کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضمن اینکه کانالی که خوتون کشیدید ، کف کانال چنده؟
با این تفاصیر و صف فروش شدن اکثر نمادها در آخر وقت نشان از غضنفر شدن بازار تا پایان هفته است...
برای همین هم هست که میگویم چیزی نخرید حتی رمپنا که چنین اصلاح کرده !!!
به وقتش اعلام خواهم کرد که کی فرصت ورود هست...
سید، از عرضه اولیه فردا هم دوری کنیم؟!
فقط قصد مزاح!/:.happysmiley:./
آخه سید جان، چرا باید بعد این ریزشی که شما میگی ، صعود با دوام داشته باشیم؟ مگه قراره چه خبر مثبتی به این شاخص وامونده برسه تو اون حد سقوط که شما گفتی؟
این خبر منفی که شما مطرح کردی در برابر خبرهای مثبت که تو این چند وقت به این بازار رسید ، چیزی نیست که. درست نمیگم؟
اگه بازار بخاد منفی تر بشه و حرکت نزولیش بیشتر از صعودیش باشه، دلیلش رو نباید تو امثال این خبرها جستجو کرد.
بازار دیر استارت میزنه ولی منطق میگه قبل مجمع باید بازار سبز بشه.
امیدوارم که فردا به حمایت ماهیانش واکنش نشون بده.
بنده چیزی که میبینم این است که شاخص علاقه دارد بار دیگر کانال نزولی شکسته شده خودش را لمس کند
به تصویر زیر به دقت نگاه کنید ، در آر اس آی هم تشکیل الگوی سقفی دوقلو کاملا مشخص است...
پس از این موج ریزشی بار دیگه سوار بر یک موج صعودی که هدف 88000 واحد دارد خواهیم شد ، البته این تحلیل من است و کسی بر اساس گفته های من خرید و فروش نکند!
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید، از عرضه اولیه فردا هم دوری کنیم؟!
فقط قصد مزاح!/:.happysmiley:./
آخه سید جان، چرا باید بعد این ریزشی که شما میگی ، صعود با دوام داشته باشیم؟ مگه قراره چه خبر مثبتی به این شاخص وامونده برسه تو اون حد سقوط که شما گفتی؟
این خبر منفی که شما مطرح کردی در برابر خبرهای مثبت که تو این چند وقت به این بازار رسید ، چیزی نیست که. درست نمیگم؟
اگه بازار بخاد منفی تر بشه و حرکت نزولیش بیشتر از صعودیش باشه، دلیلش رو نباید تو امثال این خبرها جستجو کرد.
بازار دیر استارت میزنه ولی منطق میگه قبل مجمع باید بازار سبز بشه.
امیدوارم که فردا به حمایت ماهیانش واکنش نشون بده.
در مورد عرضه های اولیه که نهایتا 1 میلیون تومن هم نقد نمیخواد...
اما دلیل افزایش دوباره بازار را خودتون گفتید ، فصل مجامع...
اگر بگذارند بازار در همین هفته کار اصلاح را به پایان میرسونه و صعودی میشه...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
تو این یکی دو ساعتی که گذشت، نشستم حساب کتاب کردم و ارزش روز کل سهامم رو بدست اووردم و با میزان پولی که به حساب کارگزاری وارد کردم مقایسه کردم. بعد گفتم اگر اون زمانی که دوباره اومدم تو بورس (دی ماه سال 92) پولو تو بانک با سود 20 درصد میزاشتم چقدر میگرفتم. دوباره جمعو تفریق. نتیجه این شد که 7 درصد الان تو ضررم! فقط 7 درصد!
تو ابن مدت که درگیر بودم این رو حساب نکرده بودم و فکر میکردم خیلی بیشتر از این حرفا تو ضرر باشم!
الان میشه گفت که با این همه بدبیاری تو بورس، چند تا نوسان موفق و این عرضه های اولیه، واقعا کارساز بودند!
:.thumbsupsmileyanim
مطمئنا خیلی از شما از سودآوری سال پیشتون، ضرر رو محاسبه میکنید، ولی امیدوارم اوناییتون که مثله من بدموقع وارد بورس شدید، تونسته باشید قسمت عمده ای از ضرر رو جبران کرده باشید. به امید روزهای سبزتر و تصمیمات هوشمندانه تر.
همونطور که می بینید، نقطه ورود ما قله سمت چپ قیمت و حد ضرر ما کف سمت چپ قیمت است.
طبق این استراتژی در هر پوزیشن گیری تنها حد ضرر 1 درصدی از سرمایه اولیه قابل قبول است
محاسبه حجم مجاز پوزیشن به این صورت است:
فرض کنید میزان سرمایه اولیه (موجود در بانک) شما 10 میلیون تومان باشد. پس 100,000 = 10,000,000 * 0.01
یعنی ما مجازیم فقط 100,000 تومان در این پوزیشن ضرر کنیم.
در این مثال حد ضرر ما تقریباً 26 تومان است، پس باید حجمی را انتخاب کنیم که 26 تومان آن معادل 100,000 تومان شود. یعنی حجمی معادل 3846 عدد
سلام
تحلیلی از ختراک ونقطه ورود ارائه فرمایید
اگر سهم بهتری مد نظر است راهنمایی نمایید- سپاسگذارم
سلام به شما
با کسب اجازه از دوستان عزیز
با توجه به استراتژی که در پست قبلی توضیح دادم شما می تونی در قیمت 221 تومان با رعایت حد ضرر 202 تومان وارد بشی.
در این نقطه مومنتومِ مثبت و روندِ مثبت داریم، RSI هم بالای 50 قرار داره.
همونطور که گفتم ریسک شما نباید بیشتر از 1% سرمایه اولیه موجود در حساب شما بشه. طبق فرمولی که گفتم حجم مجاز رو حساب کن.
یعنی حجمی رو باید وارد کنی که 19 تومانش بشه 1% سرمایه اولیه شما.
با توجه به استراتژی که در پست قبلی توضیح دادم شما می تونی در قیمت 221 تومان با رعایت حد ضرر 202 تومان وارد بشی.
همونطور که گفتم ریسک شما نباید بیشتر از 1% سرمایه اولیه موجود در حساب شما بشه. طبق فرمولی که گفتم حجم مجاز رو حساب کن.
با تشکر
معمولا حد ضرر بين ٨تا١٠درصد در نظر ميگيرن يك درصد كه توى لحظه اول ممكنه اتفاق بيفته
نظر