i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • patogh67
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 41

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

اوکی

نظر

• علی55
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 22

سلام آقایsmj13میخواستم نظرتونو درباره خرید فردای.کالسمین-شرانول-شبندر- ثتران برای برای میان مدت وبلند مدت کدوم بهتره.ممنون

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

در اصل توسط علی55 پست شده است View Post
        سلام آقایsmj13میخواستم نظرتونو درباره خرید فردای.کالسمین-شرانول-شبندر- ثتران برای برای میان مدت وبلند مدت کدوم بهتره.ممنون
        خرید سه سهم برای بلند مدت خوب است ولی ممکن است در کوتاه مدت نوساناتی داشته باشند !!!
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• ahmadreza
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 1294

جناب smj نظرتون در مورد فاذر چيه ؟ اهدافش چه قيمت هاييه؟

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
            ضمننا میخوام تک سهم بشم الان دی200تومنی -شپنا3600-شراز2100-توریل775-کاما1100-پکرمان860دارم که متاسفانه تو ضررم به نظر شما سهم دارویی یا نفتی یا بانکی و ...... تا خرداد کدومو میپسندی واگر میخواستی تک سهم بشی 3 ماهه چی میگرفتی
            دوست خوبم ، استراتژی خودتونو داشته باشید...
            بنده بارها گروه های مستعد رشد برای سال بعد را اعلام کردم ولی سریعا بعدش گفتم که دیدتون بلندمدت یا میان مدت 6 ماهه باشه...
            الان هم به شما توصیه میکنم که با دید بلند مدت سبدتونو بچینید !!!
            سهامهای خوبی در سبدتون دارید ولی با قیمتهای واقعا بالا !!!!
            فقط دی خودتونو خوب خریدید ...
            در مورد تک سهم شدن هم توصیه اکید دارم که اینکار را نکنید چون مخصوص حرفه ای هاست و حتی بنده هم سبد سهام متشکل از 4 سهم تشکیل دادم ، بنده وزن بیشتر سبدم ساختمانی ثشرق و ثتران است...
            خود من ثشرقم را چند ماه پیش روی 220 تومن خریدم و ثتران را هم با میانگین 240 تومن همین چند روز پیش خریدم...
            اما میانگین بانک دی بنده 260 تومن هست و قصد دارم کمی میانگینم را بیارم پایین ، شما هم اگر میتونی بیا سمت ساختمونی ها و ثشرق و ثتران و وساخت ، ولی ابدا تکسهم نشو !!!!

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
              جناب smj نظرتون در مورد فاذر چيه ؟ اهدافش چه قيمت هاييه؟
              فاذر را فکر میکنم قصد 200 تومن را داشته باشه!!!
              کمی در خریدهاتون دقت کنید !!!
              مسکل فاذر از موقعی شروع شد که کف تکنیکالی خودش روی 317 تومن را شکست ، وگرنه اینجور ریزش نمیکرد !!!
              .
              .
              .
              .
              از فاذر تعجب میکنم !!!!
              گزارشات خیلی خوبی داشته !!!

نظر

• ha110
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 80

سلام آقا سید صبحتون بخیر به نظر شما امروز ثشرق با مقاومت 320 چیکار میکنه ؟

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

اوج ناشیگری را در سهم ولصنم دارم مشاهده میکنم !!!!
                  همین ولصنم را ببینید دو برابر فاذر سود 93 اعلام کرده ولی 60 تومن پایین تر داره معامله میشه !!!!!
                  واقعا فروشندگان ولصنم تو چه فکری هستند ؟!!!!
                  یا بانک دی که سودش را 32 تومن برای سال بعد اعلام کرده و فروشنده داره روی 183 تومن میفروشه !!!!
                  یللعجب !!!!!
                  واقعا باید به سهامدارای این دو سهم که تو این قیمت میفروشند جایزه پت و مت بلورین اهدا بشه !!!!

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط ha110 پست شده است View Post
                    سلام آقا سید صبحتون بخیر به نظر شما امروز ثشرق با مقاومت 320 چیکار میکنه ؟
                    ثشرق مقاومتش 310 تومن بود نه 320 !!!
                    اگر امروز 320 را بزنه که دوباره سیگنال خرید داده !!!
                    بانک دی هم که بدجور افتاده به جون سهم و ازش وحشیانه میخره !!! حق هم داره ، سهمی که این پتانسیل انفجاری برای سودسازی را داره نباید بهش رحم کرد...
                    ثشرق اگر بخواد اینجوری معامله بشه هدف 375 تومن برای استپ بعدی در سر داره ...

نظر

• ha110
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 80

ممنون سید جان لطف کردین

نظر

• meh
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 116

سلام .طبق دستور بورس ایا در روز فقط یکبار میشه خرید یا فروش انجام داد (یکی از اینها ) یا میشه هردو را انجام داد با محدویت حجم؟؟

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                          اوج ناشیگری را در سهم ولصنم دارم مشاهده میکنم !!!!
                          همین ولصنم را ببینید دو برابر فاذر سود 93 اعلام کرده ولی 60 تومن پایین تر داره معامله میشه !!!!!
                          واقعا فروشندگان ولصنم تو چه فکری هستند ؟!!!!
                          یا بانک دی که سودش را 32 تومن برای سال بعد اعلام کرده و فروشنده داره روی 183 تومن میفروشه !!!!
                          یللعجب !!!!!
                          واقعا باید به سهامدارای این دو سهم که تو این قیمت میفروشند جایزه پت و مت بلورین اهدا بشه !!!!
                          سید همه سهم ها همینطوره ، بازار که کشکی باشه ، کسایی هم که خرید و فروش میکنند سواد کافی نداشته باشند همین میشه دیگه ، ملت ایران صف نشین هستند ، فرقی نمیکنه چی باشه فقط سف باشه ، سف خرید ، سف فروش ، سف سبد کالا ، سف نون ، سف مرغ و ... میدونی تو ذات ایرانی ها هستش . مثلا میگی فلان سهم رو بخر میگه سف نیست که ، بدبختی ما هستش دیگه کاریش نمیشه کرد.
                          کلی سهم الان داره زیر ارزش واقعی معامله میشه ، اما کو کسی بفهمه ، تا مثبت میشه کسی فروشنده نیست ، انگار نه انگار که مثلا دیروز تو -4 گذاشته بود برای فروش . واقعا اینجا همه چی درهمه
                          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                            نکته دقیقا همینجاست چون پس از ریزش 3000 واحد باز هم یه استراحت و دوباره ریزش تا جایی که هرچه خوردیم را باید یه چیزی بذاریم روش و به بازار پس بدیم :)
                            برای همینم هست که دارم میگم اگر فردا این حمایت فیلد بشه کار بازار در اومدست...
                            البته بسیار بعید میدونم این حمایت فیلد بشه چون همین پارسان را اگر نگاه میکردید حقوقیش تمام صف فروش را بلعید و این یه اخطار داد به کسانی که میفروشند که سهم صاحب داره...
                            از شرانل چیزی اضافه کردید؟
                            بنده برای یکی از دوستانم دیروز روی 1420تومن خرید داشتم و میخواستم امروزم بخرم که اینترنتم قطع شد...
                            فردا احتمالا آخرین پله از خرید شرانل را داشته باشم :)
                            سهم واقعا مفت اندر مفت شده و سهمی که میتونه برای سال بعد 600 تومن سود اعلام کنه را دارند زیر 1400 میفروشند !!!!!
                            شرانل مشتی از نمونه خرواره...
                            فکر میکنم فردا بازار اواسطش برگرده و البته بنده گروه قدرتمند بازار را در حال حاضر ساختمانی ها میدونم بخصوص ثشرق و ثتران...
                            بله دوست عزیز

مقداری شرانل در 1500... 1453 و 1430 خرید داشتم ...

خرید شرانل را با میانگین 1480 بستم

الان مقداری فولاد .. ومعادنح و شبندر خرید میکنم که امروز خریدم در ومعادن ح به پایان خواهد رسید اگر منفی 5 را بدهند
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                              سید همه سهم ها همینطوره ، بازار که کشکی باشه ، کسایی هم که خرید و فروش میکنند سواد کافی نداشته باشند همین میشه دیگه ، ملت ایران صف نشین هستند ، فرقی نمیکنه چی باشه فقط سف باشه ، سف خرید ، سف فروش ، سف سبد کالا ، سف نون ، سف مرغ و ... میدونی تو ذات ایرانی ها هستش . مثلا میگی فلان سهم رو بخر میگه سف نیست که ، بدبختی ما هستش دیگه کاریش نمیشه کرد.
                              کلی سهم الان داره زیر ارزش واقعی معامله میشه ، اما کو کسی بفهمه ، تا مثبت میشه کسی فروشنده نیست ، انگار نه انگار که مثلا دیروز تو -4 گذاشته بود برای فروش . واقعا اینجا همه چی درهمه

همین صف نشینی هاست که ایران رو کرده بهشت سرمایه گذاری
                              ژاپنی ها اومدن از کارخونه ایران خودرو پرسیدن شما با این کیفیتتون چکار میکنین که همیشه مردم منتظر ان ماشینهاتون رو بخرن و براشون صف میشینن
                              بگین ما هم همین کار رو بکنیم
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• afshar
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1039

دوستم 1 جریانی و تعریف میکرد شاید بد نباشه شمام بشنوین
                                میگفت 1 بار با 1 کارگزار صحبت میکردم میگفت 1 بنده خدایی از روستا اومد با 1 کیف ساک پر پول گفت برام کالسمین بخر
                                گفتم حاجی صف فروشه اونم سنگین!
                                گفت من نمیدونم صف مف چیه بخر رام دوره نمیتونم باز بعدا بیام
                                میگه آقا خریدیم چند دقیقه بعدش صف جم شد و+ پشت +
                                میگه چند ماه بعد اومد گفت بفروش گفتم صفه سنگین خریده حاجی حیفه
                                گفت صف مف و منکاری ندارم دیگه نمی تونم بیام میگه تا فروختیم صف ریخت و- !!!!!!!!
                                شانس خودش بهترین استراتژیه که ما نداریمlaughingsmiley
                                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

در حال کار...
                                X