعد ..عجله نکن وقت هست
فسرب رو که امروز خریدم. فملی رو میزارم واسه بعد.
/.:biggrinsmiley.:/I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postجناب فردوس نظرتون در مورد خرید رمپنا چیه
میثم، تو نظرت چیهI entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postدو جمله مینویسی، ارزش ده صفحه تحلیل رو داره. واقعا ممنون
فسرب رو که امروز خریدم. فملی رو میزارم واسه بعد.
/.:biggrinsmiley.:/
بعدشم مارو چوب کاری نکن ما از همه بی سواد تریم هیچ ادعایی نداریم
امید واریم سید هرچه زودتر بیاد و مارو از تحلیلاش سودمند کنه[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[/INDENT]
نظر
-
در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Postفردوس جان فسرب که خریدی دیگه بی خیال فملی بشو گزینه خوبی خریدی
بعدشم مارو چوب کاری نکن ما از همه بی سواد تریم هیچ ادعایی نداریم
امید واریم سید هرچه زودتر بیاد و مارو از تحلیلاش سودمند کنه
منم منتظرم سید بیادو، همه ما از تحلیلاش بهره مند شیم. مخصوصا امیدوارم در مورد ثتران خبرای جدیدی داشته باشه.
یه چیزی میخام بنویسم امیدوارم کسی ناراحت نشه. من سید رو از تاپیک همسایه شناختم. به نام چرچیل. تحلیل تکنیکالاش حرف نداره. ولی خبرای پیرامون سهمو (ثتران) از مجید خالقی میگرفت. در میزان اطلاع و سرمایه مجید شکی نیست. هرچند این اواخر واقعا پست های ناامید کننده زیاد زد. همه میگن ثتران رو تبلیغ اضافه کرد و با قیمت شدیدا حبابی، انداخت به ملت. امیدوارم اینا حقیقت نداشته باشه ولی خیلی دوست دارم نظر سید رو در موردش بدونم.I entered the bearish market and survived
نظر
-
با نام خدا امروز را شروع میکنیم ، البته کمی دیر ولی به دید فردا :)
دوستان اگر یادشون باشه شپلی را روی 130 تومن گفتم که سیگنال خرید داده و امروز قیمت 163 تومن و سهم بعدی اگر یادتون باشه خکمک بود که روی 140-145 گفتم قیمتش ارزنده خریده و امروز روی 206 تومن صف خرید میلیونی داره :)
امیدوارم دوستان استفاده کافی را برده باشند...
و اما امروز:
بنظرم خرید مقداری رمپنا روی 750-800 و بصورت پله ای بسیار مناسب باشه ، این سهم ز نظر تکنیکالی به کف قیمت خودش رسیده و در حال حاضر در نقطه بیش فروش تکنیکالی قرار داره ، بنده خودم روی 800 تومن امروز مقداری برای خودم و یکی از دوستانم خرید کردم و فردا هم روی 780 تومن اگر بیاد حتما خریدار خواهم بود ، روزی که روی 1300 تومن70 میلیون صف خرید داشت اخطار داده بودم که خریدش توی این قیمت یعنی خودزنی و امروز روی 800 تومن بالای 40 درصد افت داشته !!!
ثتران هم احتمالا یک ریزش تا 253 تومن را تجربه کنه ولی این سهم کف قیمتش همینجاست و پایینی نداره که از خریدش بترسید...
خرید ثاخت روی 194 تومن بسیار اوکازیون هست...
دوستان وساخت به صورت ویژه تحت نظر داشته باشید ، خبرهای خاصی از این سهم به گوشم رسیده ، احتمال داره بصورت ناگهانی تا چند روز صف خرید سنگین بشه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر