کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرض سلام و آرزوی تندرستی برای تمامی دوستان
بنده سید مصطفی جلال الدینی هستم و تکنیکالیست هستم...
در سایت همسایه پست میزدم ولی بنا به دلایلی مکان پست زدن خودم را عوض کردم و به این سایت منتقل کردم...
.
.
.
.
از دوستان هر کس هر سوالی در مورد سهامش داشت در همین تاپیک مطرح کند ، بنده جواب خواهم داد...
سلامت ، شاد ، پیروز و موفق باشید :)
و من الله توفیق
یادش بخیر چقدر در سایت همسایه زدیم تو پر هم!!
عجب روزهای سبز بدی بود!!
[CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]
[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
اسم تاپیک هستش ویدیو های اموزشی با دانلود رایگان.دنیایی اطلاعات نوام عزیز گزاشته.من که هر روز مقداری داتلود میکنم و میخونم.فوق العاده هست.اون چیزی که شما میخای تو صفحه 6 یا 7 هست.پی دی اف هستن
اسم تاپیک هستش ویدیو های اموزشی با دانلود رایگان.دنیایی اطلاعات نوام عزیز گزاشته.من که هر روز مقداری داتلود میکنم و میخونم.فوق العاده هست.اون چیزی که شما میخای تو صفحه 6 یا 7 هست.پی دی اف هستن
عرض سلام و آرزوی تندرستی برای تمامی دوستان
بنده سید مصطفی جلال الدینی هستم و تکنیکالیست هستم...
در سایت همسایه پست میزدم ولی بنا به دلایلی مکان پست زدن خودم را عوض کردم و به این سایت منتقل کردم...
.
.
.
.
از دوستان هر کس هر سوالی در مورد سهامش داشت در همین تاپیک مطرح کند ، بنده جواب خواهم داد...
سلامت ، شاد ، پیروز و موفق باشید :)
و من الله توفیق
سلام وخسته نباشید یه چند کلومی راجع به فایرا گل فشونی بفرمایید
نظر