کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام -صبح دوستان بخیر
علی آقا میشه راجع به واتی نظرتون بفرمایید.
از زحماتی که میکشین متشکرم
بدبختی بازار ما این هستش که همه ی سهم ها عین هم هستند ، و 90 درصد اونها نموداراش عین هم هستش و دقیقا مثل شاخص کل میمونه.
حالا وآتی در یک کانال نزولی هستش ولی macd و ma حالت صعودی بخودش گرفته مقاومت سهم 415 تومان هستش و حمایت سهم 280 و 260 تومان.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
سلام علي آقا نظر شما درباره خريد ساراب چيه ؟ با توجه به نزديكي مجمع.
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
سلام علي آقا نظر شما درباره خريد ساراب چيه ؟ با توجه به نزديكي مجمع.
به نظر من گزینه های بهتری برای خرید هستش ولی اگر میخوای بخری با حد ضرر 290 باید بخری چون سیمانیها فکر کنم باید اصلاح کنند بخاطر همین جو گروه روش تاثیر میزاره و اجازه رشد رو نمیده از وضعیت شرکت خبر ندارم ولی از لحاظ تکنیکال باید با حد ضرر 290-285 تومان بخری
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
به نظر من گزینه های بهتری برای خرید هستش ولی اگر میخوای بخری با حد ضرر 290 باید بخری چون سیمانیها فکر کنم باید اصلاح کنند بخاطر همین جو گروه روش تاثیر میزاره و اجازه رشد رو نمیده از وضعیت شرکت خبر ندارم ولی از لحاظ تکنیکال باید با حد ضرر 290-285 تومان بخری
پيشنهاد شما براي خريد بهتر چيه؟ با تشكر
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
حمایت خطی است که وقتی که قیمت یک سهم به اون خط برسه مانع از پایین امدن بیشتر قیمت سهم میشه در این نمودار خط های آبی خط حمایتی هستند وخطی که بافلش مشخص شده کف کانال نزولی است که خود نیز یک خط حمایتی است
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-
فکر می کنم سرو شانه کف زده و در شاخص انبوه سازی هم کانال نزولی کوچکتر شکسته شده و بر روی حمایت خود قرا داره
باید فعلا منتظر بمانیم ...
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نظر